Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 86 sonuç

Konu: A Milli Takım'ın Beyaz Rusya maçı kadrosu

Yok şu neden çağrılmış,yok şu neden çağrılmamış diye konuşmak gereksiz bence.Sonuçta bu bir hazırlık dönemi.Daha uzun,daha birsürü hazırlık maçı yapacağız.Fatih Hoca elindeki bütün olanakları kullanıyor.

Kadroya gelince;Caner Erkin ve Mevlüt Erdinç'in çağrılmasına çok sevindim.İnşallah bu fırsatı iyi değerlendirir bu 2 oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Rüstü´nün oynadigi oyun ortada,ne kadar hatali goller yedigi de ortada.Bir Trabzon macinda iyi oynadi diye onu cagiracaksak Milli takima,Aykut´un ne günahi var? Kac mactir mükemmel oynuyor,hatasiz oynuyor.Sirf isim yapmis diye Rüstüyü Milli takima almak sacmaliktir.
    Rüştü Reçber'den bahsediyoruz diyorum başka bir yorum yapmıyorum,Rüştü Reçber...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rüştü'yeda laf diyorsan Baran ben sana ne diyim daha..Rüştü o kadroda en son laf edilecek adamlardandır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in Sabri ısrarını anlamak mümkün deil ... Mehmet Topuz kadroda yok ?

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ya sanki final maçına çıkıyoruz ha. adam deniyecek bazı adamları. bırakın emreyi, mehmet topuz'u, ümit'i her zaman çağırabilir şu an yeni altertantifler arıyor. Hazırlık maçı hazırlık!

Rasit nedense sen her Milli takim aday konusunda bu mesaji yaziyorsun,ama Fatih Hoca kafasinda belirledigi,Milli takimin yanindan bile gecemeyecek isimleri cagirarak seni yaniltmaya devam ediyor ne yazikki.Keske senin dedigin gibi olsa,ama olay öyle degil !

Emre Asik hep cagiriliyor,Tümer hep cagiriliyor vs.
    Böyle isimlerin Milli takimda yeri yok ! Avrupa sampiyonasi icin kaliteli bir takimla gitmemiz lazim,ama Fatih Hoca takintili oldugu icin Milli takimi hakedeni cagirmiyor.

Ümit Karan,Nuri Sahin,Mehmet Topuz,Emre Güngör gibi isimler cagirilmazken,kendisinin sevdigi futbolculari cagiriyor.Nerede adalet ?!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bakin iste isim yapmis diye cagirilmasini istiyorsunuz Rüstü´nün !
    Dönün bakin Rüstünün oynadigi son maclara,yedigi hatali gollere.Rüstü icin Milli takim devri coktaaan kapanmistir,ama hala bunu anlamayanlar var.Serdar Kulbilge,Volkan Demirel,Aykut Ercetin gibi yetenekli kaleciler Milli takimin kalesini korumalidir,Rüstü degil !
    Last edited by El Comandante : 21.Mart.2008 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[B]
    Bakin iste isim yapmis diye cagirilmasini istiyorsunuz Rüstü´nün !
    Dönün bakin Rüstünün oynadigi son maclara,yedigi hatali gollere.Rüstü icin Milli takim devri coktaaan kapanmistir,ama hala bunu anlamayanlar var.Serdar Kulbilge,Volkan Demirel,Aykut Ercetin gibi yetenekli kaleciler Milli takimin kalesini korumalidir,Rüstü degil !
    Rüştü bütün futbol kariyeri boyunca zaman zaman böyle hatalı goller yemiştir.Ama Rüştü'nün milli takım forması altında nasıl oynadığını bilmeyen yoktur.Rüştü milli takımın kaptanıdır.Bu kadroda H.Şükür'ün nasıl her zaman olması gerektiğini düşünüyosam Rüştü'nünde tartışmasız alınmasını düşünüyorum şahsımca...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüştüye gelene kadar kimler çıkarılmalı..Euro 2008 de daha iyi bir kadro çağırır umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Halil Altintop bile cagrılmış.Onuda yeni gördüm..Halil suan Almanyanın en formsuz forveti...Üstelik Schalkeden ayrılmak üzere..

