Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: ULEB Cup ; Beşiktaş Cola Turka

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arrow ULEB Cup ; Beşiktaş Cola Turka

Gruptaki sıralaması;

1-Beşiktaş Cola Turka

2-BK Ventspils

3-Köln 99'ers

4-Elan Chalon

5-BC FMP Zeleznik Belgrad

6-AD Ovarense Aerosoles

Bir Üst turdaki rakibi

Beşiktaş Cola Turka (Türkiye) - Hapoel Jerusalem (İsrail)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İsrail ekibini fena yapacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

10/10 yaptığımız için Ülker'in verdiği 1.350.000 dolarlık maddi destek faso çıktı arkadaşlar.Böyle bir para yokmuş.Yani varmışta türkiye kupası,türkiye ligi ve ulebcup alınması durumunda verilecek olan miktarmış(yani zor alırsınız bizden bu parayı demişler resmen).Sadece 100bin dolarlık bir prim vermişler Oda takıma hemen dağıtılmış zaten.Bu takımın kurulma sürecinde'de sponsorun hiç bir katkısı olmamış arkadaşlar. Sadece yönetimin vermiş olduğu 4.5 milyon dolarlık bir mebla söz konusuymuş. Ergin hoca camianında hiç katkı yapmamasından yakındı. hiç ilgi görmüyoruz camiadan dedi.

Bunları dünkü Kanal24'te bi programa konuk olan Ergin Ataman söyledi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İsrail ekibi rakibimiz olamaz.Kazanıp bu sene ULEB CUP'da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş kuradan memnun

ULEB Kupası'nda ilk tur grup maçlarını 10 galibiyet ve yenilgisiz tamamlayıp rekor kırarak lider bitiren ve 2. turda İsrail'in Hapoel Jerusalem takımıyla eşleşen Beşiktaş Cola Turka, kuradan memnun. Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Burak Bıyıktay, eşleşmeyle ilgili siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı değerlendirmede, ''Klasmana göre rakibimizden güçlüyüz ve turun favorisiyiz. Bizim hedefimiz şampiyonluk'' dedi.
    Hapoel Jerusalem'in güçlü bir ekip olduğunu belirten Bıyıktay, şunları kaydetti:
    ''İsrail Ligi'nde 2. sırada olan bir takımla mücadele edeceğiz. ULEB Kupası'nda grubunu 5 galibiyet, 5 mağlubiyetle 3. sırada tamamlamış bir ekip. Kendi sahalarında çok etkili oynuyorlar. İsrail'deki maçta galip gelirsek İstanbul için büyük bir avantaj yakalayacağız, çünkü rakibimiz kendi sahasında gösterdiği performansı deplasmanda gösteremiyor. Grupta 5 galibiyeti de içeride kazanmışlar.''
    Turun favorisinin Beşiktaş Cola Turka olduğunun altını çizen Bıyıktay, ''Genel klasmana baktığınızda en üstte Beşiktaş Cola Turka ismi var. Klasmana göre rakibimizden güçlüyüz ve turun favorisiyiz. Ancak bu tür müsabakalarda favoriler çok kez elenmiştir, bu nedenle dikkatli olacağız'' dedi.
    ULEB Kupası'ndaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Bıyıktay, ilk önce 8'li finallere kalmak istediklerini, ardından da kupayı kazanma arzusunda olduklarını ifade etti.

29.01.2008
    Kaynak : AA
    Last edited by LaigLeNoiR : 30.Ocak.2008 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Maçlar 19 ve 26 Şubatda oynanacak
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tebrikler Bjk.Beklemiyodum desem yalan olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

16 lazımdı 20 oldu!

ULEB Cup 2. tur rövanş maçında Hapoel Jarusalem'i 73-53 yenen Beşiktaş Cola Turka bir üst tura yükseldi. İlk maçta rakibine 15 sayı farkla yenilen temsilcimiz, Akatlar Spor Salonu'nda muhteşem bir atmosferde oynanan maçta İsrail ekibini 20 sayı farkla mağlup etti ve son 16'ya kaldı.
    Beşiktaş Cola Turka bir üst turda, Benetton - Kızılyıldız maçının galibiyle karşılaşacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

bu resim her şeyi açıklar nitelikte...bizler inanmıştık tura,oyuncular mı inanmıyacaktı..

sıradaki rakip kızılyıldız, takım olarak ne durumdalar pek bi fikir sahibi değilim fakat bildigim tek şey en az bizim kadar sağlam tribunleri oldugudur, deplasmandaki maç çok çetin geçicek hele birde şu son kosova nın bağımsızlığınıda göz önüne alırsak

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Vallahi gerçekten süper bir olay, avrupada türk takımları ne güzel ilerliyor! Özellikle Beşiktaş son zamanlarda tutulamıyor helal olsun
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktaşın rakibi Kızılyıldız - Belgrad
    Bu adamlar, baskete futboldan daha çok önem veriyorlar ve inanılmaz ateşliler,Kızılyıldız'ın Basketbola önem vermesini geçtim bu son olaylar üzerine Kosova'da misafirperver davranacaklarını çok merak ediyorum..

Umarım Galatasaray ve beşiktas turu geçerler..Turu gecersek torinoda ilk maç Beşiktas-Galatasaray maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Harikasınız Dev Kartallar!Biz bu takımla,bu taraftarla Kızılyıldız'ı da geçeriz

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

kizildiyizi geceriz de 8 li finalde gs nin rakip olmasi kötü oldu bnce arkadaslar. türk takimina türk takimi.bn bunu ilerde turda beklerdim.bi finalde falan...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kızılyıldız'ıda geçecek güçteyiz.. İnanıyoruz!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi adamlar işi zora sokuyor son periyot 20 sayı fark atıyorlar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Helal Olsun kartala..İlk 8 yolunda Kızılyıdızıda geçtikmi tamamdır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Haydi Kartal bir daha
    Grup maçlarını yenilgisiz lider bitiren, 15 sayı fark yediği Hapoel'i eleyip tarih yazan Beşiktaş, yeni bir zafer istiyor
    HEDEF ÇEYREK FİNAL
    Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, ULEB Kupası 3. tur ilk maçında deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla karşılaşacak. Grup maçlarını yenilgisiz lider tamamlayıp kupa tarihine geçen Kartal, 2. tur ilk maçında 15 sayı farkla yenildiği H. Jerusalem'i, 73-53 mağlup edip bir tarih daha yazmıştı.

KANAL 24 CANLI VERİYOR
    Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Kanal 24 canlı yayınlayacak. Maçın rövanşı ise 18 Mart'ta BJK Akatlar Cola Turka Arena'da oynanacak. Antrenör Ergin Ataman, "Takımda eskik oyuncumuz yok. Hedefimiz kazanıp, avantajlı bir skorla dönmek. Çok iyi hazırlandık. Oyuncularıma güveniyorum" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kızılyıldız sahasında müthis oynayan bir takım,taraftarları inanılmaz ateşli ayrıca Omar Cook die bir guardları var cok iyi bir oyuncu bugün Beşiktaş'ı kazanma ihtimalini az görüyorum ama fark yememesi lazım Beşiktas'ın 5-10 sayı civarında tutarsa farkı Beşiktas akatlarda gecer Kızılyıldızı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

80-80 berabere bitti.

Bu iş burada biter..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

besiktasimiz bu turu da gecti.kendi sahamizda fark atariz biz bu takima... gelsin gs macinin galibi ve kupada tabikide

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Shumpert müthiş oynadı bugün takımını ayakta tutan isimdi tek başına.Hala iş bitti olarak görmüyorum ben Avrupa'nın en iyi guardlarından biri olan Cook her zaman bu kadar kötü oynamaz burdaki maçda çok dikkatli olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Preston Shumpert diyorum başka bir şey demiyorum...

Burada her türlü eleriz Kızılyıldız'ı...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok iyi bir skor bence.İstanbul'da bu takımı rahat geçeriz bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Akatlarda Geçeriz.............

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Son 1.30 dk'da 3 tane top kaybı yapmasak dahah iyi olacaktı ama helal olsun potanın Dev KartallarınaBen tura kesin gözüyle bakmıyorum ama turun mutlak favorisi biziz.Shumpert bu takımın herşeyi bu arada.Seni seviyoruz Shumpert

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler.Süper bir sonuçla döndük Sırbistan'dan.

Akatlarda 1 sayıyla da olsa kazanıp turu geçeceğimize inanıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Akatlarda her ne olursa olsun kazanır geçeriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uleb'i Kazanan Eurolige katılıyormuş..

Bana göre bu sene Uleb'i Juventut Bodolona kazanır bence..

Galatasaray ve Beşiktas ne kadar ilerlerse iyi..gerci diger turda birbirleri ile eşlesecekler..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok iyi bir skor oldu bu..Kendi sahamızda seyirci avantajınıda arkamıza aldıkmı tamamdır..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hafta sonu oynanan maçdaki ilk devre oynanan top oynansın maç çok güzel olur fark atarız fark
    Last edited by CeNTeR_TR : 16.Mart.2008 at 13:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

keske yarınkı maca gıdebılsem ama cok zor buyuk bır taraftar destegı olacak bence cunku ts macından sonra ınonude anons yapıldı salı gunu akatlara beklıyoruz dıye oradan cıkıs yok zaten bos bıle olsa..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yarın yine süper atmosfer olacak.Armanın olduğu her yerde olduğum gibi yarında Akatlar'da olucam.Yarın sadece taraftar bile alır bu maçı,eminim buna...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri