White Şow Yaptı..Bütün Herkezi Hayran Bıraktı...
White Şow Yaptı..Bütün Herkezi Hayran Bıraktı...
White abarttı.Boşuna flight demiyorlarAyrıca herşey Fenerbahçe için demesi de çok güzeldi
![]()
Şu ana kadar beklenen zevki alamadık.İnşallah All-Star maçında gerçek bir şov yaşanır.
Salonda Gs'li ler fazla sanırım
Yabancılar yine fark atacak gibime geliyor..Hadi ya Türkün gücünü göstermemiz lazım..
Memo herkez Türklerin kazanmasını ister....
Haluk yıldırım 36 yasında
Kaan Kural haklı konusdu..Hep aynı bölge oyuncularını almıslar
21-10 Türkler Karması iyi başladı..
Yabancılar iyi tempo yakalarsa her türlü alırlar..
Whıte sen insan mısın ya![]()
3.periyot bitti.
Skor : 89-89
Ender Arslan sov var macta,MVP o olacak gibi. (:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
106-102 aldi yabancilar maci.
Last edited by El Comandante : 22.Mart.2008 at 18:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İğrenç bir maçtı.
Hosley de MVP secildi.Ender daha cok hakediyordu aslinda ama maci kazanan taraf yabancilar olunca Hosley MVP oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ilginc bir istatistik ;
Son 2 All-Star macinin MVPleri Karsiyakali oyuncular oldu. (:
Last edited by El Comandante : 22.Mart.2008 at 18:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
haha
O kadar fanatiksiniz ki Emurafu ile beraber, önünüzü bile göremiyorsunuz hiç kusura bakma.Bilginiz yoksa lütfen yazmayın, devam ettikçe daha da kötüye gidiyorsunuz.
Bu smaçlar White'ın NCAA'de yaptığı smaçlar, bu smaçlarla NBA All-Star Slam Dunk kazanılır!!
Flight lakabı niye takıldı araştırın önce isterseniz, bu ligde James White'dan daha fazla zıplayan, daha atletik bir oyuncu yok!
İzle:
[http://www.ntvspor.net/modules/Video/Video.asp ?CatID=2&cbVideo=137&cbQuality=1 (boşluğu birleştirin)
İndir: http://www.ntvspor.net/Modules/Video.../smacwhite.wmv
James White sen nasıl bir insansın?!?!?!
Geriye dönebilmek adına o anda orada olabilmek için şu anda bir serveti defa edebilirim ...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sanki sen cok objektif bakabiliyorsun da.Dinime küfreden müslüman olsa ...
White hakkinda pek bir bilgim yoktu,daha dogrusu ligde izledigim White´in smaclarinda fazla bi anormallik görmemistim.Gaines ise iyi smac basan birisi,bunun fanatiklikle ilgisi yok.Mac sonundaki görüslerim de ortadadir,White süperdi,inanilmaz zevk aldim onun smaclarini izlerken.
Mesela bu yarismada bir Gaines veya Hite olsaydi smac yarismasi daha zevkli gecmezmiydi ? Semih Erdenden demi kötü bu isimler smac konusunda? Neyse olan olmus,fazla üzerinde durmaya gerek yok.
Ben izlememiştim ancak bu smaçlarla Cengiz abiye katılıyorum NBA'de dahi şampiyon olurdu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben white alınması dogru yazdım...Diger tercihlere kızıyoruz..Veya 3'lükdeki diger tercihlere kızıyoruz..Hite yapısı white'e çok benziyor..Ama White daha iyi tabiki bunuda eski mesajlarımda yazdım.(Arka sayfalara bakınız).Semih erdem kim ya smac yarısmasına alındı..Zaten katılmadı...Bari sinan güleride alsınlar diye yazdım..Yani objektif olabiliyorum..Cüneyt erden gecensene 3'lük yarısmasında vardı..
Yarısmaya uygun adamlar alınmamıs..Kaan kural bile dedi takımların kadrosu iyi olusturulmamıs diye.Büyük ihtimal oylamalara dikkat edilmemiş..
Yetenek yarısması olsa iyi olurdu..Neyse olan oldu uzamasın..
Yahu her büyük takımdan 1'er 2'şer adam katılacak diye bir şart yok ki.Niye öyle algılıyorsunuz olayı.
Smaç yarışması dahi bizim ülkemizde olay oluyor ne diyim yahu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
White harbiden insan değil.UFO
Böyle bir performans gerçekten harika. Murat'ın da dediği gibi NBA'de bile bu smaçlarla şampiyon olurdu.
I'm back...
Yaw NBA'de kim di unuttum bu sene denedi J.R. Moon'du galiba serbest atış çizgisinden atamamıştı ancak orada biraz daha uzak diye biliyorum çizgiyi...
her neyse ben tekrarını izledim ancak tek kelimeyle White şov varmış![]()