Mustafa Abi'den Bir Dünya Yıldızı Bekliyorum...![]()
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Mustafa Abi'den Bir Dünya Yıldızı Bekliyorum...![]()
2. Yarı dev derbiyle baslıyor ! Bir tarafta Fenerbahce ile puan farkının artmasını istemeyen ve ilk mactaki 3-2 nin rövansını almak isteyen Galatasaray.
Diğer tarafta Ligde puan kaybına tahammülü olmayan Besiktas.
Bu dev derbiyi kim kazanır ? Mac öncesi, sonrası hersey az sonra burada !
Tahminleriniz neler ?
Türkiye Kupasında rahat kazandık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Derbi Berebere Biter..![]()
Zor mac olacak. Taraftarımız önünde 3 puanı almak için cıkacagız. Bunun için ne gerekiyorsa uygulayacagız. Takımımızda Lincoln un sakatlıgı sürüyor ve kesin olarak macta görev alamayacak. Ayyriyetten Arda nın da sakatlıgı var. Durumu mac saatinde belli olacak. Tek yarı oynayabilir. Önemli eksiklerimiz var fakat dedigim gibi 3 puan için elimizden ne geliyorsa yapip, galibiyet serisi yakalamak istiyorum. Takımıma güveniyorum.
Cimbom bu sefer kazanır...
Derbi hiç farketmez desteklemiyorum nasıl olsa GS yi.Emre abi yüzündentebrikler Murat abi A.Sebat galbiiyeti güzel olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Derbiyi Galatasaray Kazanır Ama Emremi Kazandırır Yoksa Galatasaraymı Olarasını Bilemicem :P
Fenerbahçenin 2.Yarı Fikstürü ile Bir Düşüşe Geçeceğini Düşünüyorum.. Emre Kaybedilen Puanların Telafisi yok Biz UmutLuyuz..
Derbiyi kim kazanır bilemicem hepinize başarıalr.Gayet te güzel gidiyorsunuz.
Bir istegim olacak 3'ünüzün taktiginizin ss ine alabilrimiyim yani bi zahmet koyabilirmisiniz?
Hepinize başarılar...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir dahaki giriste taktik ss lerini ekleyebilirizBenimki 4-4-2 sol mc , amc ye ok , sag mc de dmc ye ok seklinde
![]()
4-4-2
Sağ MC DM'ye dönük.Kanatlar ileri dönük.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4-5-1 benimkide
DM, MR, ML, 2xAMC, ST Takımına ve o maçta oynayacak oyuncuya göre oklar veriyorum birde.
Taktikleriniz güzel ayrıca sade yani klasik 4-4-2 diyebilirim.
Turkcell Süper Ligi
18. Hafta
Fenerbahçe: 3 - 2 :Kayserispor
Taktik görüntüm istenmişti
Bekir,Bekir,Bekir.Son dk da kurtarmış yine takımı.
TSL 18. Hafta:
Galatasaray : 2 - 0 : Beşiktaş
Derbide 3 puanı aldık, mutluyuz. Takibimiz sürüyor.
Bekir 24 maçta 16 gol ettiNe diyim...
Susuyorum sadece.Servet'te başladı bu taktik sonucu gollere...
Derbi maçı kaybettik.Maçta 2 tarafta posizyona giremedi.Ancak 2 korner'den gelen 2 kafa golüyle kaybettik.Oyuncularımı tebrik ederim.Ayrıca Emre'ye de tebrikler![]()
Cimbom rövanşı almış...Ayıboğann Servet...
Forvetlerin yapamadıgını defanslar yapıyor her maç.Tebrikler Emre baya iyi gidiyorsun su sıralar.7'yi 7'kten sonra baya toparlandın.
FTK Grup 3. Macı
K.Erciyes : 0 - 1 : Galatasaray
Tebrikler Emre abi dolu dizgin gidiyorsun ne diyim stada gelmeye başlasammı acaba![]()
Protestomuz devam ediyor,Emrenin su anda lig lideri olmasi gerekiyordu,ama 2.sirada ve 1.ile arasinda cok puan farki var.Emre Elmalidereoglu istifa![]()
Aferin lan Emre, bir işe yaramaya başladın..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kazanamadık yine takım kötüye gidiyor...
Diego Mario Buonanotte Galatasarayda !!!
Genc yıldız Lincoln un sakatlanığı oldugu için onun yerine alındı. Takımına Bonservis olarak 1.1 mn € verildi. Genc Yıldız ın takıma cok yararlı olacagı kanaatindeyiz.
Profil :
Aferin iyi transfer olmus,kedi olali bir fare yakalamissin![]()
İyi transfer Emre.Baran'ın dediği gibi,kedi olalı bir fare tutmuşsun.![]()
Cabanas'ı alamadım bir türlü yav, Emre bana forvet öner..
Bu arada Bunanotte nokta atışı olmuş. Bir yıl sonra görürsün ne demek istediğimi.. (:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Carrusca Kayseri'ye...
Sezon başında büyük umutlarla G.Saray'dan 1.3 Milyon bonservis bedeli ödenerek alınan Marcelo Carrusca Kayserispor'a 1.8 Milyon Euro bonservis bedeli ile satılmıştır.
Beşiktaş JK.