1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Kurtlar Vadisi Alt Forum İsteği

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Bencede böyLe bir aLt forum çok güzeL oLur,karar yönetimin tabiki..

GüzeL önerin için teşekkürLer DisCo..
    Sanırım bir tek isteyen biziz.

Tabiki şu var arkadaşlar. Öneri için bana ilham kaynağı şuydu. Tek bir başlıkta herhangi bir konuyu yazdığımızda kaynayıp gidiyor.

Neticede şöyle bir mantık yürüttüğünüzü gördüm. Mesela Spor bölümü. Açalım bir başlık bütün futbolu içinede konuşalım. Avrupa maçlarını içinde konuşalım. Transferleri içinde konuşalım. Tabi ki Kurtlar Vadisi dizisi bu kadar geniş kapsamı olan bir alan değil ancak burada ki amaç daha düzenli herşeyin görünürde olduğu bir kısım oluşturmaktı.

Sonuç mu? Gerek görülmediğine göre açılması zaten anlamsız. O açıdan dağarcığında sadece saçmalık lafı bulunmayıp yorumlayan herkese teşekkürler. Konu istenirse kilitlenebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence gayet şık olur. Çünkü tek konu altında örnegin bir replik, röportaj vs eklenince arada kaynıyor. Hemen gerek yok diye kestirip atmak gerekmeyebilir. Sacmalık neden olsun onu anlamadım, bi öneri yapilmiş ve sacmalık demek bize düşmez zira herseyin bir uslubu vardır biraz nezaket ve anlayış Diğer türlü öneriyi yapan arkadasa da halsızlık ve saygısızlık olur.

Konu onay almasa bile sacmalık diye gecistirilmemeli

Mesaj Yetkileri