Çok güzel gidiyorsun Kasım abi 7.sırada bitirmek çok güzel aynı performansı ligin 2.yarısında da bekliyoruz.
Bende öyle umuyorum

Ooo coşmuşun ha. Napmışın Milan'a öyle.
Ben bişey yapmadım, Zarate yaptı

Kasım süper bir kariyer transferlerini merakla bekliyorum
Avrupa kupalarına katılmanı beklıyorum
Yine abarttım biraz fazla oyuncu gelecek sezon sonunda ama performansından memnun olmadıklarımı gönderince ve kiralık gelenlerde dönünce bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Juve den sonra kopmuş yav
Kopma falan yok yaw asıl Juve ligten koptu, kupaya asılıyor Roma maçıda son dakika golü, iş kazası diyelim

hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Transfer döneminin son gününde Rimini'den bir oyuncu geldi takımımıza 4 milyon ytl bonservis bedeli karşılığında...
6 maçlık bir periyodu daha geride bıraktım, artık ben konuşmuyorum ss'ler konuşsun

Serie A 20.Hafta
1-0 olsun bizim olsun
__________________________________________________ _______________
Serie A 21.Hafta
Livorno'ya da aynı tarife...1-0
Serie A 22.Hafta
Ligin ilk haftasında elimizden kaçırmıştık Fio'yu...çekirge 1 zıplar, 2 zıplar...Affetmedik evimizde ve yükselişimize dewam ettik.
Serie A 23.Hafta
İyi oynadık zorlu Palermo deplasmanında, kazanmaya yakın taraftık ama olmadı. 1 puanda kötü değil.
Serie A 24.Hafta
3'lü savunmayla oynayan takımları affetmem Udinese'de aynı hataya düştü sonucuna da katlanacaklar artık
Serie A 25.Hafta
Kıran kırana bir mücadele vardı sahada ama gol yoktu. Bu yıl çok iyi mücadele ediyor Napoli'de sadece 1 mağlubiyetleri var ligte. 3 puan alabilseydik çok iyi olacaktı ama olmadı, sağlık olsun
Puan Durumu
ligte 6. sıradayız ve 2. Napoli ile 5 puan var aramızda. Acaba? diyorum....olur mu diyorum Şampiyonlar ligi olur mu acaba ilk sezonda daha?