1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: P.A bana saçma geliyor

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaşlar tamda belkide FM nin en sıkıntılı olan konusuna dikkat çekmiş...

bir oyuncunun gelecekte nasıl olacağını aslında kimse bilemez...bugün artvin hopada olur (memleketim canım benim ) yarın belki milana gider..ha şa geleceği tabii allah bilr..sanırım Murat arkadaşımızın anlatmak istediği de bu...

ayrıca oyuncuların PA sının editörden görülebilemeside oyunun heyecanını kaçırmıyor değil...ben ilk oynadığım yıl bu editör CA PA mevzularını bilmezdim..en heyecanlı oyunumu o zaman oynardım..çünkü risk vardı..alacağınız adam kazmada çok iyide çıkabiliyordu...

amaaaaaa

şunuda söylemek zorundayız...şu an ki oyunun teknik alt yapısında sistemetiğinde PA bulunması bir mecburiyet..bunu istediklerinden değil...mecbur olduklarından yapıyorlar...şuan ki durumda PA belirlenmemiş halde olsa inanın oyun oyun olmaktan çıkardı...neden...şöyle bir düşünün...

eğer oyun içerisinde PA mevcut olmasa sabit tutulmasa bu sefer yetenek değerlendirilmesi sadece iyi antreman yaptırmak oyuncuyu sürekli oynatmak veya yılların geçmesine bağlı olacaktı...bu durumda...büyük ve güçlü takımlar sürekli alt yapıdan ssüper oyuncular çıkaracakken küçük takımlar ise hiçbir şekilde yıldız oyuncu çıkaramayacaktı...

ayrıca sadece alt yapı değil..hali hazırda kadrodaki oyunculara PA değeri vermezseniz bu takdirde büyük takımların yeteneği az kötü oyuncuları iyi antreman Vb sebeplerle yıldızlaşacakken küçük takımların iyi oyuncuları ise oyunda körelecektr...

başkaca PA ya ilişkin zorunluluklarda var..bunları perpetua ..ömer benden daha iyi biir...ama şuan için söyleyeceğim...PA nın yunda bulunması şuan için bir zorunluluk yani FM bunu keyfinden yapmıyor.. çok daha başka çok daha farklı bir sistem getirmeleride şuan için pek mümkün görünmüyor..

ama ilerleyen yıllar ne getirir hiç bilemeyiz...

benim tavsiyem..üzerinde sözsahibi olmamızın imkansız olduğu teknik bir zorunluluğa takılmaktansa...en iyisi editöre hiç bakmamak....biraz da işi rske atmak...
    Last edited by OMANA : 18.Mart.2008 at 17:34

Mesaj Yetkileri