1 ile 30 arası toplam 134 sonuç

Konu: Kasırga, Uçurur!

Hybrid View

Yok büyük takımlarda çok işe yarara benziyor . Sonuçta hepsi zihinsel olarakta yetenekli oluyor topçuların ama mesela betise beni sorunlu bir dönemde getirdiler hani böyle zamanlarda işe yaramıyor. Herşey mükemmel oldugu zamanlarda iyi .Total dominasyonda tam tersi mesela Deplasmanda harika kendi sahanda takım uyuyor . Çok defansif

Bu arada benim ilk atağım 2. yarıda oldu .

Yaw bide kritik durumdayım ligde tehlikeye atmayayım başka bir oyun açtığımda tam denerim. Ama şey gibi ben bi taktik önermiştim Sitede de var .110 küsür golle şamppion felan oldum rezil ediodum takımları . Ama mesela oynadığım ligden azıcık az kalitede bi takımla oynuyorsam işe yaramıyor defansı rezil ediolardı . Anlican ben aha buldum taktiği derken küçük takımlarla rezil oluyordum 3-3 4-4 bitio maçlar .

Büyük takımlarda zaten extra bişey yapmadan herhangi bi taktiğe hemen uyum saglıyorlar eminimki bu taktikte çok iyi olacaktır . Ama küçük takım işte sorun orda

Bu taktik işte benim dedim. fırtına gibi esioduk ama küçük takımlarda oynayamıyosun % 20 -30 şansın oluyor
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55247
    Last edited by kocari : 21.Mart.2008 at 13:38

Mesaj Yetkileri