UMUT ŞENEL YURDA DÖNDÜ!!
Almanya’nın Mainz takımını çalıştıran ve sürekli mali sorunlardan yakınan Umut Şenel sürpriz bir kararla Türkiye 1.Ligi takımlarından K.Erciyessporla sözleşme imzaladı. İmza töreninden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi :
Yeniden Türkiye’de olmak çok güzel. Aslında Fenerbahçe’yi ve Bundesliga’da çalışmış bir adamın 1.Lige gitmesini garip karşılayacak ancak yöneticilerle yaptığımız görüşmelerde imkanların yeterli olduğunu ve yapacağım işten zevk alacağımı düşündüm.Teklifi kabul ettim. 3.8M dolar transfer bütçemiz var.Artık herkes taktiğimi biliyor.Takımımıza bakacağız eksik gördüğümüz yerlere gerekli transferleri yapıp lige başlayacağız.Hedefimiz Süper Lige çıkmak. Camiamıza layık olmaya çalışacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar bu akşam çok işim olduğundan oynayamayacağım ama yarın akşam hızla kariyerim devam edecek. İlginiz için teşekkürler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Doğru diyorsun. Benim de maaşımı ödemediler zaten bunlarÇok cimri oluyor Almanlar !!
Bıraktım döndüm canım vatanıma
İlk de toprağı öptüm uçaktan iner inmez . Hedefim süper lig! bekle süper lig geliyoruz.

Çok cimri oluyor Almanlar !!