1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: Dale Cavese

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Akif Bozkurt'un İtalya macerası kısa sürdü! ligte oynadığı 5 maçın ardından takımı kurtaramayacağını anlayan Akif, çareyi apar topar kaçmakta buldu Forestiero'ya kafa tutamayacağını anlayıp istifa ettiğide söylentiler arasında

oynadığı maçların ss'lerini ekleyeyim bari...Akif yeni bir ortak kariyere başladığı için bana dewam edemeyeceğini söyledi. bende kendisine saygılarımı sunduktan sonra (?!) bir daha gelmemek üzere gidebileceğini ilettim kendisine Kendisine yeni kariyerinde başarılar dileyip dewam edelim yolumuza...

__________________________________________________ _______________
    Serie A 26.Hafta
    Her zamanki gibi evimizde süper oyunumuza devam ediyouz. Arkamızda bu taraftar oldukça sırtımız yere gelmez.
    Serie A 27.Hafta
    Yaptıkları müthiş transferlerle bu sene yükselişte olan bir kulüp Torino...ligin ilk yarısındaki maçta da 3-0'dan 3-3 e getirmeyi başarmıştılar, bu maçta da çok zorladılar bizi. özellikle maçın son dakikaları geçmek bilmedi. Neyseki bir kaza olmadı ve 3 puanla ayrılmayı başardık sahadan...
    Serie A 28.Hafta
    Geçen hafta zorlu mücadele sonrası kart gören 3 oyuncum cezalı duruma düşmüştü. Bu maçta eksikliklerini hissetmedim dersem yalan olur. 1 puan almış olmamız bile iyi çünkü biraz daha şanslı olsaydılar ya da kalede Mirante olmasaydı mağlup olarak ayrılmamız işten bile değildi
    Serie A 29.Hafta
    Çok beklentim yoktu açıkçası bu maçtan. Inter ligi domine etti gidiyor puan farkını açarak. Tek üzüldüğüm Jimenez'in sakatlanması oldu. Birde 10 maçlık serimizin bozulması
    Serie A 30.Hafta
    Hiç beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık Reggina karşısında...alt sıralardan kurtulma çabası içindeki rakibimiz maç boyunca neredeyse tüm sahada bastılar, etkili savunma yapıp pozisyon bulmamızı engellediler, 1 puanı sonuna kadar hakettiler
    Kazanmamız gereken bir maçtı Ş.L. idiamızı sürdürebilmek için ama olmadı.
    Puan Durumu
    son 8 haftaya girerken Inter'in açık ara üstünlüğü devam ediyor. Bizde üst gruptan kopmadan mücadelemizi sürdürüyoruz...önümüzdeki 4-5 maçlık periyotta alabileceğimiz en yüksek puanı almalıyız çünkü son 3 haftada Juve, Milan ve Roma'ya karşı mücadele edicez
    Last edited by Knightmare : 16.Mart.2008 at 12:52
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri