Teşekkürler arkadaşlar şu ana kadar iyiy gidiyoruz inşallah iyi bi yerde bitiririz ligi.
İşte taktiksel dizilişimiz.
Marco Rossi'nin bonservisinin %50'sini 4.4 milyon $'a AC Milan'a sattık.Normalde satmazdım ama bir türlü rahat bırakmadılar ve 4.4$'e sattım.
Ve tekrar lige dönüyoruz.Rakibimiz Sampdoria.Güçlü bir kadrosu var ve maça iyi başladılar ama Cassano'nun sakatlanması onların hızını kesti ve o dk'dan sonra biz saldırmaya başladık ancak gölü 78. dk'da Budan ile bulabildik.Zorlu deplasmandan 1 puan ile dönmek iyiydi aslında.Birde Falcone bu kadar sık kırmızı kart görmese...
Bu sefer ki rakibimiz Lazio idi.İlk defa gerçekten güçlü bir takımlar oynıyacaktık.Kendi sahamızda iyi oynarız diye düşünmüştüm ama Lazio tek kale oynadı ve açıkçası tesadüfi bir golle berabere bitti.Defansın hatasından bulmuştuk golü..
Livorno maçı mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı.Rakip bizden zayıftı ve çok üstün oynadığımız maçı kazanmasını bildik.
Bu arada devre arası için ilk transferimizi defans bölgesine yaptık.Arjantin'in Racing Clup takımının gelecek vaadeden defans oyuncusu Gustavo Cabral 2.yarıdan itibaren Parma forması giyecek
Vee sıra geldi ligin en güçlü takımıyla oynamaya.Fazla söze gerek yok ss herşeyi anlatıyor sanırım
Siena bize rakip olabilecek bir takım değildi ve bunuda herkese göstermiş olduk
Ligde son puan durumu.Tipik bir beraberlik takımı görünümündeyiz ama zor yeniliyor olmamız ileriki haftalar için umut veriyor bize.Özelliklede Roma'yı geçmiş olmamız moralimizi yükseltiyor.
![]()