Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

2 9.52%
  • Fenerbahçe

15 71.43%
  • Berabere

4 19.05%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: TSL 26. Hafta | Konyaspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol be gol 2-1.Semih girer girmez 2 tane attı.Aslanım benm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2 dakikada adam iki tane gol attı...semihi harcıyor zico...
    Last edited by goosfraba : 16.Mart.2008 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zico haftaya yine semih'i oynatmaz.Artık bu semih oynatılmalı milli takımda zaten santrafor sıkıntısı var...Maçın buralara gelmesinde Serdar'ın büyük payı var.İnanılmaz toplar cıkardı..

bıktım senden semih ya adam yedekten gelip gol kralı olcak...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hiç şaşırmadım desem ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şansa bak yaaa bir o kadar da ilginç oyuna girdi takımı öne geçirdi...sonrada sakatlandı çıktı...pufff...

Semih sakatlanmış :s adam max.10 dakika oynadı ama 2 gol attı valla hayran kaldım şimdi konya bir gol atsın ama ya hadi Ceyhun ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semih oyuna girdi 2 gol attı(Zicoya gönderme yaptı),Ardından semih sakatlandı cıktı..Yerine Maldonado girdi..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    bıktım senden semih ya adam yedekten gelip gol kralı olcak...
    Helal Semih'e Oyun tarzı olarak beğenmesemde kişiliği Fenerbahçeliliğiyle hırsıyla bence oynamayı hakediyor Semih..Oyun tarzını beğenmiyorum fakat takımımızda en çok sevdiğim gurur duyduğum bir kaç oyuncudan biri..
    Tebrikler ve Teşekkürler Semih'e..

Bu arada Fıratcan msnden bi görüşelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Semih oyuna girdi 2 gol attı(Zicoya gönderme yaptı),Ardından semih sakatlandı cıktı..Yerine Maldonado girdi..
    Zico'Ya gönderme mi yaptı?Allah aşkına saçmalama Emrah abi.Dün Fenerbahçe gazetesini aldım o bunun hiç önemli olmadığını söylüyor.Zico için Kezman'ın da benimde formda olmamız bir şans diyor.Aynı şeyleri medya Galatasaray için yazsa kolpa medya oluyor.Zico da Fenerbahçe'den Semih'de.Hiç yakıştıramadım Emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ceyhun iyi oynuyor ama Serdar devlesdi..Tehoue atacak golü

Şaka bir yana konya daha gol atamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh be 3 oldu Kezman.Rahatladım artık.Bu haftayıda kayıpsız geçtik.Artık akşam Ts'deb galibyet bekliycez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Zico'Ya gönderme mi yaptı?Allah aşkına saçmalama Emrah abi.Dün Fenerbahçe gazetesini aldım o bunun hiç önemli olmadığını söylüyor.Zico için Kezman'ın da benimde formda olmamız bir şans diyor.Aynı şeyleri medya Galatasaray için yazsa kolpa medya oluyor.Zico da Fenerbahçe'den Semih'de.Hiç yakıştıramadım Emrah abi
    Lafın gelişi dedim..Hani hep yedekten gelip maç kurtarıyorya..Zico'da artık kezman mı?? semih mi karar vermişdirÜmit karan,Semih bunlar milli takım içinde önemli.Gerci semih sakatlandı.
    Maç 3-1 oldu.Şimdiden tebrikler Fenerbahce..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mateeejaaaa Keeezzmaaan.4 oldu.Gol yemesek belki bu macı kazanamzdık.

Sheriff Misafir

Kezman'da attı 3 oldu.. Hatta 4 olmuş Hangisini oynatsın adamda haklı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 Semih 2 Kezman Kezman da gönderme yaptı Maldonado güzel pas vermiş.FB TV söyledi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fener bu kadar rahat kazanmasaydı ayıp olurdu yani, geçmiş olsun Konya'ya..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Memo aynen öyle oldu..Zicoda cift forvet cıkar

1-0 dan 1-4 yazacak birsey bulamıyorum..

1-0 iken serdar 2 tane çok kritik top kurtardı...Sonra semih girdi oyun döndü..Serdar'ın payı baya fazla..Mesela suan bir kafa topu daha kurtardı

Artık gözler,Kulaklar Beşiktas macında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maldonado bu asist le takıma ısınır artık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ceyhun yanlış yaptı, o golü atmayacaktı belki maç 0-0 biterdi.

Golü yedikten sonra oynamak aklımıza geldi, Semih girdi ve 5 dakikada skoru lehimize çevirdik. Kezman da 2 güzel gol atarak gollerine devam etti. Ligde büyük maçlar haricinde artık çift forvet oynamalıyız. Semih'i Servet sakatlamasa şu anda banko oynamaya devam ediyor olurdu kısmet işte...

Maldonado'yu da uzun süre izleyemesek de olumlu hareketleri daha fazlaydı, Selçuk'tan daha iyi olduğu kesin. Asist yaptığı pozisyonu başlatan da oydu. Chelsea maçlarında mutlaka oynamalı.

Semih, Serdar ve Kezman'dan sonra bir alkış da Alex'e. Kaptan 2. yarı sazı eline aldı ve takımı çok iyi yönetti. Çoğu atağı o başlattı, gol pozisyonlarına da girdi ama değerlendiremedi. Ama yenikken takımı öne geçiren baş etmenlerden biri onun oyunu oldu.

İlk yarısı sıkıcı, 2. yarısı keyifli bir maç izledik. 1 gol daha atsak sanırım Galatasaray'ın önüne geçiyorduk. Şimdi Trabzon'un Beşiktaş'tan puan koparmasını beklemeye başladık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

İlk yarı hızlı başladı; ama Serdar'ın ayakkabı değişikliği oyunu soğuttu ve ilk yarının sonuna kadar da böyle devam etti. İlk yarıda iki takımda risk almadı.

İkinci yarıya Ceyhun golü ile başlaması maçı hareketlendirdi. Fenerbahçe çift forvete geçince ofansif yönün iyi oluşu ve Konya defansının kötü oluşu bizi galibiyete götürdü. Ama bizim uyanmamız için gol yememiz mi gerekiyor? İyi ki erken uyandık ve farklı kazandık. Maçı dört farklı kazansak ve Beşiktaş puan kaybetse haftayı avarej ile lider bitirecektir. Bu fırsatı teptik.

Semih Şentürk oyuna girdi, gollerini attı ve sakatlanıp çıktı. Yani kendisinden istenini yapıp oyundan çıktı. Semih bu sezon gol kralı olacağına inanıyorum. Türkiye'de artık çift forvet oynamalıyız. Ne kadar etkili olduğumuz ortada.

Maldonado ise çok iyi oyun sergiledi. Rahat bir maça girdi. Tek paslar ile oyuna yön verdi. İleri çıktı ve asistini yaptı. Tek top kaybı ile oynadı. Gelecekte çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bende Semih'in oyun stilini sevmiyorum, arkasinda yaratici futbolcu olmayinca kendi yetenegiyle hic bir sey yapamiyor. 20 dakikada 2 gol, yinede süper.

ama bence Milli takimin oyuncusu degil... Forvete Nihat, Halil, Tekke ve Ümit Karan gibi secenekler varken.

Tartismak isteyen varsa, gelsin msn'e tartisalim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yusuf@
    Semih yaratıcı oyuncu yokken oynayamıyor evet bende katılıyorum..Yanlız iyi top saklıyor..Savunma arasında kaybolmuyor..İlerde topu tutup bindirme yapan kişiye iyi top atabiliyor.
    Last edited by Emurafu : 16.Mart.2008 at 18:29

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alex De Souza.
    Sanırım başka birşey yazmama gerek yok?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

alex show yaptı edu mükemmeldi gökhan hatasız ve verimliydi uğur boral sahada yoktu. Futboldan zevk almak isteyenler ikinci yarıyı tekrar tekrar izlesin
    Alex bu takımın Scofield'i

Nesil
    2006

Arrow Maçtan Resimler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Semih'i tvden izleidğiniz için sevmiyorsunuz, canlı izleseniz hayranı olurdunuz.

Savunmanın arasından müthiş zıplıyor, fiziğini çok iyi kullanıyor, rakip fizikle boğamıyor, yıldıramıyor.Nerede ne yapacağını çok iyi biliyor, topu her aldığınde sürekli olumlu oynuyor.

Milli Takım'a seçilmesi lazımdı, ayrıca tekniği de zayıf değil pivot santrforda dribbling devamlılığı beklenmez.

Bazılarınızın beğenmesi için adının Hakan Şükür olması lazım ancak ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih'in 13. Batman'in 10. golü oldu. Umarım gol krallığında bu ikili zirvede tamamlar. Fenerbahçe'nin son yıllarda kazandığı bir özellik olan geriden gelip maçı alması çok olumlu sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da bu özelliği gösterebiliyor. Tebrikler Fenerbahçe. Maçı izleyemedim Alex kaç asist ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ceyhun yanlış yaptı, o golü atmayacaktı belki maç 0-0 biterdi.

Golü yedikten sonra oynamak aklımıza geldi, Semih girdi ve 5 dakikada skoru lehimize çevirdik. Kezman da 2 güzel gol atarak gollerine devam etti. Ligde büyük maçlar haricinde artık çift forvet oynamalıyız. Semih'i Servet sakatlamasa şu anda banko oynamaya devam ediyor olurdu kısmet işte...

Maldonado'yu da uzun süre izleyemesek de olumlu hareketleri daha fazlaydı, Selçuk'tan daha iyi olduğu kesin. Asist yaptığı pozisyonu başlatan da oydu. Chelsea maçlarında mutlaka oynamalı.

Semih, Serdar ve Kezman'dan sonra bir alkış da Alex'e. Kaptan 2. yarı sazı eline aldı ve takımı çok iyi yönetti. Çoğu atağı o başlattı, gol pozisyonlarına da girdi ama değerlendiremedi. Ama yenikken takımı öne geçiren baş etmenlerden biri onun oyunu oldu.

İlk yarısı sıkıcı, 2. yarısı keyifli bir maç izledik. 1 gol daha atsak sanırım Galatasaray'ın önüne geçiyorduk. Şimdi Trabzon'un Beşiktaş'tan puan koparmasını beklemeye başladık.
    üstad rıdvan da senin dediklerini dedi...semih oyuna ısınmadan girdiği için adale çekmesi olmuş büyük olasılık...bakalım haftaya kasımpaşada nasıl bir dizilişle çıkacaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

rıdvan dilmeni bende izledim dediklerinede aynene katılıyorum kapanan takımlar karşı çift forvet başlayıp rakibi çözdükten sonra tekrar normal sistemde oyunu rölanteye almalıyız

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri