oyunda transferleri yönetimlere yaptırmak bekli bir opsiyon olarakta konabir yani oyuna bu konuda bir opsiyon konulur..tıpkı 20 yaş 18 yaş altı takımlarını asistantlara bırakmak gibi transferde yönetime bırakılabilen bir opsiyon konulabilir ama unutmamalıyız ki bunun içinde oyun zekasının çok ileri olması gerekir yoksa kimse kullanmaz..şuanki yapay zeka ile yapılırsa işimiz vahim çünkü yönetimnler acayip satışlar yapıyor..daha dün samsunspordan (elimden olmayan sebeplerle ) istifa ettim...yönetimin ilk yaptığı benim aldığım -8 pa lı iki oyuncuyu yok pahasaına satmak oldu???!!! yerinede 39 yaşında posası çıkmış adam aldılar...

aslında Bu konuda olabileceğin en doğrusu CA ları belirledikten sonra belki tüm oyunculara sabit bir PA vvermektense gençlere yaptığımız gibi..eksili değerler vermek ve PA nın belli bir aralıkta olma ihtmalini sağlamak...

ancak yine söylüyorum...bunlar bizim yapabileceğimiz üzerinde söz sahibi olacağımız şeyler değil...ve bu tarz radikal değişikliklerin şu aşamada yapılacağını sanmıyorum...