Ya Rİca Etsem Napolİ Soccer Takiminin Formasini Da Yapabİlİrmİyİz Ya En Çok İstedİĞİm Şey Bu LÜtfeeeeeeennnn![]()
![]()
Ya Rİca Etsem Napolİ Soccer Takiminin Formasini Da Yapabİlİrmİyİz Ya En Çok İstedİĞİm Şey Bu LÜtfeeeeeeennnn![]()
![]()
Niye üzülüyorsun ya o kadarOriginally Posted by mhusmen
Buyur bakalım Napoli Soccer formalarını:
![]()
![]()
Paketin içinden çıkan "ita" klasörünü "data/graphics/pictures/kits/clubs" içine atıyoruz
DOWNLOAD İÇİN TIKLA
yav demirhan sen ermişmisin nesin herkesin imdadına yetişiosun bugünden itibaren seni süperkahraman FM-MAN ilam ediorumçoook saol
![]()
![]()
YA FM-MAN(DEMİRHAN) BEN SANA BİŞEY SORCAM HANİ BU 3GT FORMALAR VARYA BUNLARIN ŞORTUYLA FORMASI AYNI RENK OLMAK ZORUNDA MI YA?HANİ MESELA BANA NAPOLİ FORMASI YAPMIŞTIN ÜSTÜ MAVİ ALTI BEYAZ OLAMAZMI MERAK ETTİMHANİ OLUYOSADA BENCE ÖLE DAHA GÜSEL OLMASMI
ÇOK ŞEY İSTİYOSUN DESENE EHEHEHE
![]()
Originally Posted by mhusmen
senin demek istediğin bunun gibi bir şeymiydi?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Arkadaşlar bana yalovaspor yapabilirmisiniz .
Yalovayla yeni oyuna başladımda.
mümkünse 3GT olabilirmi?
Mümkün tabi kiOriginally Posted by isofb1907
Buyur arkadaşım Yalovaspor formaların hazır.
![]()
İndirdiğimiz rarlı klasörün içinden çıkan "tur" adlı klasörü "data/graphics/picture/kits/clubs" içine atıyoruz.
DOWNLOAD İÇİN TIKLAYIN