böyle olursa sanırım öyle olucak zaten, Henry için haklı gözükse de, Barçaya gitmesinde hiç bi keramet göremiyordum ben umarım hissettiğim gibi kötü olmaz
böyle olursa sanırım öyle olucak zaten, Henry için haklı gözükse de, Barçaya gitmesinde hiç bi keramet göremiyordum ben umarım hissettiğim gibi kötü olmaz
olay artık o derece oldu ki ben bile messinin barcelonadan ayrılmasını istiyorum.ancak şu an için çok zor.messi tam bir kanat oyuncusu değil amc de değil en iyi performansı henry,toni,crespo gibi pivot santraforların arkasında serbest rol oynayarak gösterir.barça 2004 deki gibi bir yenilenme yaşayabilir yazın bence.
rijkaaard çok kritik bir maçta(atletico) maçında messiyi yedek bekletiyor.daha sonraki hafta içinde de turu garantilemişisin ş.l. de ayrıca adam sarı kart sınırında gidip onu sahaya sürüyorsun.ve 1.5. ay sakat.
henry ye gelince o da bir kanat oyuncusu değil henry en son juventusdayken kanat oynamış birisi.ne işi olur artık eskisi kadar hızlı da değil.yazık valla oyunculara.
Ronaldinho: "Ne Chelsea, ne Milan, ne de Inter!"
Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayarak, hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi.
Barcelona, dün oynanan maçta Villarreal'e kendi evinde yenilirken, Ronaldinho pek de etkili bir futbol ortaya koyamadı. Gerçi hiç kimsenin buna şaşırdığını düşünmüyoruz, zira Brezilyalı futbolcu uzun zamandan beri form tutabilmiş değil.
Basının da ağzı boş durmuyor, her gün en az bir tane Ronaldinho transfer haberi okuyoruz. Futbolcunun adının anıldığı başlıca kulüpler ise, Chelsea, Milan ve Inter oluyor.
"Ayağımı tekmelediler"
27 yaşındaki yıldız futbolcu, nihayet transfer konusundaki sessizliğini bozdu ve hiçbir yere gitmek istemediğini açıkladı. "Chelsea'nin beni transfer etmek istediğini biliyorum" diyen Brezilyalı, "Ancak Şampiyonlar Ligi'nde onlarla karşılaştığımızda, topu benden almak istedikleri zaman ayağımı tekmeliyorlardı. Bu tarz bir oyuna hiç gelemem, o yüzden kendilerine sadece teşekkür edebilirim." diye konuştu.
Ronaldinho, ayrıca İtalyan kulüplerinden gelecek tekliflere de sıcak bakmadığını belirterek, "Barcelona'da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Milan ve Inter boşuna transferim için uğraşmasın" dedi.
iddaa da deportivoya vermiştim ve beni hayal kırıklığına uğratmadılar...son haftaların flash takımı son haftaların en kötü takımın yani madrid i kendi evlerinde yendiler...madrid in üstünde kara bulutlar dolaşıyor...şubat ayına kadar işler yolundaydı...ama şubattan sonra bir düşüş başladı şampiyonlar liginden elendiler 7-8 haftadırda ligde kötü top oynuyorlar...
Betis’in taraftarları, Manuel Ruiz de Lopera Stadı’nda yine boş durmadı. Athletic Bilbao kalecisini hastanelik ettiler...
İspanya Ligi’nde geçtiğimiz sezon Sevilla’nın o dönemki hocası Ramos’a attıkları yabancı cisimle bayılmasına neden ve 3 maç saha kapatma cezası alan Betis’in taraftarları, Manuel Ruiz de Lopera Stadı’nda yine boş durmadı.
Athletic Bilbao’nun 2-1 önde olduğu maçın 72. dakikasında Bilbao kalecisi Armando, yüzüne gelen şişeyle kendisini yerde buldu ve maç yarıda kaldı.
Lider Real Madrid ise deplasmanda Deportivo’ya 1-0 kaybederken, Ersen Martin’li Recreativo, Murcia’yı evinde 4-2 yendi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
iyi bir Valencia bu durumu değerlendirirdi vallaha Schuster & Reijkard rezil ettler bu sene...
Real kendini vurdu: 1-0
İspanya La Liga lideri Real Madrid, ligde kalma mücadelesi veren Deportivo La Coruna'ya, Pepe'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup oldu.
![]()
![]()
NTVSPOR
Güncelleme: 11:06 TSİ 16 Mart 2008 Pazar
İspanya La Liga'nın 28. haftasına en yakın rakibi Barcelona'nın 8 puan önünde giren Real Madrid, konuk olduğu Deportivo La Coruna'ya 1-0 mağlup oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçilirken, mücadelede Real'e göre daha iyi bir futbol sergilyen Deportivo, 57. dakikada bulduğu golle sahadan galip ayrıldı. Ev sahibi ekibi galibiyete, Pepe'nin kendi kalesine attığı gol taşıdı.
Son 5 maçında 3. yenilgisini alan Real Madrid, haftayı 62 puanla kapatırken, Deportivo oynadığı son 4 maçta topladığı 10 puanla ligin orta sıralarına tırmandı.
Günün bir diğer karşılaşmasında ise, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. turunda elediği Sevilla, bu sezon hayal kırıklığı yaratan Valencia'ı deplasmanda 2-1 yendi.
Sevilla, La Liga'da gol krallığınıda ilk sırada yer alan Brezilyalı Luis Fabiano'nun sayılarıyla galibiyete ulaşırken, Valencia'nın tek golü Albiol'dan geldi. Brezilyalı Fabiano bu maçla birlikte ligdeki gol sayısını 22'ye çıkardı.
Türk oyuncu Ersen Martin'in takımı Recreativo Huelva ise, kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Real Murcia'yı sahasında 4-2 yenerek kritik bir galibiyete imza attı. Ersen Martin, karşılaşmada forma giymedi.
Pepe sene başında yanılmıyorsam 30milyon avro gibi bir ücretle gelmişti başkent ekibine. Bence o kadar para edecek bir futbolcu değil.
Almeria 2-2 Barcelona.
Bu Rijkaard derhal gönderilmeli,yerine Mourinho gelmeli.Adam bitirmis takimi.
İspanya Ligi bu yıL ReaL ve BarceLona nın hayaL kırıkLığı iLe anıLacak. Adam gibi arkadan bir takım geLseydi ikisinide geçerdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Atleticho Madrid ve Villarreal´den ümitliydim ama onlarda fos ciktilar,istikrarsiz bir cizgi cizdiler.
ViLLareaL asLında birşeyLer yapabiLirLerdi, büyükLerden iyi puanLarda aLdıLar ama sezona çok kötü başLamışLardı onun semeresini çekiyorLar şimdi. İki devi bu kadar zayıf yakaLamışken haLa çok uzakLarında oLmak çok kötü oLdu![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Villareal süper oynuyor hemde Riquelme'siz Nihat'ta attı golünü çok iyiler...
Nihat tekrar sahnede
Villarreal, İspanya Ligi'ndeki zirve yarışını bırakmıyor. Haftayı 2-0'lık Real Zaragoza galibiyetiyle kapatan Villarreal'in ilk golü Nihat Kahveci'den geldi. 8 hafta sonra golle buluşan milli futbolcu, ligdeki gol sayısını 12'ye çıkardı.
![]()
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 23:56 TSİ 16 Mart 2008 Pazar
İspanya Birinci Futbol Ligi La Liga'nın 28. haftasındaki maçta Villarreal, Real Zaragoza'yı 2-0 yenerken, milli futbolcu Nihat Kahveci de 8 hafta aradan sonra gol attı.
La Liga'da iyi bir sezon geçiren Villarreal, evindeki maçta 10. dakikada Nihat'ın attığı golle Real Zaragoza önünde 1-0 öne geçti.
İlk 11'de sahaya çıkan ve 90 dakika sahada kalan Nihat, takımının ve sahanın en iyi oyuncularından biri oldu. Milli futbolcu, Real Zaragoza karşısında attığı golle, La Liga'daki gol sayısını 12'ye çıkardı.
Villarreal'in 2. golünü ise 65. dakikada Rossi attı. Villarreal, aldığı bu galibiyetle puanını 53'e çıkartırken, 3. sıradaki yerini de korudu.
La Liga'daki diğer Türk futbolcu Ersen Martin'in takımı Recreativo Huelva, sahasındaki maçta Real Murcia'yı 4-2 yendi. Ersen, kadroda olmasına karşın oynamadı. Ligde kalma mücadelesi veren Recreativo, 28. haftayı 32 puanla 18. sırada tamamladı.
Öte yandan La Liga'da şampiyonluk mücadelesinde Real Madrid, deplasmanda Deportivo La Coruna'ya 1-0 yenilerek 62 puanda kalırken, en yakın rakibi Barcelona, deplasmanda Almeria ile 2-2 berabere kalarak, puan farkını 7'ye indirdi.
TÜMER'DEN 2. GOL
Devre arasında Fenerbahçe'den Yunanistan'ın Larisa takımına transfer olan Tümer Metin de haftayı golle kapadı.
Larisa, Yunanistan Birinci Ligi'nin 25. haftasında Ofi'yi evinde 5-1 yenerken, milli futbolcu takımının 3. golüne imza attı.
Larisa bu galibiyetle puanını 35'e çıkarıp 7. sıraya yükselirken, Tümer'de Larisa formasıyla ikinci golünü attı.
