1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Crusher v1 (Tek kanatla ezen taktik)

Threaded View

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    yapay zeka o kanadı sürekli kullandığın için önlem alırsa...atak için ikinici bir alternatif var mı?
    Önlemden kastın eğer rakibin sol bek veya kanat oyuncusunu defansif oynatmaksa bazı takımlarda bunu gördüm. Yada benim sağ kanadım çok fazla yüklendiğinden ileri çıkamadılar. Ama genel anlamda yapay zeka rakibin oyun tarzına göre dizilmektense kendi oyununa bakar.
    Top sürme ve atak özellikleri güzel bir forvet seçtiğinizde yapılan kontra ataklarda rakip kalede güzel pozisyonlar bulabiliyorsunuz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Taktik için teşekkürler.Ancak bir sorum olacak.Hangi versiyonda yakaladın bu başarıları ?
    Bu başarıları 8.0.1 versiyonunda yakaladım.
    Oyuna 8.0.1 versiyonunda başladım. 2013 yılına gelene kadar çok fazla başarı elde ettiğim için yönetim artık bir maçımda yenildiğimde hemen mutsuz oluyor. Daha fazla kaldıracağım kupa kalmadığı için artık 8.0.2 versiyonunda tekrar başlayacağım. Başladığım zaman 8.0.2 versiyonuna özel ayrı bir taktik ile tekrar çıkacağım karşınıza Crusher v2 olarak.
    Last edited by Djibril : 12.Mart.2008 at 23:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri