1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

benimde bi sorum olacak..Şimdi ben 8.02 yi yükledim oyunda da görünüyor yüklü oldugu..fakat bütün klüplerde transfer bütçesi 0 olarak görünüyor..Hiçbir klüp ilk sene için transfer bütçesi ayırmıyor.talepte edemiyorum .Trabzonspor'dan Real Madrid'e kadar..bunun nedenini bilen varmı ? bazı arkadaşlara sordum onlarda böyle bi sorun yok

yok mu konu hakkında bilgisi olan..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    benimde bi sorum olacak..Şimdi ben 8.02 yi yükledim oyunda da görünüyor yüklü oldugu..fakat bütün klüplerde transfer bütçesi 0 olarak görünüyor..Hiçbir klüp ilk sene için transfer bütçesi ayırmıyor.talepte edemiyorum .Trabzonspor'dan Real Madrid'e kadar..bunun nedenini bilen varmı ? bazı arkadaşlara sordum onlarda böyle bi sorun yok

yok mu konu hakkında bilgisi olan..
    Kardeş ya oyun korsan oLdugu için oLabiLir ama pek sanmıyorm böyLe bişey oLdugunu yada akLıma tek bişey geLdi şuan onLa aLakası nedir ne değiLdir biLemiyorum yanLız sadece fikrim..

oyunu kurarken

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

Örneğin bu resimde (yukardaki arkadaştan yararLanaLım ) gerçek oyuncuLar kuLLan Allow Transfer Budget gibi bişey var..bu Sende tıkLı mı bu tıkLı değiLse oLabiLir diye düşündüm yanıLıyor da oLabiLrim başkada bi biLgim yok bu konuda umarım çözüLür sorunun..

Mesaj Yetkileri