Euro 2008'e illaki Hazır,Formda,Bazı tecrübeli oyuncularla gitmesi lazım..Terim belli mayıs'a kadar herkezi deneyecek..Umarım Emre ve Karan'a da sans dogar..,Semih,Karan,Nihat suanda banko forvet oyuncularımız bence..Neyse olan oldu.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Rüştüye gelene kadar kimler çıkarılmalı..Euro 2008 de daha iyi bir kadro çağırır umarım..

iste böyle kökten bi degisiklilik olmali.Formayi hakedene vereceksin,kimsenin tapulu mali degil o forma ! Formsuz,kötü oynayan futbolcularin Milli takimda ne isi var Allah askina ? Neresi mantikli bunun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Rüştü hali hazırda Türkiye'nin en iyi kalecisidir neden tartışılıyor anlamıyorum.Caner,Mevlüt,Gökhan gibi gençlerin çağırlması güzel.Bence gereksiz olanlar Yasin,Selçuk,Emre Aşık,Tümer,Sabri,Tolga Zengin,Mustafa Sarp...
    Emre Güngör,Nuri Şahin,Aykut,İ.Toraman,Zafer Yelen mutlaka olmalıydı.Aklıma gelmeyenler de olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezon zaten 1 trabzon maçında oynadı demi Rüştü? Eğer son maçlara bakacak olursak Rüştü'de gözle görülür bir form grafiği yükselmesini görürüz.Bu durumda gidip Aykut'umu çağıracak Terim yoksa Rüştü'yü mü? Hadi Rüştü çok formsuz olsa Tamam Aykut ya da Serdar olmalı yerinde derim ama adam formda..Ayrıca Tolga yerine Serdar ya da Aykut çağırılabilirdi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serdarın sakatlıktan yeni çıktı tolga yerine aykut çağrılabilirdi hem moral olurdu onun için..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim denizli maçını izlemeye kesin samiyene gelir..Bu ümit bu hafta denizliye en az 2 gol atar ahada buraya yazıyorum.Karan hırs yapmısdır..Gözüne sokarak goller atacak bak görürsünüz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

iste böyle kökten bi degisiklilik olmali.Formayi hakedene vereceksin,kimsenin tapulu mali degil o forma ! Formsuz,kötü oynayan futbolcularin Milli takimda ne isi var Allah askina ? Neresi mantikli bunun ?
    Ooo Türk futbolunda istikrar mı varda,formda oyuncuların alınması gerekir diyorsun.Formda oyuncu ararsan 10 tane oyuncu zor bulursun.Bizim futbolcular iki hafta süper diğer iki hafta sahada yok.Bir oyuncu sırf formda diye de çağrılmaz kadroya.Hocanın güvendiği,en formsuz anında formayı verdiği ve üst düzey performans gösteren oyuncular vadır ve onlar kadroda olmak zorundadırlar.Rüştü'nün kadroda olması diğer seçilen kaleciler için bir avantajdır.Aynı şekilde H.Şükür'ün olmasıda diğer futbolcular için gereklidir...

Ronaldinho şuanda Brezilya'nın en formsuz futbolcusudur.Aynı şekilde Henry formsuz.Bunlar çağrılmasınlar o zaman milli takımlarına.Son Dünya Kupasında Zidane tek başına finale taşıdı Fransa'yı.Aynı şekilde Rüştü F.Bahçe'de dayak yerken,en formsuz dönemlerinde milli takımın üçüncülüğünde en önemli pay sahiplerinden biriydi.Sözün özü;bazı tecrübeli ve kaliteli futbolcular ne kadar formsuz olurlarsa olsunlar kadroda olmak zorundalar.Bu her ülkenin milli takımlarında vardır.Hee illaki çağırılacak oyuncu formda olmalı diyorsan Rüştü son üç maçtır mükemmel performans gösteriyor...

Yerlerine Milli takimda daha iyi olacak isimler varsa onlar secilmelidir bence.Yukaridakileri tekrar tekrar yazmaya gerek yok.

Ronaldinho zaten cagirilmiyor Milli takima son dönemlerde.Zidane´nin son yilinda Real de nasil oynadigi da ortadadir.O adamlarla bizimkini karsilastirma bence.Onlar basli basina kalite.

Rüstünün iyi performans gösterdigine katilmiyorum ayrica.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Senin katılmana gerek yok zaten Fatih Terim iyi olduğuna inanıyor ki almış kadroya.Hem Rüştü 1 maç iyi oynadı çağırıldı diyosun Aykut kaç maç iyi oynadı ki?

Aykut Türkiye Kupasindaki Fenerbahce macindan beridir kalede ve cok iyi oynuyor.Eger böyle kalecileri kazanmak istiyorsak Milli takima cagirmaliyiz.

