Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: İşte Beko All-Star kadroları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İşte Beko All-Star kadroları

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 22 Mart Cumartesi günü düzenlenecek Beko All Star 2008'in basın toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Polat Otel'de düzenlenen basın toplantısına TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, Genel Sekreteri Ali Özsoy, Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Beşiktaş Cola Turkalı oyunculardan Preston Shumpert, Sinan Güler, Alpella'dan Ogün Sevinç ve James Hughes, Darüşşafaka'dan Eric Chatfield ve TTNet Beykoz'dan Chris Burgess ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, liglerin çok büyük bir heyecanla devam ettiğini ifade ederek, "Cumartesi günü gerçekleştirilecek organizasyonun çok renkli ve zevkli geçeceğine inanıyorum. Böylesine çekişmeli ve zevkli devam eden Beko Basketbol Ligi'nin All Star'ı da çok zevkli geçecektir. Tüm basketbolseverleri cumartesi günü gerçekleştirilecek All Star'a bekliyoruz" dedi.

TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ise, dün oynanan ULEB Cup maçlarına değinerek, "Toplantı çok keyif veren bir gecenin üstüne oldu. Beko Basketbol Ligi'ni oluşturan takımlarımız Avrupa'da da çok başarılı bir sezon geçiriyorlar. Kendilerini hem tebrik ediyor, hem de teşekkür ediyoruz. ULEB Cup'daki 3 takımımızdan ikisi 8'li finallere kaldı. Bunun yanında, Fenerbahçe Ülker de, bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda TAU Ceramica ile üst tura çıkma mücadelesi verecek. Tüm bunlar gösteriyor ki, Beko Basketbol Ligi, Avrupa'daki en iyi liglerden biri. Hatta en iyi ikinci ligi. Bu başarılarda birçok etken vardır ama bu etkenlerden belki de en önemlisi sponsorların ligimize verdiği katkılar. Beko'nun katkıları ile ligimiz daha da gelişti. Hoş ve zevkli bir haftasonu yaşayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Özsoy, Beko All Star 2008'in Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yakınındaki Nevruz kutlamaları nedeniyle, İl Güvenlik Kurulu'nun yaptığı toplantı sonunda, organizasyonun 22 Mart tarihine alındığını da sözlerine ekledi.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman da, Beko Basketbol Ligi'nin, Avrupa'nın en iyi ikinci ligi olduğunu ifade ederek, "Uzun yıllar sonra herkesin ortak kanısı, Beko Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın sayılı liglerinden birisi olduğu. Gerek oynanan basketbol olarak gerek kalite olarak gerekse de teknik düzey olarak İspanya'nın ardından Avrupa'nın en iyi ikinci ligi. Bunun da semerelerini görüyoruz. Türkiye'nin en büyük iki kulübü ULEB Cup'da 8'li final oynayacak. Aynı şekilde Fenerbahçe Ülker de bu akşamki maçla beraber galibiyeti halinde yoluna devam edecek. Tüm bunlar ligimizin kalitesini gösteriyor. Burada, Beko All Star için bulunuyoruz. Böylesine kaliteli bir ligin, All Star'ının da çok kaliteli olacağını düşünüyorum. 'Yerli Yıldızlar'ın antrenörü olarak 'Yabancı Yıldızlar'ı yeneceğimizi söylüyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Beko All Star kadroları açıklandı. Kadrolarda şu isimler yer alıyor:

-TÜRK YILDIZLAR-

Teknik Kadro:

Baş Antrenör : Ergin Ataman (Beşiktaş Cola Turka)

Yardımcı Antrenör : Ufuk Sarıca (Beşiktaş Cola Turka)

Oyuncular:

Cüneyt Erden (Galatasaray Cafe Crown)

Ender Arslan (Efes Pilsen)

Tutku Açık (Türk Telekom)

Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker)

Sinan Güler (Beşiktaş Cola Turka)

Haluk Yıldırım (Türk Telekom)

Ersin Görkem (Antalya BŞB)

Kerem Gönlüm (Efes Pilsen)

Kaya Peker (Beşiktaş Cola Turka)

Ermal Kurtoğlu (Efes Pilsen)

Ömer Aşık (Fenerbahçe Ülker)

Hüseyin Beşok (Galatasaray Cafe Crown)

-YABANCI YILDIZLAR-

Teknik Kadro:

Baş Antrenör : David Blatt (Efes Pilsen)

Yardımcı Antrenör : Ekrem Memnun (Efes Pilsen)

Oyuncular :

Khalid El-Amin (Türk Telekom)

Andre Woolridge (Oyak Renault)

Dee Brown (Galatasaray Cafe Crown)

Will Solomon (Fenerbahçe Ülker)

Preston Shumpert (Beşiktaş Cola Turka)

Ricardo Marsh (Antalya Büyükşehir Belediye)

Quentin Hosley (Pınar Karşıyaka)

Sean Marshall (Pınar Karşıyaka)

Lorenzo Gordon (Kepez Belediye)

Andrew Adeleke (Banvit)

Tomislaw Ruzic (Kepez Belediye)

Chris Burgess (TTNet Beykoz)

Üç Sayı Yarışması :

Alper Saruhan (Oyak Renault)

Demir Kaan (Fenerbahçe Ülker)

Eric Chatfield (Darüşşafaka)

Preston Shumpert (Beşiktaş Cola Turka)

Ogün Sevinç (Alpella)

Ömer Ünver (Casa TED Ankara Kolejliler)

Powerade Smaç Yarışması :

Semih Erden (Fenerbahçe Ülker)

Curtis Withers(TTNet Beykoz)

James Hughes (Alpella)

James White (Fenerbahçe Ülker)

Quinton Hosley (Pınar Karşıyaka)

Richard Chaney (Oyak Renault)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cüneyt nerde ligin en 3 lük atan adamı.,Kepezden bile 2 kişi var..Smac yarısmasında Gaines'i bekliyordum..

Her takımdan 1'er oyuncu alınsa daha iyi olurdu..Yetenek yarısması yokmu onda Dee çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Gaines nerde ligin en iyi smac atan adamı,Cüneyt nerde ligin en 3 lük atan adamı.
    Hadi Owens gectim,Hite nerde..Oda çok iy 3'lük atıyor..Kepezden bile 2 kişi var..

Gaines kesinlikle Yabancı karmasında olması lazımdı.
    En iyi smaç atan Gaines mi?White varkenAma smaç yarışmasında olması gerektiği konusuna katılıyorum.Bana kalırsa 3'lük yarışmasını Mrsic,smaç yarışmasınıda James White kazanıcak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Seçimler güzel olmuş.Zevkli karşılaşmalar bizi bekliyor..
    So what?
    Saike

Resmen rezillik,gecen CAKMA All star da rezildi,bu da rezil olacak gibi.

Gaines yok,Hite yok ne kadroda,ne smac yarismasinda,ne 3lük yarismasinda.

Yerlerine alinan oyunculara bakinca,daha da gülesim geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bildiğim kadarıyla 1 takımdan en fazla 3 oyuncu alınabiliyor.Bu yüzden rezillik olduğuna katılmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mertcan White konusunda haklısın..Ne bilim kimse bana kızmasın..Bir semih yerine Gaines veya Hite alınabilirdi..Yani aynı takımdan 2 kişiye ne gerek var.Hite kac metre yüksege zıplayıp smaclar atıyor(White gibi)..Gecen kepez macında öyle bir smac attıki3'lük yarısmasında cüneyt olabilirdi..Bence oylamalara dikkat edilmedi.Neyse olan oldu

Yetenek yarısması yokmu???..Eger olursa ondada Dee olması lazım..

Sinan Güler cok mu hakediyordu ?
    Ya da ne bileyim,yabancilardan bir kisi Hiteden daha mi cok hakediyordu,All-Star secilmeyi ? Hite ile Browni ayni mevkide göstermisler,ikisinden birisi secilmesin diye.

3lük yarismasinda neden Cüneyt yok,Hite yok ? Bunlardan iyi 3lük atan kac kisi var ülkemizde ?

Smac yarismasinda neden Gaines yok ?

Cakma All-Star iste ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan konusunda katılamıycam Baran,acaba bu sene kaç tane beşiktaş maçı izledin?Sinan bana kalırsa bu seneki performansıyla kesinlikle orda olmayı haketti.Yabancılarda Hite'in gerçek mevkisi olan 3 numarada Hosley falan var ki bana göre Hosley kesinlikle Hite'dan daha çok hakediyor.Ayrıca Hite bana kalırsa o kadar iyi bir 3'lükçü değil ama Cüneyt'in olması lazımdı 3'lük yarışmasında.Gaines zaten olmalı demiştim ben.

Hite´i Amerikada 3lük sihirbazi diye nitelendiriyorlarmis,senin begenmemen falan önemli degil yani.Bence sen Hite´i izlememissin,nasil 3lükler attigini görmemissin.
    Cüneyt Erdemden de iyidir Hite 3lüklerde.Bir tane bos 3lükte kacirdigini görmedim onun.

Ayrica her takimdan 3 kisi katiliyor gibi cok sacma bir kural oldugunu söyledin bana.Cogu yetenekli ismi izlemekten mahrum kaliyoruz böylece.Adalet,esitlilik yapacaklar diye etmisler isin icine.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran Hite yüksege zıplayıp smaclar da atıyor..Hite smacları bile çok iyi..White gibi aynen yapısı.

En kötü sezonlarimizda bile en az 4 oyuncuyla katildik biz oraya!
    Tufan 3 lük yarismasina.. Murat yetenek yarısmasına katılmısdı..Bence oylamaya dikkat edilmemiş..Ulebte gidiyoruz üstelik...Neyse olan oldu..Bakalım nasıl maçlar olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence seçimler güzel.İşi taraftarlığa dökmeyelim hemenHatta ben Cumartesi Abdi İpekçi'ye gitmeyi bile düşünüyorum...Bana göre üçlük yarışmasında Shumpert,smaç yarışmasında White favori isimler
    Cüneyt konusunda üçlük yarışmasında olabilirdi ama Hite'ın o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Sinan'ı beğenmeyenler acaba onu kaç kere izleediler merak ediyorum ayrıca...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kerem dün gece bizim maçı izledinmi Cüneyt pespese ne 3'lükler attı..İspanyollar bile offf püfff cekmeye basladılar
    Yetenek yarısması neden yokya..Dee bekliyorum o yarısmada

Yabancılar kazanır bence..Zaten cogu yabancı çok formda..Dee,Shumpert,Solomon falan

Sacmalama istersen,taraftarlik falan derken ..

Gaines,Hite,Cüneyt Erdem gibi isimler neden yetenek yarismasinda yok,onu elestiriyoruz.Onlari neden almadilar ?
    Fenerbahceden smac yarismasinda 2 kisi katilirken,bizde neden 1 kisi bile katilmiyor ?
    Gaines o 2 isimden bile iyidir smacta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3lük yarışmasını mrsıc sımaçı James White kazanır..Yetenek olsaydı favorim dee brown olurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Sacmalama istersen,taraftarlik falan derken ..

Gaines,Hite,Cüneyt Erdem gibi isimler neden yetenek yarismasinda yok,onu elestiriyoruz.Onlari neden almadilar ?
    Fenerbahceden smac yarismasinda 2 kisi katilirken,bizde neden 1 kisi bile katilmiyor ?
    Gaines o 2 isimden bile iyidir smacta.
    Baran hadi Semih'i anladım Gaines ondan iyi diyelim ama nasıl White'dan iyi diyorsun bunu anlamıyorum ya.Sen White'ın smaçlarını kaç kere izledinki.Sende Youtube'da kapalı değil gir bi bak White'a hala begenmiyorsan gel buraya yaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran Hite süper smac atıyor onu unutma..Baya yüksege sıcrayıp atıyor..Kepez maçında ne smaclar attı..Hele canaria macındaGaines'i gectim..Hite ve White aynı tip oyuncular..Hite aynı White gibi iyi zıplıyor..Smac yarısmasındada zaten zıplama çok önemli..Tam hite'e göre bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ya ben de derim o zaman Sinan Güler neden smaç yarışmasında yok.Apodaca neden üçlük yarışmasında yok.Nicevic Tbl'deki en iyi 5 numara bence niye kadrolarda yok(Sakatlığı geçti)...Apodaca gibi oyuncu neden yok.Sanki adamların Gs'ye kastı varmış gibi konuşuyorsun emperor

Ayrıca Semih'in smaç yarışmasında olması saçmalıktan başka bişey değil

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kerem aynısını bende yazdım..White biliyorum smacları iyi..Bizim hite gibi baya yüksege zıplıyor..İkisinin yapısı aynen aynı..

Aynı takımdan bir baska oyuncu almaya ne gerek var..Mesela semih'e ne gerek var..Sanki smac atacak adam yok ondan almıslar gibime geliyor..Hadi Gaines ve Hite gectim..Bari Sinan güler'i alın..Sinan gecensene smac yarısmasında vardı mesela..

Yetenek yarısması bile yok
    Last edited by Emurafu : 20.Mart.2008 at 15:30

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Semih smaç yarışmasındaSinan mutlaka smaç yarışmasında olmalıydı,Cüneyt'inde 3 sayıda olması lazımdı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih'i ve Mrsiç'i boşuna almışlar.Mrsiç 3 lük yarışmasında yarışmadı , Semih ise smaç yarışmasında yokmuş.

White iyi smaclar basti ama bir Hite bir Gaines olsaydi smac yarismasi daha zevkli gecerdi.Smac basmayi bilmeyen adamlar smac yarismasina alinmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

White müthiş smaçlar bastı.Finalde bide faul çizigisinden zıplayp bacak arası geçirirse süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hosley ve Curtis boşuna gelmişler.Hiç bir hazırlık yapmadan düm düz smaç vurdular.Hosley bi turda smaç bile vurmadı.White ise döktürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yahu 3'lük yarısmasında bile 3'lük atamayan adamlar vardı..Yarısmaya uygun adamlar alınmamıs..

White ve Hite tipleri aynı...İkiside çok yüksege sıcrıyorlar..White daha alıskın ama

Kim ne derse desin bölümlereuygun adamlar alınmamıs..

Semih ve Mrsic'de yarısmadı...

Grub karizma daha iyi smac vuruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne kötü bi jüri bu ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jürisinsden oyuncularına tam bi fiyasko

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu white insan değil.Bunu Dünya'da yapabilicek oyuncu bilmiyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

White harikaydı..

Jüri bilerek uzatti bence,sonucta seyir zevki daha da artti.

White muhtesemdi gercekten,faul cizgisinden ziplayip,bacak arasi yapmasi olaganüstü. (:

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri