Tebrik ederim Kasım abi toparlanmışsın ama ne de olsa Juve Juvedir sen dikkat et abi.
Kimseden korkumuz yok. gelecekleri varsa görecekleride var

Takım kendine gelmiş Kasım abi.Tebrikler
Evet fikstür avantajı yaradı. bu gazla gideriz artık

İstikrar yakaLanmış hani macLar
sen iste hemen ekliyorum
__________________________________________________ _______________
Italian Cup 1st Round 1.Maç
Çeyrek final için avantaj azda olsa bizde. Juventus kötü bir dönemdeydi, şansımızda yardım etti kazandık. İnşallah aynı oyunu deplasmanda da gösterebiliriz.
Serie A 17.Hafta
Tarih tekerrürden ibaret uzun yıllar önce Milan'ı 2-1 yenme başarısını göstermiş Cavese. Bugün daha ağır bir yenilgiyi tattırdık güçlü rakibimize. Real Cavese geri dönüyor!
Serie A 18.Hafta
Yine rakip Juve, yine 1-0 ve yine Zarate! Takımda moraller süper, hafta içinde de Juve'yi yenip bir üst tura çıkmak istiyoruz...
Italian Cup 1st Round Rövanş Maçı
Juventus'un başına Arsene Wenger geldi...geldiğinide belli etmese olmazdı sanki Maçın ik dakikalarında Ia-quinta yı durdurmayı başaramadık zaten sonrada iyice koptu oyun. Bu sene olmazsa gelecek senelerde olur. Bu kupayı almadan rahat yok bana
Serie A 19.Hafta
90+5...gol Obafemi Martins...son dakikada kaçan 1 puan...yinede moral bozmak yok. Roma'ya bile kafa tutabiliyorsak bu takımda iş var demektir
Ara transfer döneminde iki oyuncuyla anlaşma sağladık. Sol bekte sıkıntım vardı o bölgeye takviye yaptım ilk olarak.
Leandro Grimi => Milan - 6milyon ytl
German Hornos => Villarreal - 0 ytl bedava sirke baldan tatlıdır...

Puan Durumu
Ligin ilk yarısını 7. sıra gibi beklentilerimizin oldukça üstünde bir yerde bitirdik. İnşallah ikinci yarıda da aynı şekilde devam edebilirsek belkide avrupa kupalarına katılma hakkını bile elde edebiliriz. neden olmasın?