-
Ve transfer haberini buldum
Trabzon'dan Shaka'ya sartli imza
Bordo - Mavililer nihayet yeni yabancisina kavustu. Nijeryali Shaka dun 5 aylik sozlesmeye imza atti, Trabzon'un kendisini buyuledigini soyledi. Bu futbolcu marta kadar denenecek begenilmezse sozlesme feshedilecek.
ISMAIL BAYRAM
TRABZON- Trabzonspor dorduncu yabanci olarak Nijeryali Victor Shaka ile 5 aylik kiralik sozlesme imzaladi. Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde duzenlenen imza toreninde konusan Victor Shaka iki hafta sonra hazir olacagini ve takimdaki yerini alacagini soyleyerek, "Trabzonspor'un, Fenerbahce macindaki oyunundan ve taraftarindan cok etkilendim. Bu takimda oynamak benim icin buyuk zevk olacak. Dunku macta oynasaydim gol atardim." dedi. Trabzonspor Asbaskani Hikmet Onur ise, soyle konustu: "Bu oyuncunun performansindan memnun kalirsak, sozlesmesini sezon sonunda uzatma hakkina sahibiz. Kendisine hem mac basina, hem de maas olarak odeme yapacagiz. Eger 9 Mart tarihine kadar kendisinden memnun olmazsak, sozlesmesini tek tarafli ve hicbir odeme yapmadan feshedecegiz." Nijeryali futbolcuya ne kadar para verilecegi ise aciklanmadi.
25. YABANCI
Trabzonspor ile 5 aylik kiralik sozlesme imzalayan Nijeryali Victor Shaka, Bordo - Mavililerin 25. yabancisi ve ikinci siyahi futbolcusu ozelligini tasiyor. Guney Kore'nin LG Cheetahs takiminda santrfor oynayan Shaka, 25 yasinda ve 1.85 boyunda. Bir bucuk sezon oynadigi takimina 16 gol kazandiran golcu futbolcu, 26 kez Nijerya Milli Takimi'nda forma giydi. Gunlerdir forvetteki sikintisina care arayan Trabzonspor'un, yeni transferiyle gol yollarinda etkili olup olamayacagi ise merak konusu. Nijeryali Shaka ile yapilan sozlesmenin kisa sureli olmasi Bordo - Mavililerin temkinli davrandiklarinin isaretlerini veriyor.
Temkinli transfermiş
Adam tek bir maça çıkamadı .
Victor Shaka kariyeri ..
1997- Trabzonspor ? ?
97/99 - Anyang Fc 31 maç 9 gol
99/00 - Ulsan 34 maç 8 gol
2001/02 - Busan 5 maç 2 gol
2003-04 - Happy Valley 38 maç 6 gol ..
Adam gol atmış yani sonuçta ama en son oynadığı takım ismi çok hoş Happy
Mesaj Yetkileri