1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Crusher v1 (Tek kanatla ezen taktik)

Threaded View

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Taktiği denedim cidden iyi sonuçlar aldım. Forvet sağ açık sağ MC ve forvet arkasındaki elemanlar taktiğin kilit noktası. Ayrıca sol bekin mentalitesini biraz daha defansif yaptım. Çok fazla ileri çıkmayıncada pek açık vermiyor sol kanattan taktik.

Eline sağlık yani iyi taktik olmuş.
    İyi sonuçlar almana sevindim. DL daha defansif oynatılabilir evet güzel düşünmüşsün.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Denemek Lazım guzeL duruyor saoL
    Denediğinde aldığın sonuçları belirtirsen sevinirim. Kolay gelsin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by handemert View Post
    Kardeşim 2 maç yaptım ikisinde de geri düştüm.Ve gollerde sağ kanattan geldi.Ne yapıyım şimdi? Bu arada bana göre sağ kanat adama göre sol kanat.Yani saldırcağım kanattan geliyo.Ne yapmam lazım şimdi.
    Oynadığım takımlar kontr-atak oynuyordur. Bu yüzden atağa çıktığında açılan sağ kanadın kontr-ataklarda açık verebilir. Biraz daha sabırlı olursan 3-5 maç sonra taktiğin faydalarını görebilirsin. Özellikle büyük takımlara karşı oynarken güzel sonuçlar alınabiliyor bu Crusher ile. Kolay gelsin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kursatoguz View Post
    taktik guzelde deplasmanda Kocaelispor'la mcity'e kök sokturdum ve eledim , sonra deplasmanda stutgartı tam yenicekken, son dk goluyle berabere kaldım..avrupada cok ise yarıyo bu taktik,buraya kadar hersey normal ama ligde galibiyet alamıyorum dogru durust, takım cok kotu oynuyo :S
    Büyük maçlarda güzel sonuçlar almana sevindim. Eğer Ligteki kolay maçlardan istediğin skorlarla ayrılamıyorsan Tempo'yu birkaç kademe arttırabilirsin. Daha atak ve hızlı oynayarak güzel pozisyonlar yakalayabilirsin. Kolay gelsin...
    Last edited by Djibril : 18.Mart.2008 at 00:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri