1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Feldkamp: "Döneceğim"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Feldkamp: "Döneceğim"

Feldkamp: "Döneceğim"

Tedavi olmak için Almanya'da bulunan Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Türkiye'ye dönmeyeceği şeklindeki iddiaları yalanladı. Feldkamp, ''www.sport1.de'' adlı internet sitesinde yer alan bir haberde, Türkiye'ye dönmeyeceği yönünde çıkan söylentileri yalanlayarak, ''Türkiye'ye döneceğim'' dedi. Haberde, milli takımın eski menajeri Can Çobanoğlu'nun, Galatasaray'da Feldkamp döneminin sona ermeye başladığını ve Feldkamp'ın Türkiye'ye dönmeyeceğini söylediği belirtilmişti. Haberde ayrıca, Almanya'da bacağındaki enfeksiyondan dolayı tedavi gören Feldkamp'ın iyileşmekte olduğu ve istifa etmeyi düşündüğü yönündeki haberleri yalanladığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

keşke dönmese tüh!!

Şimdi gitmese bile sezon sonu gönderilcek büyük ihtimalle...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Şimdi gitmese bile sezon sonu gönderilcek büyük ihtimalle...
    a.polat başkan olursa biraz zor Bencede gidecek ama kovularak değil kendi isteğiyle..A.avcı gelire galatasaray için harika olur onun oyun tarzına ve sistemine uygun çok oyuncu var galatasarayda..

Acikcasi ben Kallinin geri gelmemesini istiyorum,onun iyi bir teknik direktör oldugunu düsünmüyorum.Ama onun üzerinden Galatasarayi karistirmaya calisanlar var,cikmis managerin biri dönmeyecek diyo,sen nerden biliyon yahu ?! Kalli simdi diyo dönecegim diye.Yani bunun altinda art niyet aranir.Sampiyonluk yolunda yolumuza engeller koyuyorlar.

Basin yalan yaziyor Sampiyon olmayinca ..!

Mesaj Yetkileri