Akif Bozkurt'un İtalya macerası kısa sürdü! ligte oynadığı 5 maçın ardından takımı kurtaramayacağını anlayan Akif, çareyi apar topar kaçmakta bulduForestiero'ya kafa tutamayacağını anlayıp istifa ettiğide söylentiler arasında
oynadığı maçların ss'lerini ekleyeyim bari...Akif yeni bir ortak kariyere başladığı için bana dewam edemeyeceğini söyledi. bende kendisine saygılarımı sunduktan sonra (?!) bir daha gelmemek üzere gidebileceğini ilettim kendisineKendisine yeni kariyerinde başarılar dileyip dewam edelim yolumuza...
__________________________________________________ _______________
Serie A 26.HaftaHer zamanki gibi evimizde süper oyunumuza devam ediyouz. Arkamızda bu taraftar oldukça sırtımız yere gelmez.
Serie A 27.HaftaYaptıkları müthiş transferlerle bu sene yükselişte olan bir kulüp Torino...ligin ilk yarısındaki maçta da 3-0'dan 3-3 e getirmeyi başarmıştılar, bu maçta da çok zorladılar bizi. özellikle maçın son dakikaları geçmek bilmedi. Neyseki bir kaza olmadı ve 3 puanla ayrılmayı başardık sahadan...
Serie A 28.HaftaGeçen hafta zorlu mücadele sonrası kart gören 3 oyuncum cezalı duruma düşmüştü. Bu maçta eksikliklerini hissetmedim dersem yalan olur. 1 puan almış olmamız bile iyi çünkü biraz daha şanslı olsaydılar ya da kalede Mirante olmasaydı mağlup olarak ayrılmamız işten bile değildi
Serie A 29.HaftaÇok beklentim yoktu açıkçası bu maçtan. Inter ligi domine etti gidiyor puan farkını açarak. Tek üzüldüğüm Jimenez'in sakatlanması oldu. Birde 10 maçlık serimizin bozulması
__________________________________________________ _______________Serie A 30.HaftaHiç beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık Reggina karşısında...alt sıralardan kurtulma çabası içindeki rakibimiz maç boyunca neredeyse tüm sahada bastılar, etkili savunma yapıp pozisyon bulmamızı engellediler, 1 puanı sonuna kadar hakettiler
Kazanmamız gereken bir maçtı Ş.L. idiamızı sürdürebilmek için ama olmadı.
Puan Durumuson 8 haftaya girerken Inter'in açık ara üstünlüğü devam ediyor. Bizde üst gruptan kopmadan mücadelemizi sürdürüyoruz...önümüzdeki 4-5 maçlık periyotta alabileceğimiz en yüksek puanı almalıyız çünkü son 3 haftada Juve, Milan ve Roma'ya karşı mücadele edicez
![]()

Forestiero'ya kafa tutamayacağını anlayıp istifa ettiğide söylentiler arasında