1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Levent Eriş Manisaspor'da!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Levent Eriş Manisaspor'da!

Vestel Manisaspor, Yılmaz Vural'ın istifası ile boşalan teknik direktörlük görevi için eski hocası Levent Eriş'le anlaşmaya vardı.
    12.3.2008

Adana Demirspor teknik direktörlüğü görevini yürüten Levent Eriş, bu görevinden istifa ederek Vestel Manisaspor teknik direktörlüğü için anlaşmaya vardı.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun manisanın ligde kalamsını isterim

34 . haftada gönderirler...

Ben bu zihniyeti anlayamiyorum Anadolu takimlarinda.Adamlar her 6 haftada bir teknik direktör yolluyorlar,ha bir de yolladiklari teknik direktörleri ileriki zamanlarda yine takimin basina geciriyorlar.Yani cok amatörce,aptalca kararlar veriyorlar.

Levent Erisin yaptigini etik bulmadim,bir takimi yönetirken Vestel´in basina gecmek icin o takimdan ayrilmasi hos degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne kadar devam eder bilmiyorum açıkçası ama pek uzun sürmez, toparlanamazsa bir zamanlar lider giden manisa bu sene düşer

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maksimum 5 hafta sürer. Ondan sonra ver elini Güvenç Kurtar, Sadi Tekelioğlu, Mesut Bakkal vesaire..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Adana Demirspor'u bu sezon hayret ile izlerken bu teknik adamın eserini izliyordum. Daha öncede çok fazla takımda görev alan Levent Eriş'in Manisa'yı ligde tutup tutamayıcağını merak ediyorum. Tek kötü yanı ligde ki ilk maçı Sivasspor ile olması. Bir kaç hafta alışma süresi olduğu için Manisa'nın ligde kalması zorlaşacak gibi. Umarım ligden düşseler bile, geçen yıl Bülent Korkmaz'ın taktir edildiği K.Erciyes gibi bir takım yaratır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

teknik direktörlük görevi için eski hocası Levent Eriş'le anlaşmaya vardı.
    Bende bunu anlamıyorum ortada dolanan 2-3 isim var biri kovuyor biri alıyor sonra onun kovdugunu o alıyor sonra yine kovuyor yine kovuluyor böyle sürüp giden garip anlamsız bir durum işte...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ondan sonra lorant ve susic gibi adamlar parası bittikçe türkiyeye geliyor Bare ortak bir sözleşme yapsın tüm kulüpler takas etsinler.Hele ilhan cavcav stumpu 2 haftada kovdu dünyada yok böyle bi olay e.yanalı geldiği gün Kova kova liste yine m.bakala döndü..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bak iste buyuk kucuk takim ayrimi burdan da yapilir.

Mesela Hikmet Karaman, 1 takimi en az 3 defa calistirmistir. Bu zihniyet nereye kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

para cahil insanların elinde oldukça bu zihniyet sonsuza kadar devam eder...

Mesaj Yetkileri