Fortis Türkiye Kupası
Fenerbahçe: 4 - 0 :İskenderun DÇ
Turkcell Süper Ligi
19. Hafta
Ç.Rizespor: 0 - 2 :Fenerbahçe
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Fortis Türkiye Kupası
Fenerbahçe: 4 - 0 :İskenderun DÇ
Turkcell Süper Ligi
19. Hafta
Ç.Rizespor: 0 - 2 :Fenerbahçe
Mustafa Farfan ile ilgileniyo galiba
Bu arada Bekir yine atmis![]()
Bekir her golü kornerden atıyorsa bu kornerleri kullanan kişi kesin asist kralıdır.Asist krallıgını koyabilr misiniz bi.
TSL 19. Hafta :.
Oftasspor : 0 - 4 : Galatasaray
Süper oynadık ve farklı kazandık. Buonanotte ilk macında 1 gol ve 1 asist yapti. Takipteyiz !
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynı macın oyuncu istatistikleri. Balta, Banega ve Buonanotte ye dikkat !
![]()
Last edited by PesimiSTyLa : 17.Mart.2008 at 18:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Piatti Reggina'ya.
İstanbul ve Türkiye'ye bir türlü uyum sağlayamayan Genç Arjantin'li oyuncu Reggina kulübüne 1 milyon euro bonservis bedeliyle satılmıştır.
Beşiktaş JK.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat nedir bu durum? Büyük BJK camiasna hesap ver. Gir 1 sene giresunda staj yap![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
FTK grup 4. Macı :
Galatasaray : 2 - 0 : Sivasspor
FTK da galip gelerek ider olarak üst tura cıkıyoruz. Buonanotte 2. macında da gol attı ve macın adamı oldu.
Stanislav Sestak Beşiktaş'ta...
Bochum'da forma giyen 25 yaşındaki forvet oyuncusuyla 3 senelik anlaşma imzaladık.Bochum'a 4.1Milyon Euro bonservis bedeli ödenmiştir.
Beşiktaş JK.
Cezalı olduğumuz maçta tribünden seyrettik.Yeni transferimiz ilk maçında golle buluştu.Gruptan çıktık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fortis Türkiye Kupası
Ç.Rizespor: 2 - 4 :Fenerbahçe
Fortis Türkiye Kupası Gruplar
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
Turkcell Süper Lig İstatistikler
Kornerden Atılan Gol Sayıları
Bekir'in kornerden 10 golü var, Frikikten gelen toptan 3, Normal yollardan 1 golü var.
Alex'in 15 asisti kornerden, geri kalan 10 asisti doğal yollardan.![]()
Sizce Hangisini Alayım;
Morales
Arshavin
D'Alessandro
Last edited by BeeTLeJuiCe : 17.Mart.2008 at 19:14
Oha diyorum başkada bişey demiyorum.25 asist yuh da diyorum.Arshavin al bence olmadı D'alessandro.
Tebrikler valla Mustafa abi 14 gol Bekir kornerden 25 asist Alex Emre abi tramsferler güzel gidişatta güzel artık seni desteklemeye devam ediyoruzMurat abi Carrusca ne zaman bir klube umutla transfer edilse verim alınamıyor zaten
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arshavini al driblingli adam.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Sende piyasalarda görünmeye başlasan fena olmaz Emre..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bence de Arshavini al Mustafa abi iyi gider![]()
Arshavin veya Morales....![]()
Ligde Kayseriyi gecip 3 puanı aldık...
TR Kupası ceyrek final ilk macında Konyayı 2-0 yenerek avantajı yakaladık...
Muazzam bir sanssızlık. Gonzales costu rakibin tek sutu gol oldu her türlü ezdim ama sonuç önemli :s
Belediye maçında yeni transfer Sestak şov yaptı.1 Gol 1 Asist yaptı.
Kupa'da deplasmanda 1-0'a razı olduk.
Kezman 70'de oyuna girdi 2 gol attı kazandık.
