Emre kardeşim oynadığı bölümün savesini bana attı bende ss leri koyuyorum şimdi.Resimler sıralı ve ayrıntılı bir şekilde değildir.Mazur görün..
Genel olarak başarılı maçlar çıkarmış Emre kardeşim. Şampiyonlar liginde uğradığı kazayı saymazsak Turkcell Süper ligi şampiyonlukla bitirmiş. Kariyerin adı da değişecektir zaten onun için yeni sezon için başarılar diliyorum.Stajyerim artık o benim
Evet bu resim koyma işi yorucu olsada bitirdik sonunda![]()
Ama eleştirilerim de yok değil Emre kardeşime..
Ey Emre kardeşim.. Sana ligde ve Avrupa'da hiç yenilmeyen bir takım devrettik sen ise Avrupa'da havlu attın. Ligde'de şampiyon olmana rağmen performansını beğenmedim ..Tabi burası işin şakası.. Bir kez daha teşekkür ediyorum Emrecim kariyere devam ettiğin için ..2.sezon seni bekliyor hadi bakalım.. Öptüm
Bu arada Emre arkadaşımızın yapmış olduğu transferleri konu adı değişince kendisi sizlerle paylaşır. Çok hoş transferler yapmış.. Bakalım kimleri almış acaba merak ettim doğrusu![]()

Tabi burası işin şakası.. Bir kez daha teşekkür ediyorum Emrecim kariyere devam ettiğin için ..2.sezon seni bekliyor hadi bakalım.. Öptüm