1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Transferler güzel.Hazırlık döneminide başarılı bir şekilde geçirmişsin.Başarılar...
    Valla taktiğime göre oyunculara seçmeye çalıştım. Aslında takımda iki tane kaliteli MC mevkisinde adam vardı ama onları satılıga koydum talipleri var.Benim taktiğimde MC ye yer yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Erciyesspor hayırlı olsun arkandayız süper lige çıkarsın ilk sezon
    Saol.Otoriteler takımı favoriler arasında 4.sırada gösterdi. Hedefimiz şampiyonluk.Şimdi oyuna başlıyorum.SS ler 3 er 3 er gelecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2012-2013 TFF 1.LİGi 1.HAFTA

Maçın Adamı : Eser Altın ( K.Erciyesspor-GK )

Basın Toplantısı : Bir deplasman takımının nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık. Ligin favorilerinde olan güçlü Ankaraspor karşısında deplasmanda 3 puan almak önemliydi.Bunun ilk hafta olması daha da önemliydi. Bizim amacımız maç içinde topa daha çok sahip olup ve az pas hatası yaparak oynamak. Ve bugün bunu yaptık.

2012-2013 TFF 1.LİGİ 2.HAFTA

Maçın Adamı : Güngör Tugcu ( Adanaspor-AML )

Basın Toplantısı : Üst üste 2.deplasman maçımıza çıktık.Aslında ilk maçtaki gibi oynadık az pas hatamız vardı ve topa daha çok sahiptik ancak rakibimiz top bizdeyken iyi kapandı ve pozisyon vermedi.

TÜRKİYE KUPASI 1.TUR

Maçın Adamı : Furkan Baştan ( K.Erciyesspor-AM/FC )

Basın Toplantısı : Tur atladığımız için mutluyuz. Oyun olarak çok tatmin olduğum söylenemez. Aynı rakiple hafta sonu kendi evimizde lig maçına çıkacağız.Daha aktif oynamamız gerekiyor.Kupada hedefimiz guruplara kalabilmek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2012-2013 TFF 1.LİGİ 3.HAFTA

Maçın Adamı : Aşkın Çift ( K.Erciyesspor-D/WB/MR )

Basın Toplantısı : Sıkıcı ve temposuz maçtı.Bu maça bir yorum yapmaya gerek yok.

2012-2013 TFF 1.LİGİ 4.HAFTA

Maçın Adamı : Volkan Ünlü ( Sivasspor-GK )

Basın Toplantısı : Çok üstün bir oyun oynadığımız istatistiklerden de anlaşılıyor.Bir türlü kaleciyi geçemedik.Bir golümüz de ofsayt diye verilmedi akşam tv den karar veririz.Hafta arası oynayacağımız kupa maçını düşünmemiz gerekiyor artık.

TÜRKİYE KUPASI 2.TUR

Maçın Adamı : Joseph Mawaye ( K.Ericyesspor-ST )

Basın Toplantısı : Ligin 2.haftasında bu statta rakibimize yenilmiştik.Rövanşı bir kupa maçında aldığımız için çok mutluyuz çünkü artık bu maçın telafisi yok! 2-0 öne geçtiğimizin maçın son 20 dakikasında durum 2-2 oldu ancak 90+3 te attığımız golle son gülen taraf biz olduk.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar bu kariyeri bitirip yeni bir kariyer açacağım sebebi ise şu: Ben 8.0.2 çıktığında aldım yükledim.Ama biliyorsunuz 8.0.2 ilk çıkıtığında FB ve GS de bütçe sorunu vardı.Onu gidermek için de yayınlanan dosyayı indirmiştim.Yani bu oyunumda GS ve FB nin stat kapasiteleri gerçekçi değil.Kariyer yazdığımdan hep direk foruma giriyordum. Hiç Turksportal'ın ana sayfasına bakmıyorum.Dün gece ana sayfaya baktım.Eski haberlere bakarken ne goreyim zaten 8.0.2 nin bu sorunu gideren geliştirme yaması çıkmış.Ben de onu indirdim ve o yamayı da kuracağım. Stat kapasiteleri normale dönecek. Sanırım kayıtlı olyun devam etmez. O yüzden yeni bir kariyer açacağım.Kullandığım taktiği denemeye devam edeceğim ama hangi takımı alacağıma karar veremiyorum.ingiltere hariç bana tavsiyelerde bulunun ancak takım çok güölü olmasın çünkü taktiğimin başarısını deneyeceğim.İngiltere olmasın diyorum çünkü orda 5 yedek oluyor maçta sinir oluyorum Takım önerilerinizi bekliyorum.
    Last edited by The.Crow : 16.Mart.2008 at 14:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri