Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 86 / 422 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Barcelona ne kadar bahsettigimiz Messi de olsa tek oyuncuya endeksli bi takım değildir, Ronaldinho arızalı iken Barça iyiydi, şimdi Messi'nin yoklugunu pek fazla aramamaları lazım eğer büyük takım diyorlarsa kendilerine, ama Messi yine de ciddi bir kayıptır, en azından bizler için izlemesi güzel, üzüldüm

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Barca için büyük kayıp..

Şimdi işleri olduğundan daha zor..

Şampiyon Real kesin... Ayrıca ŞL de Barcaya gelen rakip çok daha şanslı artık...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Messi maalesef çok ve uzun sakatlanan bir oyuncu hemen heme her sene aylarca sahalardan uzak kalıyor

Real Madridin olmasını isterim... Onlar olamassa Sevilla olmasını isterim... Sevilla aslında çok hakediyor La Liga şampiyonlugunu...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Valencia Barca Real olmasin Sevilla olsun

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Atletico Madrid Barcelona karşısında mükemmel oynadı.. Hep böyle oynasalardı şampiyonluğu garantilemişlerdi
    seneye oluruz mutlaka bize defans lazım.oyuncular gününde olunca fena patlıyorlar ama bir de defans ve olursa birde sağ bek gelirse o zaman 4X4 lük bir takım oluruz.
    umurum başkan da böyle düşünüyordur.

atletico-barça

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CqlamnlZme8[/YOUTUBE]

kun
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IAWGcO2_Trs[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Artik Barca herseyini lige verecek. rakiplerinin isi zor. Bu hafta real Madrid ile oynuyor. kilit maclardan biri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ligin sağı solu belli olmayan takımı zaragoza ya deplasmanda 2-1 yenildik.şu ligi ilk 4 içnde bir bitirelim defansif bölgede yenilenmeye gidilecek büyük ihtimalle.

Default La Liga'da kritik hafta

Hafta içi oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarında rakiplerine diş geçiremeyerek turnuvaya veda eden İspanya'nın iki devi Barcelona ve Real Madrid kozlarını Cumartesi günü lig maçında paylaşacaklar.

Şampiyonlar Ligi'nde umduklarını bulamayan şampiyonluk yarışında ise lider Sevilla'nın gerisinde bulunan İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) iki ezeli rakibi Barcelona ve Real Madrid, Cumartesi günü Nou Camp'ta karşılaşacak.

La Liga'da geçtiğimiz iki sezonu şampiyon olarak kapatan ve 2006 Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götüren Barcelona'da bu sezon istikrarsız gidiş en azından bir Real Madrid galibiyetiyle telafi edilmek isteniyor. Barça, ezeli rakibini devirerek hem lig yarışında saf dışı bırakmak hem de liderliği ele geçirmek istiyor. La Liga'da bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Barcelona buna karşın ligde oynadığı son üç maçın ikisini ise kaybetti.

Barça, lider Sevilla'nın bir puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Barcelona'da Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun sakat olduğuna yönelik haberler İspanyol basınında fazlasıyla yer alırken, kulüpten henüz resmi bir doğrulama yapılmadı. Ancak, Real Madrid karşısında Fransız kanat oyuncusu Ludovic Guily ve İtalyan savunma oyuncusu Gianluca Zambrotta cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Barcelona'ya göre daha sıkıntılı olan taraf kuşkusuz Real Madrid. Başkent ekibi, Fabio Capello yönetiminde büyük ümitlerle girdiği sezonda yine hayal kırıklıklarıyla taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne de veda eden Real Madrid'in üst üste dördüncü sezonunu da kupa kazanmadan kapamaması için mutlaka şampiyonluğa ulaşması gerekiyor.

Ancak bu hiç de kolay değil çünkü şu anda ligde dördüncü sıradalar ve ligde oynadıkları son altı lig maçında sadece bir galibiyet aldılar. David Beckham, Jose Antonio Reyes, Roberto Carlos ve Fabio Cannavaro gibi önemli oyuncuları da Barcelona karşısında forma giyemeyecekler. Mahamadou Diarra, Sergio Ramos ve Miguel Torres'in oynayıp oynamayacakları ise henüz kesinlik kazanmadı.

La Liga'da aslında hafta sonu tarihi bir maç daha oynanacak ancak bu maç Barcelona-Real Madrid maçının gölgesinde kaldı. Lig lideri Sevilla, düşme tehlikesi yaşayan ezeli rakibi Gimnastic Tarragona'yla kozlarını paylaşacak. Sevilla, bu maçta yaşayacağı olası bir puan kaybı ve Barcelona'nın Real karşısında puan çıkarması halinde liderlik koltuğunu kaybedebilir. Sevilla'da cezalı olan savunma oyuncusu Aitor Ocio bu maçta forma giyemeyecek.

La Liga'da haftanın programı:

Cumartesi:
    Levante -Villarreal
    Barcelona - Real Madrid

Pazar:
    Real Betis- Real Zaragoza
    Celta Vigo -Athletic Bilbao
    Getafe - Recreativo Huelva
    Gimnastic Tarragona -Sevilla
    Racing Santander -Espanyol
    Real Sociedad- Real Mallorca
    Atletico Madrid -Deportivo La Coruna
    Osasuna - Valencia"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

BarÇa 1 - 2 VillaReal

Villareal cidden iyi oynadı
    Barça zirve takibinde ciddi bir yara aldı
    Benim iddaa kuponu yattı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Real kazansin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barca kazansın ..

Del Piero_10 Misafir

Default Serdar Özkan'ı İspanyollar istiyor

BEŞİKTAŞ’ın genç yıldızı Serdar Özkan’a İspanyol kancası. Real Sociedad, Serdar Özkan’ı renklerine katmak için harekete geçiyor. Hürriyet'te yeralan habere göre syah beyazlı takımın birçok maçını takip eden İspanyol takımının futbol direktörleri, Nihat Kahveci’den sonra Türk futbolunun parlayan yıldızı olarak gösterdikleri Serdar Özkan için olumlu rapor hazırladılar. İspanyol idareciler, Serdar için siyah beyazlı kulüp yönetimi ile konuşmak amacıyla önümüzdeki ay İstanbul’a geleceklerini belirttiler.

Toshack önerdi

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü John Benjamin Toshack’ın yakından takip ettiği Türkiye Süper Ligi’nden Avrupa’da top koşturacak özellikleri bulunan oyuncular konusunda İspanyol kulübüne öneriler sunduğu öğrenildi. Toshack’ın önerisiyle Real Sociedad Kulübü Başkanı Inaki Badiola’nın kulüp görevlilerini harekete geçirerek, bir süredir Serdar’ı izlettiği belirtildi. Badiola, Nihat Kahveci transferi nedeniyle siyah beyazlı kulüp ile aralarında iyi bir ilişki olduğunu ifade ederek, sürekli irtibat halinde oldukları Real Sociedad’ın eski teknik direktörü Toshack’ın görüşlerine önem verdiklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü ile futbolcu transferinde ciddi ilişkiler kurmak istediklerini ifade eden İspanyol yöneticiler, Türkiye’de futbolcu potansiyelinin üst düzeyde olduğunu ileri sürerek Nihat Kahveci’nin İspanya’da ülkemiz adına önemli tanıtım yaptığını ifade ettiler. Real Sociedad Kulübü yöneticileri, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’ndan görüşme için randevu talep ettiklerini söylediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arda çalım atmayı serdar özkandan öğrenmiş...serdar iyi bir hocanın altında gelecek 10 yıla damgasını vurabilicek kapasiteye sahip...ama bunu ertuğrul hocanın yapacağını pek zannetmiyorum...tecrübe ve bilgi birikimi bakımından...

Nesil
    2006

Barça dün berabere kaldığına seviniyordu. Sanırım son dakika da gol atmasından dolayı olsa gerek. Ama Messi dün adeta şov yaptı. Ronaldinho'dan iyiyim dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    arda çalım atmayı serdar özkandan öğrenmiş...serdar iyi bir hocanın altında gelecek 10 yıla damgasını vurabilicek kapasiteye sahip...ama bunu ertuğrul hocanın yapacağını pek zannetmiyorum...tecrübe ve bilgi birikimi bakımından...

Biraz acar mısın ? Alakayı anlamadım da , iyi arkadas olduklarını biliyorum da calım atmayıı ondan ögrendiğini ilk defa senden duydum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'nın Serdar hakkında böyle bir demeci olduğunu hatırlıyorum bende. Yanılmıyorsam Serdar milli takıma çağrıldığı günlerde böyle birşey geçmişti.

