Quote Originally Posted by yusufislam View Post
Estergon, o Maldonado diger ulke arastirmacilarinin abartma marifeti degil!
cag artik teknoloji cagi, herseyi yani kitasal olan her veriyi ciddi ve dogru sekilde yapmaya calisiyor her arastirmaci, bilimci falani filani!

Fifa2008 de oynuyorum haliyle (pc de bilmiyorum ama PS3 de Maldonado icin overall olarak 81 vermisler ve
tackling 92,
stand tackling 91,
sliding 92
passing 84
ve boyle bir suru 80 li puanlari var Claudio Maldonado'nun!

yani fifa oyunu eskisi gibi degil ama artik gencleri ve gercek formda olanlarin puanlarini iyi yapiyor(tabiki unu dunya capinda olanlarin)

sen maldonadoyu tanimiyorsun, tanimadigin kadar onlarda gokdenizi tanimiyor arada ki benzerlik bu...

maldonado ya bu puanlari veriyorlarsa bil ki ulkede nasil bi futbolcu ve neler basarabilecegi inanilan bir oyuncu olduguna gore bu verileri veriyorlar...
FIFA'ya oyuncu kalitesi ayarlamasi konusunda guvenmek gercek mi saka mi?

Cok uzun suredir FIFA oynamadim ancak genelde yaptiklari arastirmanin ciddi anlanmda bir gosterge oldugunu dusunmuyorum cunku onlarin arastirmasi mac motorunda oyuncularin belli seyleri yapabilmesi uzerine kurulu. Tipki PES gibi.

Gokhan konusuna gelince.

1. Yas 23, gelisme gosterecegi 2-3 yili var CA ile PA arasinda buyuk fark olamaz.

2. Defansif yonleri zayif bir sag bekin cok yuksek CA ve PA sahibi olmamasi gerektigi konusunda Daniel Alves'i elestirirken, Gokhan'in telaffuz edilen degerlere gelmesinin ne kadar mantiksiz olacagi bence gayet asikar.