1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kura Çekimi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aman Fener çıkmasın

Alman takımının Fenerbahçe'ye oranla daha iyi bir eşleşme olacağını belirten İtalyan futbolcu, "Türk takımının çok ateşli bir taraftarı var. Bize ters gelecek bir ekip. Bu nedenle onları istemiyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile birlikte çeyrek finale kalma başarısını gösteren Roma'nın tecrübeli kaptanı Totti'den ilginç açıklama. Corriere Dello Sport Gazetesine konuşan ünlü İtalyan futbolcu, Fenerbahçe'den çekindiğini net bir şekilde söyledi. Totti yaptığı açıklamada, "Zico'nun Fenerbahçesini istemiyorum. Bunun yerine Almanya'dan Schalke 04 ile eşleşmeyi tercih ederim. Bu bizim için çok daha iyi bir eşleşme olur" ifadesini kullandı.

Kaptan Totti çok haklı
    Roma'nın tecrübeli kaptanı yaptığı açıklamanın diğer bölümünde ise, "İstanbul ve özellikle Türk taraftarların gücünü çok iyi biliyorum. Bunun için turu geçmemiz için en ideal takım Schalke" dedi. Bu arada gazete Totti'nin bu düşüncesine destek vererek, "Kendisine nasıl hak vermeyelim? Fenerbahçe çıkarsa işleri çok zor. Ama Schalke onlar için kolay lokma" yorumunu yaptı.

Kaynak: Takvim Gazetesi

demekki her takım istemiyormuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Demek istediğim şuydu. Biz İngilizler gelmesin en iyisi Schalke'dir derken Avrupa takımlarıda bizim için iyi kura Schalke ve Fenerbahçe'dir diye düşünüyorlardır. Totti Schalke'yi istemiş olabilir. Çünkü Fenerbahçe'den iyi takım değil. Schalke taze bitti yerine kim olsun deseler Man Utd. demeyeceği kesindir. Bilmem anlatabildim mi? Tabi bizim Schalke'yi istediğimizde kesin yeneceğiz diye birşey olmadığı gibi Fenerbahçe'yi kolay kura diye isteyenlerde rahat geçemeyecektir.

Sonuç olarak burada rahatsız olunacak birşey yok diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri