vayy be o kadar düştü mü .
vayy be o kadar düştü mü .
Aziz başkan bize kıyak yap hemen al Reyes'i.5 mn € sudan ucuz valla.
Yalan haber bence bu kadar düşmedi Reyes hem lig devam ediyor neden böle bi açıklama yapılsın ki
Bence bu ahberde bir yanlışlık avrdır belkide başka birşeydir o ingilizcesi iyi olan biri tam tercüme yaparsa anlaşılır![]()
Reyes kaliteli bir oyuncu kime gitse oynar...
çok ucuza verecekler o zaman hey gidi reyes heeey!
Olmaz öyle şey yav. Çoluk çocuğun elinde oyuncak oldu desene Reyes..
Atletico zararı daha fazla büyümeden oyuncuyu 5MN€ ya satmak için hazır diyor. Ayrıca Bir İtalyan Klubüne gitmesisni yurtdışına göndermeyi düşünürlerse tartışacaklar diyor.Atlético are said to be prepared to cut their losses and off-load the player for €5m and a move to an Italian club has been mooted as they want him to go abroad.
Türkiye'ye getirebilsek. 5MN€ Reyes gibi bir futbolcu için cidden ucuz bir miktar.
Eski günlerinden çok uzakta olan ve ligde zirvenin tam 26 puan gerisinde kalan İspanyol ekip Valencia'da, kulüp başkanı Juan Soler görevini bıraktığını açıkladı. Valencia yönetim kurulunun Mestalla Stadı'nda yaptıkları olağanüstü toplantının ardından konuşan 51 yaşındaki futbol adamı, "Sağlık sorunları sebebiyle istifa ediyorum ve bu kararımın kesinlikle geri dönüşü olmayacak. Kendimi Valencia'ya gerektiği kadar zaman ayıracak durumda hissetmiyorum. Ancak kulüpteki hissedarlığım devam ediyor ve özellikle yeni stadyum projemize tam destek veriyorum. Tüm taraftaralara 4 yıllık süreçte bana karşı olan davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. İstisnasız tüm teknik heyet, müthiş bir profesyonellik sergilediler. Beraber çalıştığım teknik direktörlere ve basına teşekkür ediyorum ve yeni başkanımıza tam destek verilmesini diliyorum" dedi.2004 yılında Valencia kulüp başkanlığı görevine getirilen Soler'in, 2007 yılının Aralık ayından beri maçları stadyumda izlememeye başlamasının ardından, adı sıkça istifa söylentileriyle basında yer alıyordu.
Kaynak: MaçkoLik
Last edited by eXcitinG : 13.Mart.2008 at 15:34
Valencia umarım toparlar atlatır bu zor günleri...
Sonuçta sağlık herşeyin önünde geliyor o yüzden bırakması kendisi ve onu sevenler adına güzel. Valencia boş kalmaz![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Haberinin kaynağınıda ekLermisin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valencia kötü bi dönemden geçiyordu sağlık sorunlarıda vesile olmuş
Koltuğu hakedecek birisi gelir umarım, Valencia'ya da bu yakışır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Oh be, diyesim geldi. Takimi 2 yil önce yaptigi akilli hamlelerle güclendiren, takima yildiz oyuncular katan birisi. Ama bu yil transfer konusunda tuhafca davrandi ve sonucunu simdi valencia katlaniyor. Koeman'i getirmeside en kötü yaptigi seylerden biridi. Miguel, Vicente, Albelda, Canicares, villa gibi oyunculari tedirgin eden T.D getiriyor.. sonra Alt yapidan cikan Albelda'yi zorla takimdan göndermesi...
Insallah bu koltuga yakisan birisi gelir.
Last edited by goosfraba : 16.Mart.2008 at 23:51 Reason: Üslubuna dikkat et !
Bir Katalan spor gazetesine göre, Barcelona, önümüzdeki yaz döneminde kadrosuna büyük yıldızlar katmak için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.
Barcelona, kadrosunu bazı önemli yıldızlarla güçlendirmeyi planlıyor. Bunun için harekete geçen kulübün sportif direktörü Txiki Begiristain, oyuncuların kulüpleriyle irtibata geçerek önümüzdeki günlerde yapılacak teklifler öncesi nabız yokluyor.
Zambrotta yerine Alves ve Lahm
Katalan kulübünde ilk hedef, sezon sonu İtalya’ya dönmeye hazırlanan Gianluca Zambrotta’nın yerini doldurmak. Kulüp yetkilileri bu nedenle Daniel Alves ve Philipp Lahm’ı kadrolarına katmak istiyor. Bunlardan ilki biraz zor görünürken, Lahm konsusunda prensipte anlaşıldığı dedikoduları dolaşıyor.
Thuram yerine Garay, Cacares veya Jarque
Bu sene sonunda Nou Camp’a veda etmesi beklenen bir diğer isimse Lilian Thuram. Fransız yıldızın gidecek olması, yöneticileri bir de stoper aramaya mecbur bırakıyor. Bu konuda hedefteki ilk isim Espanyol’un başarılı oyuncusu Dani Jarque. Eğer bu oyuncuyla anlaşılamazsa B planında Ezequiel Garay ve Martin Caceres ikilisinden birisi var.
Diego tamam!
Tüm bu haberlerin kaynağı olan Katalan spor gazetesine göre; Barcelona, Werder Bremen’i sırtlayan isim olan Diego’nun aynı zamanda menajeri olan babasıyla anlaşıp sözleşmeyi imzalatmış durumda.
Begiristain’ın gözdesi Modric
Diego’ya ek olarak Begiristain’ın gönlünde yatan bir diğer aslansa Hırvat Diego Modric. Bizzat izlediği genç yıldızdan fazlasıyla etkilenen İspanyol yönetici, bu oyuncuya önümüzdeki yıl Barcelona forması giydirmek istiyor.
Dinamo Zagreb kulübü başkanı Zdravko Mamic’in genç yıldızı için 20 milyon Avro fiyat biçtiği söyleniyor. Bu yüksek bedel biraz işleri zorlaştırsa da oyuncunun Barça’ya gitmek istediğini belirtmesi, işleri olumlu etkileyecek bir gelişme oldu.
Sorunlu Xabi radara girdi
Şu anda Cesc Fabregas’ı yuvasından koparmanın neredeyse imkânsız olduğunu bilen Katalan ekibinde, rota Xabi Alonso olarak görünüyor. Rafa Benitez’le sorunları olmasının İspanyol futbolcunun transferini kolayalaştırması bekleniyor. Begiristain da hazır böyle bir zemin varken, bu oyuncuyu yeniden ülkesine getirmeyi düşünüyor.
Lampard işi Mourinho’ya bağlı
Her zaman Barcelona’ya olan sevgi ve saygısını dile getiren Lampard’ın transferi de Katalan spor gazetesinde yer alıyor. Bu transferin önünde önemli bir engel bulunuyor. Lampard ve Didier Drogba’nın önümüzdeki sezon nerede oynayacağı, Mourinho’nun hangi kulübün başına geçeceğine bağlı denebilir. İki yıldızın da eski hocalarının yanına gitmeleri kuvvetle muhtemel olarak görünüyor. Hal böyle olunca da Barcelona’nın İngiliz yıldızı transfer etmesi çok düşük bir ihtimal oluyor.
Sevilla yağması
Sevilla’nın kapısının önümüzdeki yaz döneminde pek çok kulüp tarafından çalınması bekleniyor. Bunların arasında Barça da olacaktır. Barcelona’nın son iki yılın UEFA şampiyonundan almak isteyeceği isimlerse; Diego Capel, Christian Poulsen, Seydou Keita ve Luis Fabiano.
Takımın iskeletini satın almak isteyen Barça’nın bu isimlerden birini bile alabilmek için Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido’yu iyi bir gününde yakalaması gerekiyor. O nedenle de bu transferlerin gerçekleşme ihtimali oldukça düşük görünüyor, ancak yine de belli olmaz demekte fayda var.
Üç ütopya: Ribéry, Ronaldo, Benzema
Hücum hattını da güçlendirmek isteyen Barcelona’nın bu konudaki en kuvvetli adayı Franck Ribéry. Cristiano Ronaldo ve Karmi Benzema’dan birisini almanın imkânsız olduğunu düşünen Katalanlar, bu ikilinin yerine eski Galatasaraylı yıldızın transferine ağırlık vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Bayern cephesinden gelen “Onu asla satmayacağız” açıklaması bu transferin gerçekleşme ihtimalini düşürse de, Barça şansını denemek istiyor.
Begiristain, bir oyuncunun Barcelona’nın kendisiyle ilgilendiğini öğrenip transfere sıcak bakmasının, kulübün ona biçtiği bonservis bedelini düşüreceğine inanıyor. Bu inanç da ‘üç ütopik’ isimden en az birini alabileceği yönündeki umudunu artırıyor olsa gerek.
Madrid’de bir hapisane ziyareti sırasında mahkûmlarla konuşan Sergio Ramos, takımı ve kendisi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
Maldini ile kıyaslanmaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Ramos, "Ona benzetildiğim için her gün çok daha fazla çalışıyorum," diye konuştu.
Ramos, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Madrid’de çok mutluyum. Daha altı yıllık sözleşmem var ve hiçbir yere gitmek niyetinde değilim. Milan’ın beni istediğinden haberim yok. Eğer takımımdan ayrılmak isteseydim yalnızca Sevilla’yı düşünürdüm. Ancak şu anda bana çok şey veren Madrid’de kalıyorum.”
Takım arkadaşlarını övdü
Sözlerine kaptan Raul’u överek devam eden Ramos, "O, dünyanın en iyi futbolcularından biri. David Beckham da toplara inanılmaz vururdu. Çok iyi arkadaşımdı. Roberto Carlos da müthiş bir insan ve harika bir futbolcuydu." diye konuştu.
Biri barca yı durdursunEskinin Madrid i oldular. Önemli olan yıldız transfer degil onları kullanmak.
Sergio Ramos unutulmazlar arasında girebilir Real'de... Avrupa Şampiyonasında daha da geliştiricektir kendini...
bana göre olacak maldini gibi...kapasite var...en iyisi de olabilir...ispanyanın bu jenerasyonu çok yetenekli gençler içieriyor...
bu kadar yıldızı zor alırlar...bu tupçuları sadece barca istemiyor...diğer kulüplerinde gözdeleri...
Reijkard'ı kovmadığı sürece Zidane,C.Ronaldo,Kaka',Buffon'da gelse bişey olmaz Barcadan... Ama Mourinho gelirse Lampard gelebilir Toure Barcanın adamı değil... Zambrotta yerine sağa Puyol çekilir ortaya Garay... Benzema olabilir ama Henry,Gudjonshen gidicek Jose gelirse... Thuram & Ezquerro zaten gereksiz... Xabi olabilir ama o gelirse Deco gider... Ama Jose sever Deco'yu tutar belki takımda... Deigo ayrılcak yazın Barca basar parayı alır... Kısacası harbi kazan...![]()
Jose ile bir dostluğun var sanırsam...bu kadar emin konuştuğuna göre...![]()
Diego, Modric, Benzema yeterli. Gerisi fasa fiso..![]()
shadowrefree@
Gudjonshen Jose zamanında Chelsea'dan sepetlendi...
Deco Porto'dan adamı eminin yeri ayrıdır hatta Lampard-Deco takasları gündeme gelirdi...
Lampard zaten Jose'nin ayrılmasından sonra ayrılcağını söylemişti Drogba ile birlikte en favori oyuncusu Lampard Mourinho'nun...
Henry'i istemiyordu...
Mourinho'yu çok sevdiğim için hakkındaki şeyleri bilirim...
Oyuncu alsalar ne olacak ki??
Şuan bile yıldız oyuncuları kadrosunda ama oyuncular birbirine küsler,hocalarına küsler yıldızlar yedek kulübesinde oturuyor....
Yıldızlar yedek kulübesinde oturulsun diye alınmıyor.....
Bu oyuncular eğer gelirlerse Barcelona ilk sene zorlanır....Oyuncuların birbirine uyum sorunları doğacaktır...Ama listedeki bazı oyuncuların alınması şuanlık İMKANSIZ
bunların hepsi alınsa, eldekiler ne olucak merak konusu, sıfırdan takım kurmak gibi bir şey yukarda yazan liste!
İspanya derinden ve sessiz geliyor, iyi oyuncular vermeye başladılar, milli takımları diğer avrupa büyüklerine göre iyi bir revizyona ugradı, bu yaz süpriz yapabilirler
Çok klas futbol oynuyor, önümüzdeki 10 yılın en iyilerinden bana göre..