GÖKDENİZ ÇIKTI, HASAN KABZE GİRDİ
Kadrosunda Türk futbolcular Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'yi bulunduran Rubin Kazan, Rusya Birinci Ligi'nin açılış haftasında, deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaştı.
Yaklaşık 9 milyon Euro'ya Trabzonspor'dan Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz, maçta ilk 11'de forma giydi.
Milli futbolcu, Rubin Kazan'ın rakibini 1-0 yendiği karşılaşmanın 72. dakikasında yerini Hasan Kabze'ye bıraktı.
bojan döktürdü valladolid maçında
real madrid-valencia maçı var ntv de.süper maç olcak.
Sevilla'ya selam olsun..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
David Villa'nın golüyle 0-1 öne geçti Valencia Real Madrid karşısında..
Derken 1 dakika geçmeyen Raul attı 1-1 oldu![]()
Barnebau'da deprem! 2-3
İspanya La Liga'da Santiago Barnebau'da nefesler kesildi. La Liga'da 29. hafta karşılaşmasında Real Madrid ile Valencia karşı karşıya geldi. Hafta içi Kral Kupası'nda Barcelona'yı 3-2 yenerek finale kalan Valencia, La Liga'da bir darbe de lider Real Madrid'e vurdu! 3-2
Büyük bir heyecana ve mücadeleye sahne olan karşılaşmada Valencia'ya galibiyeti getiren goller, 29. dakikada Marchena, 67. dakikada David Villa ve 88. dakikada Arizmendi'den geldi. Raul'un 35. ve 67. dakikalarda attığı golleri ise Real Madrid'e yetmedi.
Bu karşılaşmanın ardından İspanya La Liga'da zirve yarışı yeniden alevlendi. Nao Camp'ta Vallodolid'i 4-1 yenerek gövde gösterisi yapan Barcelona, Real Madrid'in Valencia'ya kaybetmesinin ardından aradaki paun farkını 4'e indirdi. Nihat Kahveci'nin takımı Villarreal de haftayı galibiyetle kapatan bir diğer takım oldu.
Son haftalarda aldığı arka arkaya galibiyetlerle zirveye yaklaşan Villarreal, Real Madrid ile aradaki puan farkını 6'ya indirirken, 29. haftayı Sevilla galibiyetiyle kapatan Atletico Madrid gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için büyük avantaj yakaladı.
Valencia durdu durdu tam da takımına patladı.Helal olsun.
60'da maçı bıraktım..asıl son 30 dk izlenmeye degermiş..Bu sene Barnebau'da Barça kazanırsa şampiyon olur aksi halde hayal olur şampiyonluk Barça için..
çok gol kaçırdı Real Nistelrooy olsa çok farklı olurdu maç...
Hildebrandin müthis performansi, Villanin yükselen formu.. El Guaje geri döndü!
Raul döktürmeye devam ediyor ama tek basina kurtamiyor takimi iste.
Pepeye 30 m € verdiler,o paraya ben takim kurarim,ispanyada sampiyonluga oynatirim.![]()
Vay bea Madrid evinde mağlup oldu...Valencia gibi bu senenin kötü takımlarından birine...Ama Valencia da son haftalarda çıkışa geçmişti...Madrid de Arsenal gibi önlenemeyen bir düşüş var...
Valencia inşallah kupada Barça ve ligdeki RMadrid galibiyetleriyle çıkışa geçer ve kabus gibi geçen haftaları bir nebze olsun telafi eder.
O muhteşem kadroyla kendisinin çok çok alt seviyesinde bulunan Almeira gibi takımla aynı puanda bulunması gerçekten üzücü. Bu başarısızlıkta en büyük suç o güzelim kadroyu yönetemeyen Koeman'da. Oyuncuların bireysel yetenekleri de olmasa, takım küme düşmemeye oynayacak neredeyse. Son galibiyetlerle biraz rahatlamıştır kendisi; umarım kendine ve takıma çeki düzen verir de; bu sezonu Valencia tarihine sürülmüş bir leke haline getirmez.
SI-GAMES'e Anlat Derdini
Valencia durdu durdu en büyük kazığı Reel'e attı.
Bu arada konuşulmuyor ama Villareal bizim Sivas gibi atakta...
Evet zaten başkan açıklama yaptı...gelecek sezon zirveye oynayan bir takım oluşturacağız dedi...
Barca 2-0'dan 3-2kaybetti İspanyanın devleri dağıldı bu sezon ya...
Villarreal Atleticoyu 3-0 maglup etti,Nihat 2 gol atti.
Villarrealin sampiyon olmasini istiyorum,en azindan ilk 2 siradaki takimlardan daha cok hakediyorlar.