-
- Başkanım zor bir dönemde görev üstlendim. Bu dönemde tecrübesiz birinini takımın başında olmasını çok eleştirenler olacaktır. Ben kendi adıma olumlu eleştirileri alıp, olumsuz eleştirileri kafama takmam, siz de bana tam destek veriyorsanız bu görevi kabul ediyorum.
- Elbette. Eğer ben seni takımın başına getiriyorsam sonuna kadar arkanda dururum. Bu zor günlerden birlikte kurtulacağız. Kadroyu zaten biliyorsun, transfer için de sana 2 milyon dolar vereceğiz. Daha fazlasını vermek isterdik ama durumumuzu biliyorsun.
- Evet başkanım, kadroyu tanıyorum. Paranın tamamını şimdilik kullanmayı düşünmüyorum, almak istediğim 2-3 oyuncu var, eğer işler iyi gitmezse parayı devre arasında kullanırız.
- Tamam, zaten artık tek patron sensin. 10 yıllık bir sözleşme imzalık ve Premier Lig’de eski günlerimize dönene kadar da sen bu takımın başındasın. İlk yıllarda alınabilecek başarızı sonuçları da kafana takma, lige -15 puanla başlıyoruz, sen takımın play-off oynatabilecek bir yerde ligi bitirmesini sağla, ilk sezon için çok büyük bir iş yapmış olursun.
- Güveninizi boşa çıkarmayacağım başkanım. Yarın basın için yapılacak imza töreninde görüşürüz.
Saat 10’da yerel basının ağırlıklı olduğu bir törenle sözleşme imzaladım.
Başkan toplantı sırasında yeni sezonda Liverpool ile anlaşma sağladıklarını ve kardeş takım olduğumuzu açıkladı. Bu habere ben de şaşırmıştım. Kesinlikle takımımız için faydalı olacak bir anlaşmaydı bu.
Basın mensuplarının tecrübesiz, çaylak, stajyer vs türü sorduğu sorular biraz canımı sıksa da onları hiç terslemeden tüm sorulara cevap vermeye çalıştım. Bu zorlu dönemde basını da yanıma almam gerekiyordu.
Sloganımız “Kurtuluşumuz Gençlerdir” diyerek yola koyulduk. Takımda Andre Flo ve yıllarca Celtic forması giymiş Alan Thompson’un deneyimlerinden faydalanacağız. Alt yapıdan takıma yeni oyuncular kazandırıp, geleceğimizi kurtaracağız.
Mesaj Yetkileri