Ligde yine kazandık.Mutluyuz.
Turkcell Süper Ligi
20. Hafta
Fenerbahçe: 4 - 1 :Ankaraspor
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maçı
Fenerbahçe: 3 - 0 :Sivasspor
Turkcell Süper Ligi
21. Hafta
Denizlispor: 1 - 2 :Fenerbahçe
21. Hafta Sonunda Puan Durumu
Adım adım şampiyonluğa. Şimdiden söylüyorum 29. Haftadaki Ali Sami Yen'de oynayacağımız Galatasaray maçında Şampiyonluk Turu atacağız.
Andrey Arshavin Fenerbahçe'de
Tuncay'dan sonra taraftarlarımızı susturcak bir isim arıyorduk ve sonunda bulduk
Stephen Appiah 4.1MN€'ya Bolton'a Satılmıştır.
Selçuk Şahin 1MN€'ya G.Birliği'ne Satılmıştır.
İlhan Kasımpaşa'ya, Gürhan Kayserispor'a sezon sonuna kadar kiralık verild.
Arshavin güzel transfer olmuş..Galatasaray'ı ikinci dönemde zirvede görmek istiyoruz..![]()
TSL 22. Hafta :
Galatasaray : 4 - 0 : Ankaraspor
Ankaraspor macından farklı galip ayrılıp 3 puanı aldık. Lincoln sakatlıktan döndü ve Buonanotte ile süper ikili olusturdular...
UEFA Kupasında rakibimiz Shaktar Donetsk.
UEFA 1. Tur ilk macı Ali Sami Yen de Az sonra...
Shaktar'ı yenebilcek güçte Galatasaray ilk maçı galibiyet bekliyoruz Sami Yen'de..
Fb zirveyi bırakmaz gibi geliyo ama daha çok maç var hiç bişey belli olmaz...
Turkcell Süper Lig
22. Hafta
Fenerbahçe: 4 - 0 :Trabzonspor
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final İkinci Maçı
Sivasspor: 2 - 4 :Fenerbahçe
Yarı Finaldeki Rakibimiz Beşiktaş Oluyor...
Normal süresi 2-1 bitti maçın.Uzatmalarda da gol olmayın penaltılara kaldık...
Herkes kaçırdı penaltı çok heyecanlı geçti penaltılar.Sonuçta yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi olduk.
![]()
UEFA Cup 1. Tur İlk macı :
Galatasaray : 1 - 1 : Shaktar
İstatistikler herseyi anlatıyor. Yine iyi oynayan kazanamadı. Ama Ukrayna da turu gecmememiz için hiçbir sebep yok.
Ligdeki son durum:
NOT: SS alırken Mustafa ve Murat oyunda omadığı için yeşil degiller
Mustafa bir mucize olmazsa şampiyon olur gibi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Normalde insancıl, normal performans gösteriyoruz, kötü degiliz; fakat Mustafa doğaüstü performans gösteriyor![]()
Gerçekten Mustafanın takımı inanılmaz derecede formda.
Bekir zaten her maç golünü atıyor
Arshavin,Bobo,Alex 'de formda isimler.Deivid,Semih,Mehmet Yıldız ve Sercan'da görev aldıklarında çok etkili oluyorlar.
Avrupa'ya erken veda etmeseydi Fenerbahçe Avrupa'da da başarılı olacaktı bence![]()
Avrupa'ya erken veda etmem zaten içinde kalan bir ukteBizim insanüstü performansımıza karşı aberdeen daha bir üstün oyun oynadı ve şansızca yenildik nasıl oldu anlayamadım
Emre'de biliyor zaten Aberdeen'in nasıl oynadığını oda maç yaptı ama şanssızlık işte
Onun acısını ligde çıkartıyoruz.
Bu Bekir'de kesin bişi var, Murat korner'i yapma dedi uzun bir süre yapmadım adam bu seferde frikikten gelen topa kafa vurup gol atıyor![]()