Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
sevillanın hocası amatörmü acemimi ben bilmem ama bildiğim takımını gruptan arsenalin önünde lider çıkardığı hatırlatırım yusuf kardeşim ...

şimdi yusuf demeye çalışıyorsanki fenerbahçe sevillayı elemedi sevilla kendi hatalarından elendi burada dur bakalım o kadarda değil...kimse sahada mücedele eden aslanparçalarının hakkınıda yiyemez...

sende perpetuada benzer konuşuyorsunuz..feerbahçe sevilla ve sevilla fener maçlarını galiba sizle biz aynı maçları izlemedik...

fenerbahçe sevillaya kapandımı 11 kişiyle defansmı yaptı perpetua gene diyorum hangi maçı seyrettik biz...bir kere istanbuldaki maçta fenerbahçe hiç te dediğin gibi defans falan yapmadı..karşılıklı açık futbol oynandı ve tabi sonuç olarakta gollü bir maç oldu...ispanyadaki maçta ise fenerin kapanacak vakiti bile olmadı erkenden gol yiyince yine kafa kafa oynandı maç...uzatmalarda bile atak olan fenerbahçeydi...

yani öyle bir yazmışınki sanki fener 11 kişiyle defans yaptı sevillaya..maçı bida izle dostum tavsiyem bu olacak sana...

ayrıca perpetua ..kasımpaşa : fener sevilla: galatasaray....fenerbahçe asla galatasaray karşısındaki kasımpaşa gibi değil...kadrosu çok daha iyi...

zaten anlattığımızda bu...

fenerbahçee gerçektende avrupada kasımpaşa kalacak kadar kötü değil...ama bizim araştırmacılarımızın oyuncularımıza verdiği değerler karşısında avrupalılar o kadar şişiriyorki kendi takımlarını ...gerçekte olmadığı halde oyunda fenerbahçe kasımpaşa kalıyor..sevillanın yanında...zaten yanlışta burada sorunda burada....
Yoo ben Sevilla kendi kendini yendi diye birsey demedim, ama bu Jimenezsin amatörlügüde yardim etti+++++++..

Bence Ceyrek finale cikmayi hak etti ve sonunda cikdi.

Ayrica Hayrettin abinin dediklerine 100% katiliyorum..