1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Arjantin'in 'ön kadro'su Hazır

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    carlos tevez gabriel milito gibi bu kadroda olmayı hak edenler adamlarda yok...
    tevez 24 milito 27 yaşında isim yapmış oyuncuları çağırmaktansa daha genç ve kendini kanıtlamak isteyen oyuncuların çağrılması mantıklı geliyor bana.aynı şeyi brezilyada yapar sanırım.

lavezziye dikkat diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    tevez 24 milito 27 yaşında isim yapmış oyuncuları çağırmaktansa daha genç ve kendini kanıtlamak isteyen oyuncuların çağrılması mantıklı geliyor bana.aynı şeyi brezilyada yapar sanırım.

lavezziye dikkat diyorum.
    artık arjentin in kupaya ihtiyacı var...kendisini kanıtlamak isteyen futbolcuları kadroya çağırırsa tecrübe devreye girer böyle turnuvalarda tecrübe önemli...hem arjantin in son copa amerikada brezilyanın karşısında düşütüğü durum ortada...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    artık arjentin in kupaya ihtiyacı var...kendisini kanıtlamak isteyen futbolcuları kadroya çağırırsa tecrübe devreye girer böyle turnuvalarda tecrübe önemli...hem arjantin in son copa amerikada brezilyanın karşısında düşütüğü durum ortada...
    belkide doğru söylüyorsun ama bence yeterli zaten kadro bu kupanın son şampiyonu da onlar.tevez 6 maçta 8 gol atmıştı 2004 dekinde.

bizim takım katılmıyor mu olimpiyat futboluna acaba?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    + Piatti için daha ekmek yemesi gerekiyor. YetenekLi ama ne kadar çıpLak gözLe izLedik ? Sadece adamı FM den biLiyoruz. Bu adı geçen oyuncuLar arasında yetenekLeri kıyasLanamaz biLe. Daha kendini geLiştirmesi gerekiyor.
    hayrettin abi piatti diyince akan sular dururtakip ettiğim bir oyuncu gerçektede 40 maçta 12 gol atmış.dailymotion video sitesinde videoları var.ama daha 18 yaşında zaten o.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 20.Mart.2008 at 18:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri