Fb işin bitti bu iş denilcek bir rakip ya da, bitti bu iş artık denilcek bir durumda olmadıgını düşünüyorum, çünkü rakipler birbirinden tehlikeli ve güçlü, Schalke dışında tüm hepsine aynı gözle bakıyorduk, 7ye1 şansı vardı Fb'nin ama tutmadı, şimdi Chelsea'ye göre hazırlanacaklar hem fizyolojik hem psikolojik, Fakat işin öbür tarafında Rosenborg ile berabere kalmak ile bardagı taşırdıgı düşünülen Mourinho gönderildi, yani aslında bakarsak, Chelsea'nın Şampiyonlar Ligi maddi ve manevi açıdan diğer kuluplerden daha çok çaba harcadıgını düşünüyorum, bu Chelsea için etkili olacaktır, Artık kolay rakip kolay maç yok ama tahminde bulunmak kolay oluyor nasıl olsa tutmayınca birşey kaybetmiyorsunuz , şöyle düşünüyorum, Fb'nin İstanbuldaki maçı sağlam bitirmesi gerekiyor. Yani 2-0,3-1, gibi skorlarla çünkü tek farklı skorlar sonucunda, İngiltere deplasmanının İspanya deplasmanı gibi olmayacagını düşünüyorum.Kendi evinde rahat oynayıp birden fazla gol bulan bir ekip mevcut.Eğer İstanbul'da Fb iki fark yapabilirse, İngiltere'de bir gol öyle böyle bulunur. O zaman tur gelir. Ama kolay değil, artık kolay rakip, kolay maç yok!