Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 35 / 39 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Transferler güzel Serkan abi.Ligde daha iyi olabilmek için deplasmandan puanlar çıkarmalısın.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Serkan abi süper olmus oyunu paylasman, tesekkür ederim.

Transferlerin harika olmus..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Serkan abi süper olmus oyunu paylasman, tesekkür ederim.

Transferlerin harika olmus..
    Last edited by YusufT : 17.Mart.2008 at 21:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim bunlar ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

kaldığın yerden davam etmen iyi olmuş hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık sona doğru yaklaştık. Açıkçası kaybetmişim, kazanmışım pek bir önemi yok.

Hedefe 6 maç kaldı ve atılması gereken 19 gol var. Şöyle dönüp geçmişe bakıyorum da, neler neler yaşamışım bu kariyerde.

Oyun süresi tam 10 gün 12 saat 12 dakika. Kariyere devam etmek için beni heyecanlandıran birşeyler olması gerekiyor ama 500. maç hedefine ulaştıktan sonra bunu bulabilir miyim bilmiyorum...

Yaptığım maçlar çok gollü geçiyor. Artık sona yaklaştığımız için fazla ofansif taktik kullandığımdan mıdır, 8.02 ile gelen bir sorun mudur bilmiyorum? 500. maçımı kariyere başladığım takım Fenerbahçe ile yapmak isterdim ama denk gelmedi. Fenerbahçe ile 498. maçımı yapacağım.

Ve geçmişim de bu şekilde. Tam 9 kulüp 2 milli takım çalıştırdım. 6 lig şampiyonluğu 11'de kupa kazandım.

"YÜCE ATATÜRK"

Abi profilini ekleyebilirmisin ? Merak ettim özelliklerini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vay be... Bitir Serkancığım bitir, yeni kariyerlere yelken aç..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pff ben bi kariyeri 2 seneden fazla oynamıyorum 2017 ne demek Helal valla
    KSK yi lige cıkarmış mıydın ??

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni kariyer belki KSK ile olur bilmiyorum. Henüz tam karar veremedim nasıl bir kariyer yapacağıma...

Bu arada maçlar oynanmaya devam ediyor.

500. maçımız öncesi basında haberimiz çıkıyor;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve son;

506. maçta 1000. gole ulaştık. En uzun FM kariyerimi burada noktalamış bulunmaktayım. Kayıtlı oyunu saklayacağım, gün gelir belki devam etmek isteyebilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yeter artık Sekopej artık istifa

Serkancım süper kariyer oldu gerçekten A'dan Z'ye kariyer bölümüne damgasını vurdu

Bizlerle bu güzel kariyerini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim.

Yeni kariyerlerini de bekliyoruz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Basit bir kariyerdi ama çok zevkliydi serkan abi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

serkan is a legend will smith falan hikaye gercekten serkan abı karıyerınde sende supersın..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan abi valla Helal Olsun.Bu kadar zevkli bir kariyer görmedim bu kariyeri okuduğum için çok mutluyum.Ve bizle bu kariyeri paylaştığın için teşekkür ederiz Serkan abi nice başarılara nice 500.maçlara 1000.gollere...
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okuduğum en güzel kariyer hikayesiydi tekrar tebrik ediyorum Serkan abi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

serkan bence kariyerini zipleyip sun kardesim. isteyen indirip devam etsin. tabii yeni menejer acip. =))

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Yeter artık Sekopej artık istifa

Serkancım süper kariyer oldu gerçekten A'dan Z'ye kariyer bölümüne damgasını vurdu

Bizlerle bu güzel kariyerini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim.

Yeni kariyerlerini de bekliyoruz
    Teşekkürler Murat. Yeni kariyer için çalışmalar sürüyor.

