1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: [1.Lig] Samsunspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

samsun ile 1 çıktım 1 düştüm acayip zorlaşmış ikinci ligde oynamak..ancak oyuncu satışı biraz daha kolay geçen senelere göre ben fenerbahçe ile oynarken bile oyuncuma bu kadar talipli çıkmıyordu...

ancak sanmayınki çok para verriyorlar...

bu yıl FM deki en büyük değişikliklerden biri ikinci ligde oynamanın geçen yıllara oranla bir hayli zorlaşması..

ama samsunla oynayanlar için tavsiyem şu: eğer hile yapmıyorsanız (ki yapmayın bence tadı olmaz) fazla oyuncu almanıza gerek yok çünkü normal şartlarda alacağınız oyuncuların takımdaki diğer oyunculara oranla çok daha kalitelilerini almak zaten pek mümkün değil..

bir de çok oyuncu transferi takımı çok kötü etkiliyor...en iyisi mi siz hiç oyuncu almayın bence zor belada olsa ilk 6 ya girer ve elemeden birinc lige uzanabilirsiniz..benim birinci lige çıkmam 3 senemi aldı çıktığım sen 17 puanla tekrar düştüm..zorlaşmış çok zorlaşmış alt ligde oynamak..ama şikayetçi değilim...belkide doğrusu bu ..samsun düştüde hemen mi çıktı sanki..gerçekte..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

1999-2000 sezonunda Serkan Aykut 29 gol ile degil 30 gol atarak gol krali olmustur. ufak bi ayrinti ama genede belirteyim dedim.

Mesaj Yetkileri