Quote Originally Posted by Sekopej View Post
İlk 60 dakika iyi mücadele den bir Kasımpaşaspor karşısında iyi oynasa da ileride çoğalamadığı için pozisyon bulamayan bir Fenerbahçe vardı. Bu sürede gol olabilecek 1-2 pozisyon olsa da değerlendiremedik.

Semih girdikten sonra Alex biraz daha geriye geldi ve topla daha çok buluşur oldu. Rakibi geçip dikine top sürdü, önünde topu atabileceği seçenek fazla olduğu çin daha rahattı.

Semih de ilk gol öncesi rakibi çok güzel geçip pasını vardı, Gökhan da kendi vurmak yerine asist yapmayı tercih etti ve golü bulduk. 2. golün başlangıcında da Semih var. Alex'e pası verip içeriye koşuyor ve fırsatçılığını gösterip yine golünü attı. Golden sonra ben işimi yaptım çıkabilirim enstantanesi de bizlerde tebessüm oluşturdu. Ve bu adam 14 golle krallıkta lider olmasına rağmen milli takıma bu oyununa rağmen seçilemiyor...

Kezman bugün azcık şanslı olsa belki de hatrick yapabilirdi. Ama yine de iyi mücadele etti. Zaten bu mücadeleci oyunu nedeniyle hala ilk 11'de başlıyor.

Maldonado artık bu takıma monte edilmeli. Ve ligde 3 büyükler dışında çift forvet oynamalıyız. Oyuna 60. dakikadan sonra başlıyoruz ve 40 dakika bize yetiyor. Ve bunu bile bile Zico yine de 60 dakikayı çöpe atıyor.

Neyse sonuçta kazanan haklıdır, biz de Zico'yu ve oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Derbi öncesi farklı kazanarak moralimizi arttırdık. Deivid'in atılması bir bakıma iyi olabilir, Chelsea maçında Gökhan oynamayacağı için belki Önder'i beke çekip Gökhanı önünde oynatabilir ve Önder'in takıma alışmasını sağlar.
ne güzel üstad şiir gibi anlatmışsın...yalnız deivid atılmadı...sarı kart cezalısı duruma düştü...

buradan da fatih terim i kınıyorum...semih gibi bir forveti nasıl milli takıma almaz...hangi akla sığınarak yapıyor bunu...

zico da neden hala tek forvette ısrar edip bize kabir izdirabı çektirir bilmem...