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Basit bir kariyerdi ama çok zevkliydi serkan abi...
    Teşekkürler Onur.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    serkan is a legend will smith falan hikaye gercekten serkan abı karıyerınde sende supersın..
    Yok yahu.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Serkan abi valla Helal Olsun.Bu kadar zevkli bir kariyer görmedim bu kariyeri okuduğum için çok mutluyum.Ve bizle bu kariyeri paylaştığın için teşekkür ederiz Serkan abi nice başarılara nice 500.maçlara 1000.gollere...
    Teşekkürler Yunus. Ben bir daha bu kadar uzun kariyer yapar mıyım bilmiyorum?

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Okuduğum en güzel kariyer hikayesiydi tekrar tebrik ediyorum Serkan abi.
    Teşekkürler. Son senelerde daha az ss ve ayrıntı olmasına rağmen beğendiğine sevindim.

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    serkan bence kariyerini zipleyip sun kardesim. isteyen indirip devam etsin. tabii yeni menejer acip. =))
    Konyaspor'dan istifa edip çıktım oyundan. Vaktm olduğunda en baştan özet şeklinde kariyeri yazıp siteye ekleyeceğim kayıtlı oyunla birlikte. Kendimi emekli edeceğim için indiren istediği şekilde devam edebilir.

Şimdi bu zamanı ayırmam gerekiyor kendime. Bu konu içersinde savei paylaşmıştım ama siteye eklenince daha çok kişiye ulaşacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Abi başarılar ve tebrikler kariyerini bizimle de paylaşırsan seviniriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

vay be rüzgar gibi geçti
    Zico mu yoksa benmi başlığını hatırlıyoruz daha neyse tebrikler süper kariyerdi

Gercekten cok keyifli,EFSANE bir kariyerdi.Serkan abi bu süper kariyeri bizlerle paylastigin icin cok tesekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok teşekkürler arkadaşlar. Yeni bir kariyer hazırlığında olduğum için bu konuyu kapatıyorum. Dediğim gibi boş vaktimde özet şeklinde yazıp siteye de kayıtlı oyunu ekleyeceğim. Şimdi indirmek isteyenler 1-2 sayfa önce link vermiştim, oradan indirebilirler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olağan 10 maçlık anlatımlarıma ara veriyorum arkadaşlar.

Ligde beraberliklere devam ediyoruz, Genoa deplasmanında da 2 puan bıraktım. Juventus da berebere kalınca fark açılmamış oldu.

Manchester ile deplasmanda kalecimizin devleştiği maçta 1-1 berabere kaldık ve avantajlı bir skorla İtalya’ya döndük.

Evimizde oynadığımız 2. maçta ise Kaka şov vardı, tam 10 şut çektiği maçta 2 ol 1 asist yaptı. Maçı 4-2 kazandık ve yarı finalde rakibimiz Fenerbahçe oldu.

Kötü bir eşleşme oldu, nasılsa ben Milan’da kalıcı değilim, acaba Fenerbahçe’ye bilerek elensem mi?

2 Manchester maçı arasında Inter ile karşılaştık ve yine Kaka’nın yıldızlaştığı maçta karşılaşmayı 3-1 kazandık.

Manchester maçı sonrasında ise Roma ile evimizde karşılaştık. Bu maçta da sahanın yıldızı Kaka’ydı. Bu maçta da tam 11 şut çekti, 1 gol attı, 2 asist yaptı ve maçın adamı oldu. Sakatlıktan çıktıktan sonra dönüşü muhteşem oldu.

Kaka artık bu yaşında bu kadar yükü taşıyamadı ve Juventus maçında sakatlandı. Gerçi sakatlanana kadar golünü yine de atmıştı.

10 kişi kaldığımız maçta Juventus deplasmanından 3-2’lik galibiyetle ayrıldık. Gerçekten mükemmel bir maçtı, son 4 maça girilirken puan farkı 5’e düştü.

Bizim son 4 maçımız Ascoli(E), Reggina(D), Catania(E), Atalanta(D).

Juventus’un son 4 maçı; Palermo(D), Cagliari(E), Napoli(D), Bologna(E).

