-
Milan elendi,artık Fenerbahçeliyim
"Milan elendi, artık Fenerbahçeliyim"
FIFA tarafından ’Dünya’nın en iyi futbolcusu’ seçilen Kaka, gönlünden geçen takımı açıkladı! “Devler Ligi’nde Türk ekibini destekliyorum. Zico ve takımı çok başarılı işler çıkartıyor.”
FIFA tarafından ’Dünya’nın en iyi futbolcusu’ seçilen Kaka, artık F.Bahçeli! Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’e elenen Milan’da forma giyen Brezilyalı yıldız, UEFA’nın resmi sitesine yaptığı açıklamada “Artık Şampiyonlar Ligi’nde F.Bahçe’yi destekliyorum” diyerek, sarı-laciverti ekibi ve teknik direktör Zico’yu göklere çıkarttı. Kaka, UEFA’nın F.Bahçe’nin Devler Ligi’ndeki bundan sonraki maçları için “Bilinmedik bir yolun başlangıcı” yorumunu yaparken, şunları söyledi:
“Bence Şampiyonlar Ligi’nin bu sezonki en büyük sürprizi olabilecek kapasitedeki takım F.Bahçe. Ülkemizin efsane futbolcularından Zico’nun ekibi çok iyi bir hava yakaladı. Ve Brezilyalı arkadaşlarımızla birlikte son derece başarılı maçlar çıkartıyorlar. Bunun son örneği de Sevilla önünde turu atlamaları. Umarım Zico, F.Bahçe ile birlikte gidebildiği en üst seviyeye kadar çıkar. Takımım Milan Şampiyonlar Ligi’nden elendikten sonra, ben artık F.Bahçe’yi destekliyorum.”
Kaynak: Vatan
Mesaj Yetkileri