-
Ekrem'in özelliklerinde genel bir artış yapmıştım, bu hız ve hızlanmaya da + olarak etki etmişti... Fakat gerçek şu ki, son haftalarda performansı zirve yaptı ve bu sezon için söylediklerinde haklısın... Ama şu unutulmasın ki, geçen sezon ve ligin başlarındaki Ekrem'e bakarak o değerleri verdim... Ben yaptıktan sonra adam uçtuysa ve böyle de devam edecekse, FM09 için gerekli ne varsa yaparız
Bir de Avrupa Şampiyonasında izleyelim, malum Avusturya milli takımına çağrıldı Euro 2008 için...
Mehmet Polat'ın asıl mevkii sol bek değil, ama o bölgede halen bile ara sıra oynuyor... Aslında savunmanın her bölgesinde oynatıldığı için bu kadar çok mevkii almıştır diye düşünüyorum... Hatta MC ve ML mevkileride mevcuttu benim elime geçtiğinde, kırpa kırpa bu hale geldi.... Ayrıca M.Polat'ın özelliklerinde ciddi bir düşüş var, markingi çok az düşürdüğümü hatırlıyorum... İlave olarak, konsantrasyon ve pozisyon almada da düşüş yaşıyor, hemen her maç çok ciddi hatalar yapıyor ve savunmayı da kaleciyi de çok zor durumlarda bırakabiliyor...
Mesaj Yetkileri