Juventus’un puan kaybetmesi zor görünüyor, biz tüm maçlarımızı kazanıp artık puan kaybını bekleyeceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben dedim sana abi bunlar şike yapıyor geçemezsen onları güzel gidiyorsun abi tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe ilk maçta 30 dakikada çözüldü ve işi bitti. 4 gol attık 30 dakikada. Sonrasında rahat bir maç oldu. İkinci maç ise son dakika yediğimiz golle maçı 2-1 kaybetsek de ilk maçın avantajıyla finale kalan taraf olduk.

Finalde rakibimiz Inter’i eleyen Real Madrid.

Ligde ise oynadığımız 2 maçın birini kaybedince Juventus şampiyon oldu. Şimdi tek hedef Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milan her zaman Milan'dır Serkancığım. Al ŞL'yi, devam ettir geleneği.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son 2 lig maçından birini farklı kazandık, diğer maçta da Real Madrid maçını düşünerek tamamı yedek oyunculardan kurulu bir takımla mücadele ettik ve maç 1-1 sona erdi.

Bu sonuçlarla ligi Juventus’un 10 puan gerisinde 2. olarak bitirdik.

Kupa 9. defa Milano’da

Maça klasik dizilişimiz ve artık oturmuş kadromuzla başladık. Oyuncularımı son lig maçında oynatmadığım için kondisyonları da gayet iyi durumdaydı.

Bir İtalyan takımı olarak maçta savunmamıza güveniyorduk ve bu nedenle öncelikle gol yememeyi sağlayacaktık. Madrid çok etkili olmasa da kalemizi yokluyordu. Uzatmaları da düşünerek ilk oyuncu değişikliğini 85. dakikada oyuna Gilardino’yu alarak yaptım.

Karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona erdi. Uzatmalara Diego yerine Jimenez’i alarak başladım. Uzatmaların ilk yarısı da golsüz sona erdi. Son oyuncu değişikliğini maç penaltılara kalırsa diye iyi penaltı atabilen oyuncu ile yapacaktım.

110. dakikada Love tek başına sürdüğü topu güzel bir şekilde ağlara bırakınca maçta 1-0 öne geçtik. Son 10 dakikaya girilirken Madrid baskısını arttırdı, ben golü yiyebilme ihtimalimiz fazla olduğu için yine iyi penaltı atabilen bir oyuncuyu oyuna aldım.

Nitekim 115. dakikada Mertesacker defansa akıl almaz bir hata yaparak topu rakibin önüne bırakıyor. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Pepe ise golü atmakta zorlanmadı.

Penaltılarda büyük heyecana sahne oldu. Kaka yorgunluk nedeniyle topu kalecinin üzerine nişanladı. Madrid oyuncuları da penaltıları değerlendiremeyince Mikel’in son vuruşu gol yapmasıyla maçı 3-2 penaltılarla kazanarak kupanın sahibi olduk.

Bu kupayla Avrupa’da en iyi teknik direktörler listesine 17. sıradan giriş yaptım.

Milan’da bu başarıları yakaladıktan sonra istifa ediyorum. Bu sezon kulüp takımı çalıştırma düşüncem yok. İtalya’yı EURO 2016’ya hazırlamak istiyorum. Ama yine de gelecek teklifleri değerlendirebilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yalnız Juve hakikaten ligi silip süpürmüş. Teknik hocasına tebrikler. Sana tebrikler Serkancığım, Milan'ın asıl geleneğini sürdürdün. Artık yeni takımında başarılar dilerim sana

Yeni takım için bir tahmin yapayım sana... Inter olsa karizma olurdu, Milan'ın ve Juventus'un rakibi olması açısından.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Inter değil ama Manchester United hocasını kovdu. Arsenal ve Chelsea'den sonra aslında olabilirdi ama İngiltere'yi istemedim.

Fransa'dan teklif geldi milli takım için ama İtalya ile çalıştığım için kabul etmedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ABi Bbide şampiyon olsaydın daha süper olacaktı Abi Güney Amerikadan al bir milli takım

Sayfa 35 / 39 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon

Mesaj Yetkileri