Ümit Karan zaten ümidini kessin Milli takimdan Fatih Terim basta oldugu sürece.Sabri kina yaksin,Fatih Hoca onu yetistirdi diye cagiriyor hep vs.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yerlerine Milli takimda daha iyi olacak isimler varsa onlar secilmelidir bence.Yukaridakileri tekrar tekrar yazmaya gerek yok.

Ronaldinho zaten cagirilmiyor Milli takima son dönemlerde.Zidane´nin son yilinda Real de nasil oynadigi da ortadadir.O adamlarla bizimkini karsilastirma bence.Onlar basli basina kalite.

Rüstünün iyi performans gösterdigine katilmiyorum ayrica.
    G.Saray'da daha bir kaç haftadır forma giyen Aykut milli takımı Rüştü'den daha çok hakediyor.Aykut iyi performans gösteriyor,Rüştü göstermiyor.Brvao.Milli takımda renginizi belli etmeyin bari arkadaşlar,biraz objektif olun yaaa...

Neden onlarla karıştırmayacakmışım.O futbolcular ülkelerinin yıldızıysa Rüştü'de Türkiye'nin yıldızıdır...

Bu konuda daha fazla bir şey yazmayacağım.O senin görüşündür bu benim,saygı duyuyorum...

Yok artik ! Burada da fanatiklik yaptigim söyleniyor.Yahu ben ne demisim yukarida,hakki olanin formasi verilecek,Milli takima cagirilacak ! Hangi takim oluyorsa olsun,ister Kasimpasadan cagirir,ister Fenerbahceden.Yeterki oyunculari kendi takintilari yüzünden bitirmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Nobre kesinlikle çağırılmalıydı bence.Çok formda şu sıralar.Faydalanılmasında yarar var.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nobre formda ama çağırılmamalı bence önceden de söylediğim gibi Aurelio istisna kalmalı;(

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şöyle bir baktımda kadroya Fenerbahçe takımından hakeden oyuncular gelmiş.Galatasaraydan Sabri'nin ne işi var Ümit Karan ve Aykut niye yok?Beşiktaş'tan bence İ.Toraman da olabilirdi.Mehmet Topuz niye yok?Tümer niye var çünkü onun yerinde oynayabilecek daha kaliteli oyuncular da var.G.Oftaştan Giray'ın alınması ise iyi olmuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadroyu pek beğenmedim Tümer Sabri Serdar Özkan Tolga ve Mustafa Sarp neden alındı bu kadroya anlamış değilim bunalrın yerine birçok iyi oyuncu var türkiyede bi Selçuk İnan Nuri Şahin Aykut olabilridi.

Bu arada Mrhmet Topuzun hafif sakatlığı var o yüzden kadroya alınmadı heralde başka bir neden düşünemiyorum!...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tekrar söylüyorum...Nobre ve Vederson milli takıma cagrılmazlar..Aurellio cagrıldıgı için hala tepkiler var..Birkere Agızları yandı..Daha Ümit Karan'ı milli takıma cagırmıyor..Fatih terim christian , lukunku sahaya sürüp ümit karanı kesmemişmiydi , belli bi gıcıklığı var ümit karana ama bilmiyoruz nedendir

Mevlüd'ün oynamasını çok istiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Emrah abi Mevlud degil bildigin Mevlüt, bu fransiz hiyarlari yanlis yazmis adamin adini.. soyadini olarak ise Erding olarak koymuslar, gercekte Erdinc.

"Zafer Yelen, Emre Güngör, Ümit Karan, genc yildisimiz Nuri Sahin, Türkiyenin Puyolu(bence) I.Toraman, Emre Belezoglu, Mehmet Topuz neden yok?

Nuri'yi almanlar almasin diye aldi bir kere, Zafer'i almanlarda istiyordu o Türkiyeyi secti..

Sonra gelelim Mevlüt Erdinc olayini, kesin fransizlar alamasin diye almistir. onuda 1 kere oynatir sonra bir daha cagirmaz.."
    Bence biz bu Nuri Sahin ve Mevlüt Erdinc olayini konusalim.. bakalim Terim yine birtek 1 maclik icinmi aliyor adami, diger ülke kapmasin diye..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

İnşallah seçtiği bu oyuncuları sadece denemek için almıştır çünkü çok komik adamlar var içlerinde

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

nuri şahin yeni bir emre belözoğlu olabilir çağrılabilirdi o.
    mevlüt ü ise hiç izleyemedim çağrıldıysa yetenekli demek ki.
    zafer 21-22 yaşında ve bu sezon ligde golü yok.bence şimdilik A2 ya da ümit milli daha uygundur ona.

aykutu neden bu maça çağırmamış ki son haftalarda yaptığı kurtarışlarla kazandırdığı puanlar ortada.emre güngör dururken yasin olmamalıydı.