Bir futbolsever olarak Nihat gibi onuda İspanyada görmek isterim. Beşiktaş'ın şu an için satacağını sanmıyorum ama gerçekleştiğinde gerçekten çok sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben arda nın bir röportajında dinledim...serdar özkandan öğrendiğini kendi ağzıyla söyledi...benim burada anlatmak istediğim arda turan çok yetenekli olarak gözüküyorsa aynı potansiyel belki fazlası ya da azı serdar özkanda da vardır...onun için düzenli olarak forma giymesi ve bilgi birikimi yüksek bir hocanın altında yetişmesi kanaatimce...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İspanya futboluna ayak uydurur kanımca
    gurur duyarım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arda ile Serdar tabiki çok iyi arkadas..Bu hafta sonu istanbulspor maçını birlikte izlemişler..Kankalar yani..

Arda ve serdar ikiside bana göre farklı tipde oyuncular..Arda ve serdarın özellikleri aynı degil..Mesela serdar maç içersinde daha çok kosar..Arda ise bunu her maça yayamaz..Ama Ardanın topla becerisini tartısmam bile.Onunda premier lig takımları peşinde 2012 yılına kontrat uzattı..Neyse uzamasın..Gereksiz yere konu dagılıyor..

Ugur boraldaki hız Ardada olsa süper olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben tartışmıyorum zaten...potansiyellerini kıyaslıyorum ve arda nın bile çalım atmayı öğrendiği kişi daha iyi bir yerde düzenli formayı giymeyi hak ettiğini düşünüyorum ki ardanın tek farklı özelliği forvet arkasında da oynamasıdır...sonuçta ikiside kanatta oynayabiliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neyse zaten ikisi kankalar futbol olarak birbirlerine tavsiyeleri olmuş olabilir .

Serdar potansiyeli olan bir futbolcu bence de ispanya da oynayabilecegi bir kulüpde rahatlıkla oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

konu arda-serkan kıyaslaması olmamalı..ki ikisinin de farklı özellikleri olan çok yetenekli oyuncular olduğu ortadadır..

ispanya olayına gelince Beşiktaş ın serdar ı daha uzun süre elinde tutacagını düşünüyorum..ki dogrusu da bu bence..serdar henüz avrupalık bir oyuncu degil..fakat birkaç yıla kadar Türkiye nin en iyi kanat oyuncularından biri olacak diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdar düzenli forma giyerse hem türk futbolu kazanır hem de beşiktaş kazanır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nihat'tan aldıkları verim bu görüşmelerde etkilidir ancak Serdar için daha erken bence

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Serdar bence oldukça teknik bir futbolcu, gidecekse şimdiden gitsin ve kurtarsın kendini. Türkiye'de kıyıda köşede kalmaktan iyidir bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sevilla sürpriz bir şekilde Gimnastic'e 1-0 yenildi.Barca yine liderliğe yükseldi.Atletico Madrid'de Deportivo'u 2-0 yendi ve üst sıralardaki takımların puan kayıplarının ardından potaya girdi diyebiliriz.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

Default Gimnastic Sevilla'yı devirdi

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 26. haftasında evinde güçlü rakibi Sevilla'yı ağırlayan Gimnastic de Tarragona maçtan 1-0 galip ayrılarak ligde kalma yolunda çok önemli bir üç puan aldı.

Nou Estadi'de oynanan maçta etkili olan taraf Sevilla olmasına karşın rakibine gol şansı tanımayan Gimnastic, 76. dakikada eski bir Real Madrid'li olan Javier Portillo'nun golüyle maçı 1-0 kazanarak çok kritik bir galibiyet aldı.

Maç öncesinde 17 puanla 19. sırada yer alan Gimnastic aldığı bu galibiyetle puanını 20'ye çıkardı ve Real Sociedad'ın üstünde 19. sıradaki yerini korudu.

La Liga'da alınan diğer sonuçlar şöyle;

Celta 1-1 Athletic
    Getafe 1-1 Recreativo
    Racing 1-1 Espanyol
    Real Sociedad 3-1 Mallorca
    Betis 1-1 Zaragoza

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Jose Antonio Reyes: 5 milyon €

Atletico Madrid 5 milyon €'yu getiren alır demiş. Kaynak İspanya basınıydı, fakat bomba haber olduğundan çabuk yayıldı..

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=618717

Mesaj Yetkileri