Arkadaşım eyvallah da nasıl ettiricem.Biraz ayrıntılı anlatırsam hemen hallederim ve linki veririm size...
Arkadaşım eyvallah da nasıl ettiricem.Biraz ayrıntılı anlatırsam hemen hallederim ve linki veririm size...
Bu arada kaydettiğim maç PKM dosyası olarak gözüküyor.Tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden sağolasın...
rapid e girip gözattan maç için kaydettiğin dosyayı bul ve uploud ettir...dosya uploud ettirildikten sonra sana downloud linki verecek onu kopyala ve burada foruma yapıştır...umarım anlatabilmişimdir...
Kaleci dogru olanı yapmıs cıkarken,ama atamamıslar,bu saatten sonra yapacakları tek şey,dua etmek olacakmıs,ama olamamıs![]()
slm millet
allah aşkına ne saçmalion.oyun bu şans daha çok hemde kaleci nerdeymiş nereye kadar açılmış.tabiki boş kaleyi görünce oturup çay kahvemi içsin.tabi vuracak ve bu %80 gol olur.burda anlatıp övmene gerek yok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally Posted by barman
Sakin olalım arkadaşlar.Ortamı germiyelim.
Benim daha şimdi bjk la oynarken azar karadaş atti 70 metreden sildigim bir oyundada anelka atmişti 75 mt.den.bazilari nedense ya çok küçük görüyor böyle şeyleri ya da olagan.evett olagan olabilir aslında haklısınız ama sonuçta sanırım önemlii olanda paylaşmaktir..arkadaşi tebrik etmek düşer ve paylaşaminin devamini dilemek..Tebrikler inşallah 80 den atarsam ekliicemm buraya : ) Saygılar. (-Şu Malik Fathiyi 3 senedir alamiyorum yaa nefret ettim adamdan üstüne para verse yinee almam -)
saol kardeşim düşüncelerin içinOriginally Posted by BekirCevik
malik fethi yi bende alamamıştım BJK ye![]()
bu olay benimde basıma geldi ole abartılcak birsey deil bos olunca atıyolar zaten sansına kaparsan....
ne bu şiddet bu celal adam atmış işte ya ne sinirleniyonOriginally Posted by barman
kaleci açılınca bana da oluyo böle goller.
ya beyler iyi de serkan ın bulunduğu yer; 75 metre yokki taşi çatlasın 50 metre
sen mi yiyon sen mi atıyon hepsi de mi?Originally Posted by cüneyt11
![]()
![]()
yaw 500 mt den olsa ne farkeder muhtemel olaylar hekezın basına gelebılır
oyun içindeki herşey zaten olağan...arkadaş sadece paylaşmak istemiş...öyle milletin yaptığı şeyleri küçük görür gibi yorum yapmayın...yakışmıyor...Originally Posted by lazyboy7
ole bı yorum yapmadım zaten sadece benım dusuncem budur.kımseyıde bu dusunceye cekme taraftarı dıılım zatn ole aklıma o geldıgı ıcın soledım sadece
eyvallah dediğin gibi olsun...Originally Posted by lazyboy7
senın dedıgın de dıgru kardeş ona da bı lafım yok![]()
bende k.erciyes maçında hakan ünsal bana 60 metreden gol attı (77dk)... daha sonra fabio santos'da 90.dk da 40 metreden gol attı... aynı maçtan iki tane muhteşem gol...
ss atsana ahmet
ama kardeş wallaha gerildim bi an kusuruma bakma.ama öyle goller adama süper moral werio..
![]()