ümit karan ı euro 2008 de banko ilk 11 e saklıyordur umarım fatih terim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

En formda santrafor Semih Şentürk, gol kralı!
    Semih'i almamış, iyi olmuş diyorsanız kusura bakmayın fanatiklik olur bu.

Tümer şampiyonada da olmalı, Tümer'e yeteneksiz, gerek yok diyorsanız bırakın lütfen tartışmayı, Yunanistan maçını alan kişi Tümer'dir.

Çok geniş bir kadro yapılmalı, şampiyonası öncesi uzun bir kamp yapsınlar, sonra elesin Fatih Terim:

Fenerbahçe'den alınması gerekenler:
    Volkan Demirel, Serdar Kulbilge, Gökhan Gönül, Aurelio, Deniz Barış (sakatlık çıkıp form tuttuğunda), Uğur Boral, Semih Şentürk, Tümer Metin
    * Yasin Çakmak değerlendirilebilir, stoper alternatifleri az.Sol bek rotasyonu bulunamazsa Vederson çağrılabilir

Galatasaray:
    Hakan Balta, Volkan Yaman, Arda Turan, Ümit Karan, Servet Çetin, Hakan Şükür, Mehmet Topal, Aykut Erçetin.
    * Yazdım ama Servet ve Hakan Şükür konusuna hiç bulaşmıyorum, görüşlerim değişmiş değil.

Beşiktaş:
    Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Rüştü Reçber

Kayserispor:
    Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Aydın Toscalı

Trabzonspor:
    Tolga Zengin, Barış Memiş

Ankaraspor:
    Serkan Kırıntılı

Sivasspor:
    Mehmet Yıldız, Hayrettin Yerlikaya, Musa Aydın

Bursaspor:
    Fatih Serkan Kurtuluş, Ömer Aysan Barış, Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Egemen Korkmaz

Gaziantepspor:
    Bekir İrtegün

Gençlerbirliği:
    Engin Baytar

Oftaş:
    İbrahim Şahin

Manisaspor:
    Ufuk Ceylan, Nizamettin Çalışkan, Selçuk İnan, Uğur İnceman, Sezer Öztürk, Burak Yılmaz

Eskişehirspor:
    Ferhat Odabaşı

Yurt dışından:
    Yıldıray Baştürk, Zafer Yelen, Mevlüt Erdinç, Emre Belözoğlu, Gökdeniz Karadeniz, Nihat Kahveci, Hamit Altıntop, Halil Altıntop, Serhat Akın, Caner Erkin, Fatih Tekke, Tuncay Şanlı, Jem Karacan, Nuri Şahin.
    Kaçırdığımız Mesut Özil var ki esas bomba odur.

Çok fazla haketmeyen oyuncu var şu anda.

--

Fransızların esprisidir Erding, lakaptır, abartmayın..
    Last edited by Cengo : 22.Mart.2008 at 05:03
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fatih Terim hic bir zaman bizi memnun edemicek su kadro isinde

Bize Gol atan forvet lazim, yetenekleri olan degil. Suan gol atan Umit Karanimiz varken niye baska futbolcular aliniyo bu kadroya.

Tolga nin cagrilmasi, Trabzonsporu bos gecmemek icin ama onun yerine Barisi cagirabilirdiler, Fatih hoca ile calismak ona cok sey katardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

her nedense miladını doldurmuş oyuncular çağırılıyor milli takıma.. tecrübe önemli tabi ki ama emre aşık(ölmüş bitmiş) vs gibi oyuncularda ne tecrübesi aranır bilinmez.. barış mesut gibi bir sürü genç yeteneğimiz varken hala 1 maç oynayıp 3-5 maç yatanların gözüne bakıyoruz.. milli takımı bırakan tugay yerimi gençlere bırakıyorum derken bu teknik kadro hangi dünyadaydı sormak lazım.. fatih terimin kadro seçimlerinde duygusal davranıyor ki hazırlık maçı olsa da hakeden oyuncuların çağrılması gerekirdi..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri