1 ile 30 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle çok güzel taktik ama GS ile ben pek faydalanamadım ... MCler bende gidiyolar karşı rakibin sahasına geçiyorlar başlıolar aralarında paslaşmaya , sonra adamın biri gelio alıo uzun top atıo , rakip forwet le kaleci karşı karşıya gol ...kanatlara top gitmio , forwet zaten izlio , AmC olmadığından gidecek ortalığı karıştırıp arapası atacak adam da yok , aslında bazı maçlarda süper ataklar yapıorm ama o maçlarda özellikle kontra oynayan takımlar büyük tehlike yaratıyor ... garip bir taktik yani bir maç show diğer maç vasat ...

Öncelikle emek verdiğin için teşekkürler.Ayrıca bu taktiğin herkeste işe yaramasını beklememek lazım.Benim en büyük düşüncem önce kadron bulunduğun turnuvalar için çok iyi olmasada yeterli bi kadro olması lazım ki o turnuvalarda başarı yakalayabilesin.Taktiğinin so total versiyonunuda bunu da uzun süre denedim.İki taktiği de 802 versiyonda denedim ve aynı takımda denedim.son total sominasyon bana göre 802 den daha ii idi.Hatta açık söyliim son total dominasyon fm i bi kat daha sevdirdi bana.Fm i cm serisinden beri oynarım.Gördüğüm en ii taktik.802 de defans ı öne almışsın bu yüzden büyük olmayan takımlarda bu sorun yaratıyor.Ayrıca taktikten kaynaklandığını düşünüorum ama yanılıor olabilirim.Kaleci çok hatalı goller yiyor.Bu kalecinden olabilir diyebilirsin ama o zamana kadar hiç öle goller yemezdi.Kalecimde ustari.802 de bir de çok büyük bir duran top sorunu var ama o düzeltilir tabiki.Ben defans çizgisinden başka bi sorun bulamıyorum.Ancak bu sorun çok önemli çünkü öndeysen ve rakip bastırırsa çok rahat gol yiyebiliyorsunuz.Bir de takitği kullanan arkadaşlara tavsiyem uzun şut,bitiricilik.kafa,zıplama ve özelikle güç özellikleri çok yüksek bir forvetle oynayın çünkü forvet ceza sahasına fazla giremiyor ya uzun şut çekicek ya da yandan çok hava topu geldiği için ona ii kafa vuracak.Kesinlikle forvetinin gol kralı oluor .Bnim forvetim Türkiye liginde 5 sezonda 3 kere avrupa gol kralı oldu.5 sezonda hakan şükürün rekorunu geçti.Her sezon için yakalaşık 60 gol oratalaması var.Bu özelikler çok önemli bu taktikteki forvet için.Benim forvetim Oscar Cardozo idi bn benficadan almıştım.

Mesaj Yetkileri