Geniş kadro adamı bozar.. Bakın bize her maç aynı kadro , acaba bu maç kim oynayacak diye düşünmüyoruz![]()
Beşiktaş
Trabzonspor
Berabere
Geniş kadro adamı bozar.. Bakın bize her maç aynı kadro , acaba bu maç kim oynayacak diye düşünmüyoruz![]()
Serdar Kurtuluş iyileşti ama daha hazır değil.Geçen sakatlıktan çıkar çıkmaz oynattık adam yine sakatlandı.Acelesi yok.Biraz daha bekleriz Kurtuluş'umuzu..
Gordon'un durum nedir bilmiyorum ama Baki'de oynarsa sorun yok.Her ne kadar bazen önemli hatalar yapsada iyi bir stoper bence.Ama Gordon oynayabilirse Gordon oynasın..
So what?
Saike
Serdar Kurtuluş kadroya alınmadı zaten.Sağ bekte Ali'nin oynayacağı kesinleşti.Stoperde büyük ihtimal Baki(Gordon) G.Zan,Sol bek Deli İbo,önliberoda Toraman,sağında S.Özkan,solunda Tello,önlerinde Delgado,ileri ikilide Holosko,Nobre oynayacak gibime geliyor.Bobo yedek oturacak bence...
Bence maçın kaderini Hüseyin belirleyecek...
Takımı eğer iyi yönetirse,bir abilik yaparsa Trabzonspor bir beraberlik alabilir şuan bu durumda beraberlik alması bile çok zor...
Hüseyin Fenerbahçe maçında çok basit hatalar yapmıştı bu maçtada yaparsa Trabzonspor bu maç çok zorlanacaktır....
Beşiktaş maça morali bi yandanda stresli başlayacaktır...Galatasaray dünkü maçta galibiyet alamsından sonra Beşiktaş maça asılabilir Trabzonspor ise hızlı oyuncusu Yattara ile kontra atağa kalkarak gol bulabilir...
MAÇIN KADERİ HÜSYİNE BAĞLI(bence)
Beşiktaş kontrolü elinde bulunduracak,ilk ya da ikinci yarıdaki golleriyle de kazanacaktır.Primlerin ikiye katlanması oyuncularda hırs yaratır.Takımı iyi bir şekilde destekleyeceğiz Gs maçında olduğu gibi.
ZAFERE KADAR PES ETME !
Beşiktaş hangi maçı rahat kazandıda bu maçı rahat kazanacak.Yine son dakikalarda uyduruk bi gol atıp kazanabilirler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beşiktaş'ın 3 forvet başladıgı bir Kasımpaşa maçını hatırlıyorum dk 15. 0-2 idi maç fakat sonra çevirmeyi bildi Bjk..Diyceğim oki eger akıllı başlarsak ve golleri bulursak -ki kontradan Yattara Üzülmez'i dagıtır diye tahmin ediyorum- Kasımpaşa gibi maçı çevirtmeyiz diye düşünüyorum..
Besiktas yine sonuna kadar pes etmez ve 79-90+4 galibiyet golünü atar.
Bu maç 90+4'lerde çevirmemize gerek kalmaz diye düşünüyorum
Trabzonspor'un ofansif gücü düştü Gökdeniz gidince bu maçı gol yemeden kazanırız..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
Baki
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
İbrahim Toraman
Tello
Delgado
Nobre
Holosko
TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Çağdaş
Erdinç
Mustafa Keçeli
Hüseyin
Ayman
Ferhat
Barış Memiş
Umut
Yattara
beyler sakin sıkın dişinizi maçtan sonra ederiz muhabbetimizi...
Maçın başlamasına az kaldı.Galatasaray maçındaki oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek maçı kazanırız.Başarılar Beşiktaş'ıma.Allah yardımcımız olsun..
So what?
Saike
Uyduruktanda olsa 90+4. dakikada atılan bir golle maçı kazanmak dileği ile.
Başarılar Beşiktaşım. Holosko ve Nobre diyorum...![]()
Harika başladık
Nobre attı golünü işte şimdi taraftarla bütünleşelim şov yapalım!
Holosko ne koştu öle beee
İşte bu gol çok iyi oldu.Şimdi 2 yi bulursak daha iyi olacak.Aman dikkat çocuklar..
Saldır Beşiktaş'ım oleyy..
So what?
Saike
5. dakikada gelen gol trabzonun çözülmesi anlamına gelebilri maçı izlemden sonuca göre yorum yapıyorum eğer tahmin ettiğim gibi gidiyorsa maç bjk kazanır yok trabzon bastırıyorsa bakinin asistiyle trabzon gol bulur .
bu arada maç nasıl gidyo
Harika bir frikik golü.
Matias Delgado gene klasını konuşturdu ve 2-0 oldu
İlk yarı bitti.
İnönüde şov vardı ilk yarı
Holosko'nun deparları ve Delgado'nun frikiği ilk yarıya damga vurdu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son dakika golünün keyfi çıkmayacak herhalde.![]()
İşler umduğum gibi gitmediBeşiktaş iyi bir oyun sergiliyor trabzon berbat durumda çok pas hataları yapıyorlar ön liberolarıda öyle oyun kuramıyorlar..Ama ben genede ikinci yarı ilginç şeyler oacağınıdüşünüyorum 2-2 olabilir sonra yine beşiktaş 3-2 yapabilir veya maç farka gidebilir 4-0 gibi
Delgado nun golü harikaydı. BJK 3 puanı cekti aldi bu saatten sonra fark olabilirTebrikler diyelim .
İlk yarıdaki maçın 0-2'den gelip 3-2 bittiğini unutmamak lazımama artık bu maçta bırakmayız...
Çok saçma bir kırmızı kart oldu maçta. Resmen alabilecek durumdayken TS maçı, maç döndü. Gerçi hala TS' bastırıyor ama bakalım ne olacak..
Dakika 70'e gelirken hakem iyice kontrolü kaybetmeye başladı.
TS bastırıyor BJK iyice gömüldü çok büyük hata yapıyorlar.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Rüştü 2 umutun 1 de yattaranın olmak üzere 3 net pozisyon cıkardı. yattara pas verseydi umut boş kaleye atacaktı.
Barış ın 2. sarı kartı komikti gercekten. adam yere düştü yuvarlanırken bjk li oyuncu takıldı ona 2. sarıyı gördü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada barış kartı hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptigi için görmüş. o da ayrı tartışılır. TR de ne zamandan beri ceza sahası dışındaki düşüşlere ve ya bu hareketlere kart gösteriliyor![]()
Last edited by PesimiSTyLa : 16.Mart.2008 at 21:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hakem faciası yaşanıyor İnönü'de
Kimse kızmasın ama hakem gerçekten mahvetti trabzonu, haliyle golde geldi..
Dün lincoln'e ne kadar kızdıysam bugün bir çok BJK'li futbolcuya aynı seviyede kızıyorum. Kendinilerini sık sık attılar. Trabzonda ise forvetler gerçekten çok kötü, defans desen çok daha kötü. Ayrıca ben bu AYMAN 'a asla dayanamam sahada.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bence hakem bir Barisin pozisyonunda hatali karar verdi.Besiktas hakkiyla kazaniyor,iyi oynuyorlar ve farka gidiyorlar.Trabzon o golleri atacakti,atamadiysan yenilmeye mahkumsundur ...
Hakemin iyi yönettigine katılmıyorum Baran. Çok tartışılacak kararları var. En kilit olanı zaten Barış ın kartı. Bi aldatmada yoktu. Ufak da olsa dokunma vardı![]()