Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Ankaraspor
-
Galatasaray
-
Berabere
-
15 ve 22 ankarali futbolcular elle oynadi, helen 15.dakikada ceza sahasinin icinde. 1-2 penalti ve 1 kirmizi kart vermesi gerekiyordu hakemin..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
15 ve 22 dakikada ankarali futbolcular elle oynadi, helen 15.dakikada ceza sahasinin icinde. 1-2 penalti ve 1 kirmizi kart vermesi gerekiyordu hakemin..
Last edited by YusufT : 15.Mart.2008 at 23:34
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
Galip geldik hakem ne vermiş vermemiş önemi yok diyeceğim ama sadece kaybedince hakem hakem diye bağıranları hiç sevmiyorum.
Bu maçı ilk yarının 7 dakikası dışında tamamen izledim. Hakemin maça etki edecek bir kararı yoktu. Havada uçuşan penaltılara burada görünce yanlış maçmı izledim diye düşündüm.
Lincoln hazır olmadığı halde oynatılıyor. Her pozisyonda yerlerde faul verilmeyincede bu adamı çekemiyorlar diyoruz. Bir oyuncu her pozisyonda yerde olmaz. Faul yapılıyor buna katılıyorum ama dokundukları anda düşerse ve buda cezasahasında olursa işte penaltı verilmedi diyoruz. Yok öyle birşey.
Linconl'ün bileğine basıldı ortasahada hakem kart vermedi, Arda da bastı bir oyuncunun onada vermedi. Nonda'nın pasında itilerek Lincoln düştü ki bence birşey yoktu. hakem vermedi, pozisyonunda devamında şarjı fazla olan bir itmeyle De Nigris düşüren Servet vardı hakem orda da vermedi. El denilen pozisyonlardan birinde adamın göğsüne çarpıyor. Diğerinde ise Ümit kafaya çıkarken faul yapıyor yapmasa dahi kafa vuruşunda Erhan'ın eline çarpan top kasıtlı değildi. De Nigris kendini attı penaltıyı vermedi. İstese gayet rahat verirdi.
Sonuçta kazandık. Kalecimiz güvenli, defansımız iyi oynadı. Golcüler formda. Ayhan'da iyiydi bugün. Deplasmanda 3 puan. Hakeme gelirsek hatası vardı. Lincoln'e köşe direğin orada gelen tekme,diz karışımı darbe gibi. Ama maça baktığımızda yuh buda verilmez mi be yaktı bizi diyecek bir pozisyon yoktu.
Mesaj Yetkileri