1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Şener: Yattarayi Turk Yapacagiz

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

söze dikkat ettiniz mi yattara ben türk olmak istiyorum demiyorda yattarayla hiç bir duygusal, manevi bağı olmayan yattaranın işverini diyorki yattarayı türk yapacağız yahu bu türk yapma işi o kadar kolaymıdır gayriahlaki bir yönü yokmudur

istiklal marşını bile okuyamayan bir adamın tüürk olmakla ilgisi olmayan ama türkiye milli takımında oynamanın getirilerini maddi manevi kullanmak için türk olan bir adamın türk olmak isteyip istememesi hiç önemli değilmi

milli takımda ORTA SAHAYI kurtarmak için hileyle değiştirip oynattığımız aureliodan utanan insan yokmu benden başka

türk olmak bu kadar kolay mı bu kadar çocuk oyuncağımı ya şu aptal saptal yabancı kuralı hiç istemesemde tamamen kaldırılsın yada 5 yıl türkiyede oynayacak vs gibi saçma sapan kurallar konup kolaylaştırma yapılmasın ORTADA BİR ÇELİŞKİ VAR hem diyoruz atıyorum 6 yabancı olacak fazlası olmayacak hemde bir takım çıkıyor 9 yabancıyla diyor bunların 3 ü aslında türk canım yanlış anlamayın bizde tamam o zaman diyoruz halamın bıyıkları olsa amcam olur misali

farklı ırkları asimile edip türk yaparak kendi ırkımızın kalitesini düşürüyoruz kimse bir türlü dur demiyor zaten senelerdir çektiğimiz sıkıntıda bu azınlık sorunları değilmi neden başkalarını türk yapmak derdindeyiz türkten başka kimse türk olamazki
    Last edited by EreN : 22.Mart.2008 at 01:20
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri