1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Crusher v1 (Tek kanatla ezen taktik)

Hybrid View

Duran top üstünlüğü bariz bir taktik zaten. Bende gollerimin yaklaşık yarısı gibi büyük bir bölümünü duran toplardan özellikle kornerlerden buluyorum.

Takımınızdaki Zıplama ve Kafa vurma özellikleri en yüksek olan oyuncuyu kornerlerde "Yakın Direkte Dur" talimatı verirseniz. Ve Zıplama ve Kafa vurma özellikleri en yüksek olan diğer oyuncuyu Kaleciyi sıkıştır talimatı verirseniz bu taktik ile çok fazla duran top golü bulabilirsiniz. (Kayıtlı olarak DC'ler ön direkte dur ve kaleciyi sıkıştır komutuna sahipler.)

Ayrıca birkaç yorumdan sonra Crusher v3 yapmayı düşünüyorum. Ancak henüz tam olarak taktiğin eksik yönlerini göremedim yorumlarınızdan.

Crusher v3 for 802 ile tekrar karşınızdayım..!

Yenilikler:
    -DL ve DR mevkileri daha orantılı hale getirildi.
    -Defans - Orta Saha hattı arasındaki paslaşmalar dengeli hale gelirildi. Bu sayede gereksiz kısa paslar yerine daha yararlı paslar ile sonuca gidilebiliyor
    -Duran toplardaki üstünlük biraz daha arttırıldı. (Freekick'lerde defansınızın ortasındaki oyuncular gol için rakip kaleyi zorluyor.)
    -MR mevkisine düken yük MC mevkilerince azaltıldı. Bu sayede kondüsyon açığı giderildi.

Sonuç olarak neredeyse hatasız bir futbol ile rakibinizi oynatmayarak güzel sonuçlar alabileceğiniz bir taktik meydana geldi.

Crusher v3 for 802 Download

Mesaj Yetkileri