Galatasaray'da büyük barış

Seçime iki gün kala adaylar 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin gecesinde buluştu.

1905 GSYİAD’ın gecesinde dört başkan adayı biraraya geldi. Dostluk rüzgarlarının estiği yemekte, Canaydın ve Cansun öpüşerek ayrıldı

Seçime iki gün kala dört başkan adayı 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin gecesinde biraraya geldi. Dedeman Otel’deki yemekte, Canaydın’la Cansun arasındaki gerginlik son buldu, ikilinin öpüşmesi alkış aldı. Dernek Başkanı Ulvi Süvarioğlu, “Başkan adaylarını birarada görmek istiyoruz” çağrısı yaptı. Ardından kıdem sırasına göre Yılmaz Toköz, Özhan Canaydın, Mehmet Cansun ve Turgay Kıran kürsüye çıktı.

Toköz, yönetim ve teknik heyeti protesto amacıyla aday olduğunu ifade etti. Canaydın, “Son günlerde basında birbirimizi yıpratan kötü beyanatlar var ama biz yanyanayız. Kollarım açık herkesi bekliyorum” derken; Cansun, “Kazanamayanlar, kazananın en büyük yardımcısı olacaktır. Galatasaray’ı çok iyi günler bekliyor” dedi. Turgay Kıran ise, “Hepimizin yüzü gülüyor. İnanıyorum ki, 100. yıl da böyle olacak” ifadesini kullandı.