Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
6+2 az artırılmalı, çünkü yetenekli Türk Oyuncu yok. Almanya'da Hollanda'da çıkıyor. Türkiye'de kaynağında çıkmıyor. Nedeni eğitim. Eğitim olmadığı için çıkmıyor. Ne kadar yeteneksiz oyuncu varsa oynuyor ve Avrupa'da başarı gelmiyor.

Önce bu oyuncular eğitilmeli. Futbol Kültürü olmalı. Kart görmeden faul yapmayıda öğrenmeli. Bunlar hiç bilinmiyor. Bu yüzden kaliteli yerli oyuncularımızın sayısı çok az.

Zaten yetenekli olan kaliteli olan yabancının yerini kapıyor. Buda milli takıma yarıyor. Kaliteli olanlar takımlarında sahaya çıktığı için milli takıma kaliteli oyuncular geliyor. İyi olan oyuncu sınırsız olan yabancı sınırlamasında da oynar.

Zaten hiçbir zaman başrımız olmadı. Dünya Üçüncülüğü deniliyor. Bir Avrupa Ülkesi bile oynamadık. En güçlüsü Brezilya'dı iki kere yenildik. Oynadığımız takımların Dünya sıralamasında ilk 100 de bile yeri yok. Biz başarı diyoruz. Biz daha önce hiçbir başarı göremedik ki nereden bilecez...
Katılıyorum eğer bu sorun çözülürse yabancı sınırı sayısı artabilirde..Ama çözülemeyecekse boşuna 6+2 olmasın sınırsız yabancı olsun..