Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: Sizce BJK'nin İlacı Kim Olur?(Gerçek Hayatta)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar..sinan engin sadece bir misaldir..bu işi şimdiye kadar en iyi yapan kişidir..beşiktaşıma neler ettiğini sizler kadar bedne biliyorum(lucescu'nun altını oyması mesela)..ama tüm bu eksilerinin yanında artılarıda var..zaten sinan engin bu kulüpten içeri bi daha zor girer..önemli olan onun gibi birini bulmak..bu arada ridvanu sölediklerinde tamamen haklısın (saha hariç)..bizim öncelikle ligdeki yabancıları almaktan vazgeçmemiz lazım...
    ama ısrarla sölüyorum dünya çapında marka bi isim şart...Sissoko bu isim mi derseniz hayır derim..o paraya daha tanınmış biri şart.prestij için bile olsa dünya straı almalıyız..hem takıma güven hem trübüne neşe versin..isim derseniz bir sponsor desteğinde zidane olabilir mesela(r.carlos fenerle anlaşmak üzere aynı şartlarda)..neden olamasın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zidane'dansa sissoko yu tercih ederim.zaten isim olsun diye aldığımız transferlerden başımız yandı kaç kere.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Default sissoko

Quote Originally Posted by koray_capello
    öncelikle bir arkadaşın da belirttiği gibi bizim ilacımız tiganadır.bu adama güveniyorum getireceği oyuncularında bizi çok faydalı olacağına inanıyorum.ama arkadaşın dediği gibi sissoko, kalou, piquonenne yi alabileceğini hiç mi hiç sanmıyorum.bu oyuncuların 1 tanesini bile alsak büyük transfer sayarım ben ama 3 ü birden imkansız.25-30 milyon dolara mal olur ayrıca hepsi bjk ye gelmekte istemeyebilir.belki tigana ikna edebilir ama benitezin valencia dan getirdiği sissoko yu bırakacağını sanmıyorum
    benim duyduğuma göre gazatelerden 40milyon£ bütçe yapçak demirören yapar mı? bilmiyorum.ama verirse gelirler

3 oyuncunun bonservisi toplam 18milyon$
    sissoko:11 yaş:20
    kalou:3,5 yaş:28
    piquenne:3,5 yaş:27
    ama sadece biri gelcekse sissoko gelsin.(yaş'a ve özelliklere bakılırsa)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

besiktasa ibrahima bakoyoko gibi bir golcu, mariano gonzalez gibide sag kanat lazım )

celsinho(17) ve mikel obi(19) olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

hehheh oldu olucak
    kerlon la vitti yi alsın forvete

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Torer
    benim duyduğuma göre gazatelerden 40milyon£ bütçe yapçak demirören yapar mı?
    www.kolpahaber.net

Default hata

Quote Originally Posted by koray_capello
    acaba bi sorun mu var açmıyo

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    van nistelrooy manchester ile kontrat yenilerse büyük ihtimal ile Tigana'nın Fulham'da birlikte çalıştığı Louis Saha seneye Beşiktaş forması giyecektir.Kendini yeniden ispatlamak için kiralıkta olsa Beşiktaş'a gelir.Bu konuda kartala en çok yardımı dokunacak kişiler ise Jean Tigana ve Nicolas Anelka'dır.
    kontrat yenılese bıle sanıosam 10 mılyon pound a yakın bı bedel odedıklerı bı oyuncuyu ne satarlar ne de kıraya verırıler..ıkıncı forvettır kı bırakıp gelmez o ligi..anelka gıbı sılınmek uzereyken cıkıs yapmak ıcın gelme durumu daa yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Torer
    acaba bi sorun mu var açmıyo
    ya yok ya haber yalan onu diyorum..

tigana bence doğruyu bulacaktır.bence defansa thuram ı falan alır.(tecrübe açısından)forvette(wiltord la ve kluivert)gibi bide defansif orta saha olarak klebersonun yanına sissoko gibi süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

demırorenın babası bence gereklı parayı ogluna vercektır..hırs yapıcak nerdeyse adam verdıgı her para bosa gıttı..cok degıl az-öz transfer lazım bjk ye..

kleberson ve cordoba kalsın.öbür yabancı thuram-wiltord-kluivert-sissoko lazım.türk olarak g.ünal m.topal m.batdal fln olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    34

ne gerek var wiltorda falan anlamıyorum bence ne saha ne wiltord ne thuram ne kluivert hiç bi işe yaramaz, genc brezilyalı veya afrikalı oyuncuların alınması daha yararlı olucaktır nitekim tigana da oyle yapar bence

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

evet tigana genç oyunculardan iyi bir kadro kurmaya çalışacaktır.

ben gazetelerden okuduğuma göre geremiyi fln yazdım.ilk geldiğinde demişlerdi zaten 16-20 yaşında afrikalı ve brezilyalıları alıyo ondan yazmıştım şu üçünü celsinho(17)-sissoko(20)(liverpooldaki)-mikel obi(19)

Quote Originally Posted by imperius
    demırorenın babası bence gereklı parayı ogluna vercektır..hırs yapıcak nerdeyse adam verdıgı her para bosa gıttı..cok degıl az-öz transfer lazım bjk ye..
    adam o paraları klübe hibe etmioki, sakın öyle 30-40 mil pound luk bütçe yapmasınlar bu yönetim altında klüp batar onu söliyeyim, gs şuanki durumuna 2 sene içinde geliriz

demirören haddini bilsn, ona göre bütçe hazırlasn, (bugün klübe hibe ediorm ayağına yatar,ilk seçimde saltanattan aşağı inice benm klüpten alacağım wardı olur)

tekrar söliyeyim, bu yabancı sınırlaması kalkıcak,ozman bizmde arsenal den farkımız kalmıcak;fransızlaşma bakımından diorm yannış anlaşılmasn

ama bu fransızlaşma olayının suyu çıkmaması lasım, ztn tigana 2 genç türk daha istiomuş,böyle dengeli bi biçimde giderse çok güsel bi takım ortaya çıkarcağına inanıorm

abedi pele 2. ve 3. fransa mali ve ünlü ama 21 yaşına kadar oyuncular araştırıyo çok merak ediyorum kimleri alcak bide 500bin$ mehmet batdal'ı alacakmış.boy:1.98

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kendi adrosundaki bobo yetenekli bide saha gelse bide miccoli alınsaydı güzel olurdu

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri