Son dakikalara girince bütün Galatasaraylilar telasliydi,sinirliydi ama yine de icimizde bir ümit vardi.Yani Servet bile 35 dakika forvette oynadi Rakip 3 pas yapamadi,yani golü atacaktik,gec gelmesi bizi telaslandirdi ama yine de son dakikada gelen golün keyfi de baska oluyor yahu Zevkten 4 köse oluyor insan

Servet herzamanki gibi yüregiyle oynadi,zaten Türkiyenin en formda defansi,en iyi Türk defansi oldugu futbolu bilenler tarafindan belirtiliyor.Bakti adam Denizli kaleden cikamiyor takimima katki yapayim diye forvete yardimda bulundu.Ben olsam ben de öyle yapardim,yani Denizli ceza sahasi disina cikamadi,istisna pozisyonlar disinda.

Servet´in golünde Mehmet Demirkol güzel bir yorumda bulundu:O topu Türkiyede kimse takip etmez,ne bizim forvetlerimiz ne denizli defansi,kimse takip etmezdi ama Servet yüreginin sesini dinledi ve topu takip etti,atti golünü
Hakeme deginmek istemiyorum,bizim hakkimizi yemesine ragmen maci kazanmamizi engelleyemedi !

Macta en cok Serveti,Mehmet Topali,Ardayi,Emreyi,Aykutu,Ümiti begendim.Okan ve Volkan vasatti bana göre,öbür isimler döküldü tel tel.

Neticede 3 puan aldik,liderle puanimiz esitlendi,fikstür avantajimiz var.Sampiyonluk sarkilari söylemeye yavastan baslayalim. (: