Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 22. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Kasımpaşa
-
Berabere
-
Kezman bugün şansızdı ve birazda beceriksizdi.
Zico riski neredeyse hiç sevmeyen bir adam karşısındaki rakip kim olursa olsun önce gol yememeyi düşünüyor o yüzden hep tek forvet ve kalabalık orta saha ile başlıyor eğer birde gol atarsa sistemle hiç oynamıyor tek forvet ile bitiriyor ama 55 dakika boyunca gol olmazsa hemen çift forvete dönüp işi bitiriyor. Çünkü kadro buna çok müsait. Böyle düşününce gayet mantıklı herşey. Açıkcası ben bile fm oynarken buna benzer hareket ediyorum 
Yalnız Maldonado'yu artık oynatması lazım ilk 11 de sadece 1 kez oynadı biraz takıma alışması lazım sanırım Chelsea maçlarında da yine Selçuk ilk 11 başlayacak. Selçuk görevini yapıyor yapmıyor değil ama ekstra işler yapmaya gelince tıkanıyor ondan daha fazlasını istemek hataya yol açmak olur. Şu ana kadar çok izleyemesekte Maldonado selçuk'a göre daha derli toplu ayağına daha hakim bir oyuncu izlenimi verdi bu yüzden ondan daha çok verim alacağını düşünüyorum. Umarım Chelsea maçlarında onu ilk 11'de oynatır.
Kasımpaşa'da Barboros'u beğendim bir ara Beşiktaş'ın gündemindeydi sanırım sezon sonu oraya gider.
Haftaya oynanacak derbide Deivid olmayacak bu bizim açımızdan kötü oldu deivid pozisyon yaratabilen ve defansı zorlayan biri haftaya İnönüde işimiz çok zor olacak.
Mesaj Yetkileri